- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.161
ee ajdar bu kulağa hoş gelir tabiiii
ayy bir de sözlere bak yahu
şah damarımsın,can damaarımsın,aort damarımsın...
ne alaka aort damarı falan kalbine giden damar ya ondan aklına geldi heralde hmm ilginçç yaratıcılık
O herif uzaydan felan gelmiş olmalıı kahretsin bide mardinliymişşhemşerim dcem ama dilim varmıyoo leylekler yada bi ufo bırakmıştır kesin onuu
dinleyeyım bakalım nasılmışşş senin kökendede bulgarlık mı var yoksaa
Evet canim malesef, benim olamayan benimkininde adi onur ..ay bu arada çok alakasız olacak ama, senin sevgilinin adı da mı onur canım? ne kadar çok sevgilisinin adı onur olan var bu topikte
bugun benımkisi benden bunaldıgını sıkıldıgını söyledii..son gunlerde bi tuhaftı zaten hissediyodum dün kızmıştım cafeye giderken telini unuttu diye biliyosun bugunde ben senın ıcın ölürüm diye msj attım cvp yok ama onun dışındaki msjlarıma cvp var sonra ister istemez sende bi tuhaflık var soğuksun sankı dedım evet başardın tebrik ederim sıkıldım bunaldım falan dedii
bizim köken bulgaristana dayanıyo gerçi annem babam buralı büyük anneannemler ordan göç etmişler soranlar olmuştu senın aslın bulgaristan galiba diye nerden anladınız demiştim benziyomuşum gerçi onlar sarışın olurlar diye biliyorum amaHayir canim, ama burda öyle arkadaslarimda var ordan olsa gerek
Evet canim malesef, benim olamayan benimkininde adi onur ..
hahahbenim de meslektaşım sayılır ama utanıyorum artık söylemeye
sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım
ya sen bana fazla geldin,ya ben sana az kaldım
sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım
bılmıyorum canım..dedım ne güzel benım topiğimdeki kızlar sevgilileriyle evlilik konusuyolar alacaklarını konusuyolar hayaller kuruyolar biz ne zaman kurucaz dedim onun evlilik düşünmeye vakti yokmuşşcanım gercekten cok uzuldum neden boyle bır tavır almıs olabılır acaba cok mu ustune gıttın kı cok mu aradın sordun yada kıskanclık felan mı yaptın belkıde ıslerı bozuktur sana yansıtmıstr bence ustune gıtme buaralar dayan...
o şarkıyı bıliyorum kuzmmm içimi acıtma yaaaa banada uyuyo çünküüüsen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım
Ahahahhbide havasını atmıyo muu dünyadaki mühendisler bi yana ajdar bi yana ayrılıyo işte makine mühendisiydi dmi?
bılmıyorum canım..dedım ne güzel benım topiğimdeki kızlar sevgilileriyle evlilik konusuyolar alacaklarını konusuyolar hayaller kuruyolar biz ne zaman kurucaz dedim onun evlilik düşünmeye vakti yokmuşş
evet makine mühendisiymiş ama bence o dikkat çekmek için öyle yaptı mesela armağan çağlayanı biliyosunuz sivri diliyle tanıdık dmi bi magazin programında onların şow oldugunu itiraf ettiievet kuzumnasıl kazanmış hayret valla, bence o üni.de okurken devreleri yakmış
ben ona hemen evlenelim demiyorum ki kuzum sadece hayaller kuralım tmm gene zamanı belli olmasın ama avunalım en azından bi gün bu günler gelecek diyeyimmhmmmm:26:
canım erkek o suan bellı kı maddı olarak musaıt deil bu sebepten gururuna da yedıremıyor olabılır oda ıster elbet ama hayat mucadelesı malum streslıdır.üzülme gecer sen ustune gıtme ama
evet kuzumnasıl kazanmış hayret valla, bence o üni.de okurken devreleri yakmış
bılmıyorum canım..dedım ne güzel benım topiğimdeki kızlar sevgilileriyle evlilik konusuyolar alacaklarını konusuyolar hayaller kuruyolar biz ne zaman kurucaz dedim onun evlilik düşünmeye vakti yokmuşş
o şarkıyı bıliyorum kuzmmm içimi acıtma yaaaa banada uyuyo çünküüü
sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım
bizim köken bulgaristana dayanıyo gerçi annem babam buralı büyük anneannemler ordan göç etmişler soranlar olmuştu senın aslın bulgaristan galiba diye nerden anladınız demiştim benziyomuşum gerçi onlar sarışın olurlar diye biliyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?