- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.141
hahahh bugun ilk defa güldürdün beniiCanım olta atmıyoruz ya konuşuyoruz işte :)) Bi konu bul o zaman da konuşalımmm dmii :)
hosgeldın canım öncelikle..evet benımkınde bi umursamamazlık mevcut özellikle son zamanlarda..o gerçekle yüzleşmek cok canımı yakıyo işte yanı çıkmadan önce 2 yıl o benı sevip bekledi hep ağlıyodu canının acısından çoğu zaman 2 kere hastanelik oldu 1 kere intihar etti benım yüzümden bana söylemedi tabi ben baskasından duydum yanı o muhteşem sevgi nasıl olduda bitti ya da bitmese bile bukadar umursamaz oldu kolay mı bi insan için ölümü göze almak yaa düşünsene kim yapabilir bunları o yaptı ama son zamanlarda ne olduysa oldu işte
Sedefcimm 2 kelimeyle çok güzel anlattı :) bende uyguladım etkili oldu hakketten
hahahh bugun ilk defa güldürdün beniievet kız konusuyoruz ya napalım dertlerimiz bitmiyooo anlat bakalım ilişkin ne durumdaa
aynen sordugun sorulara cvpta vermedi muhabbet yok galiba diyo sayfalarca konusuyoruz ama konular ona hitap etmedi ondan gitti heraldeGül böylee döverim bak heee:) ben bişeyler sordum da cevaplamadı arkadaş..kendine uygun bi konu olmayınca tüydü heralde :)
ay rtam benlık bı konuymus bu konuda aşırı ama aşırı dertlıyım!!!!!gecenin konusunu kaçırdın kuzum. kıymet bilmeyen erkekler!
hosgeldın kuzum her zamanki gibi acıların kadını semiramis' in dertlerini konusuyoruzzz
Canim dedign gibi zaman tani, yazma bi yoklugunu hissettir, bunaltmissinya birak ciksin bakalim sensiz bunalimdancikabilirse tabi..
Valla kacan kovalanmiyo arkadas, karsindaki öküzse umursuz vurdumduymazsa kovalanmiyoooo, bu böyle...
kızlar bu hadisenın mesajımı almıştır o şarkısına bayıldım yaa kaç oldu dinliyorummmm
aynen sordugun sorulara cvpta vermedi muhabbet yok galiba diyo sayfalarca konusuyoruz ama konular ona hitap etmedi ondan gitti heralde
bugun benımkisi benden bunaldıgını sıkıldıgını söyledii..son gunlerde bi tuhaftı zaten hissediyodum dün kızmıştım cafeye giderken telini unuttu diye biliyosun bugunde ben senın ıcın ölürüm diye msj attım cvp yok ama onun dışındaki msjlarıma cvp var sonra ister istemez sende bi tuhaflık var soğuksun sankı dedım evet başardın tebrik ederim sıkıldım bunaldım falan dediiay rtam benlık bı konuymus bu konuda aşırı ama aşırı dertlıyım!!!!!
bebeım yaa senı son zamanlarda cok uzgun goruyorum hayırdır neden sıkıyorsun bu kadar canını
aslında bazen kulağa hoş gelmiyo da değil
biz bize yeterız bacılar baskasına gerek yok
kızlar bu hadisenın mesajımı almıştır o şarkısına bayıldım yaa kaç oldu dinliyorummmm
aynen öyle bi de izelin senın kalbine bişey olmuş şarkısı varya onuda cok dinledim bugunnnevet canım ben de beğeniyorum, bi de sözleri de şu anki ruh haline uyuyor gibi
ee ajdar bu kulağa hoş gelir tabiiii
ayy bir de sözlere bak yahu
şah damarımsın,can damaarımsın,aort damarımsın...
ne alaka aort damarı falan kalbine giden damar ya ondan aklına geldi heralde hmm ilginçç yaratıcılık
dinleyeyım bakalım nasılmışşş senin kökendede bulgarlık mı var yoksaaValla canim yazdan beri hatim ettigimden kendisini dinleyemiorum artik ama sana tavsiyem bulgar müzikleri dinle acaip costuruyo, onur benim morelimi bozunca kirinca dökünce slow degil ya mezdeke yada bulgar muzikleri dinliodum iyi geliyo valla" Andrea-Neblagodaren " bune siddetle tavsiye ediorum herkese
Valla canim yazdan beri hatim ettigimden kendisini dinleyemiorum artik ama sana tavsiyem bulgar müzikleri dinle acaip costuruyo, onur benim morelimi bozunca kirinca dökünce slow degil ya mezdeke yada bulgar muzikleri dinliodum iyi geliyo valla" Andrea-Neblagodaren " bune siddetle tavsiye ediorum herkese
adam möhendis tabii kızım boru mu bubiyolojisini konuşturuyor iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?