Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bugun cok kızdım benımkıne dedım inşallah benden başkasıyla evlenırsen o kadının yüzüne bile bakmaktan tiksin bensız geçen her günün işkenceyle geçsin dedim amin diyo ya

Selam canlarim..
Semiramis Canim, bikac sayfa okuyabildim izninle kendi fikrimi aktarayim sana..
canim sen elinden geleni yapiyosun, ztn biz kadinlar/kizlar aski sevgiyi herzaman benimizin merkezi noktasina koyariz ama erkekler icin neye yaparsak yapalim onlarin merkesinde ask sevgi söz konusu olamaz.. tabi sevemezler asik olamazlar demiyorum, ama erkeklerin yüzde 90 inda hafif bi umursamazlik, vurdumduymazlik var.. 'erkek cocuk,genc erkek,orta yasliadam,yasli adam,cok yasli adam' yani 7den 70e bütün erkeklerde kismi bir vurdumduymazlik var, her konuda olmasada kisim kisim.. tabi bir erkegin bunu ne zaman ortaya koyacagi hangi yastan sonra vurdumduymaz özelligni ortaya cikaraci tartisilir..
Benim sana demem oki, cok seviyosun uzuun zamanlar gecirmissin, her dkkasindan, her saatinden haberin olmus ayni sekilde onunda, yani hep ic ice olmussunuz ayriniz gayriniz olmamis,, diyecegim oki sen bence hem kendine hemde ona biraz zaman tani, aramayi biraz kes, sms atma, soguk sms aticaksan hic atma,bekle bi kafani dinle kafani topla, o ztn senin üzüldügnü kirildigni anlayacakdir, ha baktin onun umrunda degil arayip sormuyo, o zaman ikininizde gerceklerle yüzlesmis olursunuz canim, sevgi biterse biter, biten sey ztn geri gelmez, önemli olan hasarsiz bi dönem atlatmak , atlatabilmek..
tabi benim bu yazdiklarim sadece bi ihtimal, ama yinede dedigimi yap derim, zaman tani.. kendinede zaman tani, kendine kendini düsünmeyi, kendin icin biseyler yapma zamani tani..
yani birkac gün, hafta vs.. sadece kendin icin yasa..

Canımm bak ne güzel yapmışsın elinden geleni vicdanın rahat..Bende öyleydimm çok sıkardım fazla sevgiden ama aklım başıma geldi..şimdi de seviyorum, şımartıyorum ama çizgiyi aşmamaya dikkat ediyorumm..sende öyle yap, pişman olmazsınn

hosgeldın canım öncelikle..evet benımkınde bi umursamamazlık mevcut özellikle son zamanlarda..o gerçekle yüzleşmek cok canımı yakıyo işte yanı çıkmadan önce 2 yıl o benı sevip bekledi hep ağlıyodu canının acısından çoğu zaman 2 kere hastanelik oldu 1 kere intihar etti benım yüzümden bana söylemedi tabi ben baskasından duydum yanı o muhteşem sevgi nasıl olduda bitti ya da bitmese bile bukadar umursamaz oldu kolay mı bi insan için ölümü göze almak yaa düşünsene kim yapabilir bunları o yaptı ama son zamanlarda ne olduysa oldu işte

ay ben kacamıyorum hiç taktıkten anlamam nası olcak o?
arada bır trıp atıyorum haklıysam peşime dusuo ama gereksız yere atıosam yemedıgım laf kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…