Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canim dedign gibi zaman tani, yazma bi yoklugunu hissettir, bunaltmissinya birak ciksin bakalim sensiz bunalimdan cikabilirse tabi..

Sedefcimm 2 kelimeyle çok güzel anlattı :) bende uyguladım etkili oldu hakketten

Valla kacan kovalanmiyo arkadas, karsindaki öküzse umursuz vurdumduymazsa kovalanmiyoooo, bu böyle...

kızlar bu hadisenın mesajımı almıştır o şarkısına bayıldım yaa kaç oldu dinliyorummmm

Gül böylee döverim bak heee :) ben bişeyler sordum da cevaplamadı arkadaş..kendine uygun bi konu olmayınca tüydü heralde :)
aynen sordugun sorulara cvpta vermedi muhabbet yok galiba diyo sayfalarca konusuyoruz ama konular ona hitap etmedi ondan gitti heralde

Canim dedign gibi zaman tani, yazma bi yoklugunu hissettir, bunaltmissinya birak ciksin bakalim sensiz bunalimdan cikabilirse tabi..

Valla kacan kovalanmiyo arkadas, karsindaki öküzse umursuz vurdumduymazsa kovalanmiyoooo, bu böyle...

Ama tavrını koyarsan ve sert davranırsan karşıdaki öküz olsa bile bişeylerin farkına varır ve harekete geçer diye düşünüyorum..Tabi öküzlük dercesine göre değişiyodur orası ayrı bi mevzu

ay rtam benlık bı konuymus bu konuda aşırı ama aşırı dertlıyım!!!!!

bebeım yaa senı son zamanlarda cok uzgun goruyorum hayırdır neden sıkıyorsun bu kadar canını
bugun benımkisi benden bunaldıgını sıkıldıgını söyledii..son gunlerde bi tuhaftı zaten hissediyodum dün kızmıştım cafeye giderken telini unuttu diye biliyosun bugunde ben senın ıcın ölürüm diye msj attım cvp yok ama onun dışındaki msjlarıma cvp var sonra ister istemez sende bi tuhaflık var soğuksun sankı dedım evet başardın tebrik ederim sıkıldım bunaldım falan dedii

kızlar bu hadisenın mesajımı almıştır o şarkısına bayıldım yaa kaç oldu dinliyorummmm

Valla canim yazdan beri hatim ettigimden kendisini dinleyemiorum artik ama sana tavsiyem bulgar müzikleri dinle acaip costuruyo, onur benim morelimi bozunca kirinca dökünce slow degil ya mezdeke yada bulgar muzikleri dinliodum iyi geliyo valla " Andrea-Neblagodaren " bune siddetle tavsiye ediorum herkese

adam möhendis tabii kızım boru mu bu biyolojisini konuşturuyor iştee

dinleyeyım bakalım nasılmışşş senin kökendede bulgarlık mı var yoksaa

ben bu ararlar ebru gündeşin sen beni sevmekten gidince şarkısına bayılıyorum tam duygularıma tercüman
[video=youtube;7WclTjyiHfI]http://www.youtube.com/watch?v=7WclTjyiHfI[/video]

ay bu arada çok alakasız olacak ama, senin sevgilinin adı da mı onur canım? ne kadar çok sevgilisinin adı onur olan var bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…