- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.041
slm canımmmslmmmmmmmm kızlaaaaaaaroof oof sevgilimi çook özledim ya çok çok zorluyo artık yokluğu
evet bize kalacak gibi duruyo bencede ya borçlar önemli değill evlilik zamanımızda önemli değil bana desin 5 sene sonra evleniriz kısmetse diye dünyanın en mutlu insanı olurum veya tarih vermeden sadece evlenince yapacağımız şeylerden bahsetsek ufak ufak bunlar bizi mutlu eder avunuruz en azından yanlış mı düşünüyorum
ya yüzyüzeyken bana bi kere aileme bunca hiç yardım edemedim kız kardeşim tüm parasını aileme verdi bende biraz çalışıp aileme katkıda bulunmak istiyorum falan demişti vicdanı rahatsızmış
kuzum gerçekten cok güzel şeyler yazmışsın evet haklısın ben hemen evlenelim demıyorum bende biliyorum zor durumda olduklarını veya henüz erken oldugunu tek istediğim hayaller kurmakk bana ilgi göstermesii romantık olması azıcıkta olsa...artık benı önemsemediğini sevmediğini düşünüyorum önceden böyle değildi çünkü belki hayatın gerçeklerine karıştığı için benden daha mantıklı bakıyodur olaylara ona bşey diyemem ama insan ilgi istiyo sevgi görmek istiyoo her gece uyumadan ezberlemiş gibi seni canımdan cok seviyorum demekle bitmiyo herşeyy ben bunu 24 saat hissetmek istiyorumm..bak en azından senınki üzülmüş ağlamış yanında bu yüzden ama benımki umursamaz gamsız ben buna daha cok kızıyorum yanı benımle konusupta askım omuzlarımdaki yük cok ağır senınle olamadıgım ıcın cok üzülüyorumm cok istiyorum karım olmanı ama beklemek zorundayız falan dese ben avunucam sesimi cıkarmıcam takmıcam evlilik konusunu pek açmamasını falan...biz kızlar güzel sözler duymak istiyoruz sımartılmak istiyoruz ki bende ruhu kalbi olan bi kadınım benımde hakkım bunlar..yani onur bşeyler için çaba göstermişş ya bi söz nedir ben kendı aramızda olsun istedim ona ait bişeyi taşıyayım istedimm bi paylaşımımız olsun istedim ama bunu bile cok gördü bana en son konusunu actıgımızda tartışmıştık ondan sonra açmadım bi daha askerdeyken geldiğimde bikaç ay ıcınde yapalım demişti ama hala ses soluk yok konusunu bile yapmıyoo bunlara kızıyorum bennhaklısın canım her kızın hayalidir bu, ya bak mesela biz neden hayal kuruyoruz biliyo musun? biz 15 yaşında çıkmaya başladık. tam ergen zamanımızda o zamanlar insan okulu işi düşünmez, deli gibi aşıksın ya sadece evlenmek ister. biz de hiç bişey düşünmeden öyle ah evlensek ah şöyle yapsak ah böyle yapsak diyoduk. bu böyle üniye kadar sürdü. sonra noldu? onur össyi kazanamadı. annem herkes kendi yoluna gibi laflar etti. benimkini korku sardı. sonra noldu? onurun abisi iş bulmadan okulu bittiği gibi evlendi, her şeyi onurun ailesi yaptı, çok sıkıştılar, benimkine küçük oğlumuz böyle yapmaz, kendisi çalışır yapar gibi laflar ettiler. benimkini gene korku sardı. bu sefer ben tek taraflı hayaller kurmaya başladım zamanla.. bakıyorum yüzü tedirgin. ama tabii bu içindeki korkuları falan anlatmıyo. ben de anlam veremiyorum doğal olarak.. ben de en sonunda resti çektim buna, hani sanki oyalıyomuş gibi geliyo dimi? biz zaten direk evlenmek istemiyoruz ki, sadece hayal, ve bu hayalleri yavaş yavaş plana dönüştürmek.. tek istediğimiz bu. sonra bu o akşam babasıyla konuşuyo, babası sert bi şekilde iş bulmadan istemeye gitmicem, son sözüm bu diyo. onur kızıyo, o kızı bana isticeksin, sen istemezsen dayımla giderim sen rezil olursun diyo, babası buna bağrıyo çağrıyo, onur da kapıyı çekip evden çıkıyo. sonra o gece yanıma geldi. bi ağlamak bi ağlamak. ve bana dediği şey ''babam iş bulana kadar istemeye gelmicekmiş, hayal mayal yok bundan sonra, sen de pembe gözlüklerini çıkar artık, gerçeklere bak'' dedi. ben delirdim.. benim kızdığım şey babası da değil, onurun tutumu, onur bana deseydi ki babam böle böle düşünüyo ama ben pes etmicem, ikna etmek için çaba göstercem dese.. tek bunu bekledim ondan ama demedi. ondan sonra biz yaklaşık 1 ay ölü gibi yaşadık. o arkadaşlarıyla ağlıyomuş, ben arkadaşlarımla ağlıyorum. içkiyi haram görürdü hiç sevmezdi, biralara falan başladı, ben sigaraya başladım. iyice dağıttık kendimizi.. sonra baktı böyle olmuyo, annesiyle konuşmuş, annesi babasıyla konuşmuş, ben mezun olduğumda söz yapmamıza tamam demiş. ben o gün onuru son zamanlarımızdan sonra ilk defa o kadar mutlu görmüştüm. söz için gerekli olan ne varsa o gün hepsine bakmıştık. nasıl rahatlamış anlatamam sana, erkekler böyle şeyleri yük olarak görüyo, işin stres boyutunu düşünüp korkuyo.
içini kararttım canım kusuruma bakma nolur ama demek istediğim bu dönemlerden her uzun ilişkisi olan geçiyo, sadece önemli olan en az seviyede zarar almak. hani diyosun ya pek konuşmuyo diye, kim bilir içinde sana anlatamadığı neler var.. bunları da niye anlatmıyo biliyo musun? sırf ailesine önyargılı olmaman için. sen onunla konuşurken ailen yardımcı olmasa da önemli değil benim için, sonuçta ben seninle evlenicem, ve sana olan saygımdan onlar ne yaparlarsa yapsınlar onlara her zaman saygıda bulunucam falan de. ailesiyle buna benzer şeyler yaşıyosa, bu kadar sorumluluk ona fazla geliyodur ve korkuyodur. ve inan bana seni sevmeseydi şu an çok rahat olurdu, unutma sevmeyen insanda yalan hayaller çoktur. seven insansa bu hayalleri plana dönüştürecek rahatlığa eriştiğinde gerçekçi olmak adına paylaşır sevdiğiyle, çünkü onu hayal kırıklığına uğratmak en son istediği şeydir.
slm canımmmbilirim sevdiğinden uzak olmanın nedemek oldugunuu siz neden görüşemiyodunuz söylemişsindir belki ama hatırlayamadım :26:
tmm canım görüşürüzztatlım şimdi çıkmam gerek. gelince konuşuruz, üzme kendini aklım sende, öpüyorummm
kıyamam çoğu bitmiş azı kalmışş yeterki birbirinizi sevin bırakmayın en önemlisi o bak benımki ne asker ne bişey ama aramız berbattasker çünkü ve gelmesine 103 gün var
kızlar hayat devam ediyoru izleyip gelicemmm
canım ya çok çok haklısınn ben üstüne çok düştümmm ama sırf sevgimden yaptımm iyi yapıyorum sandım ama hataymış bunu bugun anladım..buaksam işten cıkarken msj attı ama cok soğuk sadece ' işten cıktım' yazmış bende ' tmm' yazdım sonra bide uyurken msj atmış ben uyuyorum iyi geceler diye bende iyi uykular yazdım...buz gibiyiz birbirimize karşı yanii aslında benım içim acıyo ona sevgilim erkegım falan diyemedikçe onun hiçmi içi acımıyo bılmıyorum..düşün haksız suanda tmm belki çok üstüne gittim verdiğin örnektekine benzer şeyler yaşandı ama genede hiç bir seven bi kız bugunkü sözleri haketmezz soğudum, bunaldım sıkıldım ittin beni kendinden falan bunları sadece senin için ölürüm dediğim için mi hakettim ben..o çalışmaya başladıktan sonra gözü açıldı bence benden daha güzel kızlar oldugunu farketti.çıkmadan önce bana ne diyodu biliyo musun o hep çevresine ben dünyanın en güzel kızıyla evlenicem dermiş sonra bana dedi eğer senınle evlenemezsem bu dediğim asla gerçekleşmeyecek biliyorum senden daha güzel daha iyi ve daha cok sevebileceğim bi kızı bulamam derdi .çalışmaya başladıktan sonra hayatta nice güzellikler oldugunu gördü bilmiyorum ben böyle düşünüyorum eskiden benı görmeden 2 gece zor dayanırdı..şimdi gene okadar umursamazki telefonunu unutmalar 10 dk cafeye uğrayamıyo..yanı beni özlemiyo ben bunu farkettım kafam çok karışık yani barışsak bile benden özürler dilese bile kalbimin kırıklığı asla asla geçmeyecekayrıca canım sana haddime olmadan bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Yazacaklarım biraz uzun olacak kusura bakma...
Hani ilgi-ilgisizlikten bahsediyorsun ya, ben ilişkimizin en başlarında aynı sevgilin gibiydim. Çünkü çok özgür ve kimseye bağlanmayan, çabuk bunalan bir yapım vardı. Özellikle ilk zamanlarda sürekli arıyordu sürekli mesaj atıyordu. Ben de karşılık veriyordum ama duygularım onunki kadar yoğun değildi, ya da hissedemiyordum. Ona da söylüyordum, çok üzerime gelme ne olur bunalıyorum diye, ben ne kadar üzerime gelme dediysem bu 2 katı gelmeye başladı. Düşün kavga ediyoruz, ben haksızım, ama o özür diliyor.Ben artık bu durumdan aşırı derecede bunalıp ondan ayrılmaya karar verdim. daha 2 ay olmuştu çıkmaya başlayalı. Ben ayrıldım. Sevgilim yine çıkma dönemimizdeki gibi sürekli arayıp soruyor barışalım diye kapılarıma geliyor. Ben kesinlikle istemiyorum deyip reddediyorum. Ve o dönemde bana herkes düşman olmuştu. "kayhan gibi birini nasıl üzer, reddedersin" diye. ayrılıktan 1 ay kadar sonra bu karşıma çıktı, ben de ağladım yeter artık anla istemiyorum diye. O da "tamam sen yeter ki ağlama, erkek sözü veriyorum bi daha karşına çıkmayacağım" dedi. Ve gerçekten bir daha onu 1 ay boyunca hiç görmedim, haberini almadım. Ama ben o dönemde resmen ruh gibi oldum. baktığım her yerde onun yüzü vardı, benimle konuşmaya çalışan her erkeği onunla kıyaslıyordum. Hatta o sürede ben sürekli arkadaşımın facebook'undan girip onu takip ediyordum, hiç birşey paylaşmıyordu gerçi. daha sonra ortak arkadaşlarımızdan birinin ona karşı ilgisinin olduğunu,onu sevdiğini öğrendim. Ve onu öğrendiğim an ağlamaya başladım, ya kayhan da onu severse, ya beni unutursa diye. Herkes bana hayretle bakıyordu, senin çocuğa yapmadığın kalmadı ne bu üzüntü diye. Sonra onların facebook'ta arkadaş olduklarını gördüm. kayhan durumunu "izmit"te diye güncelleyince kız "hoşgeldin şehrime:)" yazmıştı, kayhan o yazar yazmaz sildi kızın yorumunu ama, ben o an tamamen koptum. onların birlikte olduklarını düşünüp hemen kayhan'ı aradım, ama görmen lazım telefonda nasıl ağlıyorum, beni bırakma ben seni çok seviyorum diye. yaklaşık 15 dk karşılıklı olarak telefonda ağladık durduk. kızın ona karşı ilgisinin olduğundan haberi bile yokmuş meğer... Ve biz sonuç olarak barıştık. Şu ansa ben de o da aynı ilgi ve alakayla birbirimize yaklaşıyoruz...
Beni ona yalvartan şey neydi sence canım? Onu kaybetme korkusu... Ben bunu yaşamasaydım onu sevdiğimi dahi anlayamayacaktım belki de... Kendini biraz engellemeye çalış lütfen "senin için ölürüm" gibi lafları sakın etme. bunu "ilişkimizin ilk zamanlarındaki ben" de duysaydı aynı tepkiyi verirdi emin ol. Sadece kendini geri çek, ve ona vazgeçilmez olmadığını hissettir. Zaten seviyorsa eminim ki bu soğukluğu düzeltmeye çalışacaktır. Seni sevdiğinin ve senden iyisini bulamayacağının o da farkında ve ben bunun ters tepeceğini hiç sanmıyorum. Tek yapman gereken seni özlemesi ve değerini anlaması için biraz yokluğunu hissettirmen..
evet ne olacak bilmiyorumm ama ayrılmak istersede tmm dicem çünkü benımde mutlu olmaya hakkım var hep böyle üzülerek geçiremem hayatımı ya gerçekten benı mutlu etsın mutlu olalım ya da bıraksınsemiramis üzüldüm canım gerçekten de söylememsi gereken şeyler sarf etmiş sanırım seninkide baya bir öküz aladığım kadarıyla
hiç takma herşey olucağına verır ALLAH herkesin kalbine göre versin
evet ne olacak bilmiyorumm ama ayrılmak istersede tmm dicem çünkü benımde mutlu olmaya hakkım var hep böyle üzülerek geçiremem hayatımı ya gerçekten benı mutlu etsın mutlu olalım ya da bıraksın
bize nazar mı değdi ne oldu anlamadım mükemmeldik biz uzun süredirr son zamanlarda ne olduysa oldu hayat cok zor hiç istediğim gibi gitmiyo doğduğumdan beri hep sorun hep dert iyi ben kafayı yemedim bugüne kadar iyi dayandım yaniiALLAH herkesi görür ve duyar görünmez olduğunu mu sanıyorsun ya zamanı var mutlu olman için ya da hayatında yanlış yaptığın birşeyler var canım
ama genede dua et sen hayırlısı ise olsun ALLAHIM de emin ol o zaman mutlu olursun işte
bazen bizim için gözümüze mükemmel gelen ve bittiği için üzüldüğümüz şeyler gün geliyor ay iyi ki olmamış diyoruz bizim için daha hayırlı oluyor
her şerde bir hayır,her hayırda da bir şer vardır derler canım
ALLAHIM senin sevdiklerine yakın kıl bizleri amin
bize nazar mı değdi ne oldu anlamadım mükemmeldik biz uzun süredirr son zamanlarda ne olduysa oldu hayat cok zor hiç istediğim gibi gitmiyo doğduğumdan beri hep sorun hep dert iyi ben kafayı yemedim bugüne kadar iyi dayandım yanii
canım her erkek bunu ağlayarak göstermez. bi erkeğin içinde bişeyler varsa bunları sevdiğine hemen açık açık anlatan erkekler çok az. işte anlatamayanlar da ya üzüntülü duruyo, ya da umursamaz gösteriyo kendini..kuzum gerçekten cok güzel şeyler yazmışsın evet haklısın ben hemen evlenelim demıyorum bende biliyorum zor durumda olduklarını veya henüz erken oldugunu tek istediğim hayaller kurmakk bana ilgi göstermesii romantık olması azıcıkta olsa...artık benı önemsemediğini sevmediğini düşünüyorum önceden böyle değildi çünkü belki hayatın gerçeklerine karıştığı için benden daha mantıklı bakıyodur olaylara ona bşey diyemem ama insan ilgi istiyo sevgi görmek istiyoo her gece uyumadan ezberlemiş gibi seni canımdan cok seviyorum demekle bitmiyo herşeyy ben bunu 24 saat hissetmek istiyorumm..bak en azından senınki üzülmüş ağlamış yanında bu yüzden ama benımki umursamaz gamsız ben buna daha cok kızıyorum yanı benımle konusupta askım omuzlarımdaki yük cok ağır senınle olamadıgım ıcın cok üzülüyorumm cok istiyorum karım olmanı ama beklemek zorundayız falan dese ben avunucam sesimi cıkarmıcam takmıcam evlilik konusunu pek açmamasını falan...biz kızlar güzel sözler duymak istiyoruz sımartılmak istiyoruz ki bende ruhu kalbi olan bi kadınım benımde hakkım bunlar..yani onur bşeyler için çaba göstermişş ya bi söz nedir ben kendı aramızda olsun istedim ona ait bişeyi taşıyayım istedimm bi paylaşımımız olsun istedim ama bunu bile cok gördü bana en son konusunu actıgımızda tartışmıştık ondan sonra açmadım bi daha askerdeyken geldiğimde bikaç ay ıcınde yapalım demişti ama hala ses soluk yok konusunu bile yapmıyoo bunlara kızıyorum benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?