Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hah kuzum tam ben dicektim, adam ascmaliyo ama güldürüyoda morelin bozuk olunca sah sah sah, dam dam dam, ar ar ar sahdamar ajdaar ajdaar diyp duur valla sinir stress kalmaz

dinleyeyım bakalım nasılmışşş senin kökendede bulgarlık mı var yoksaa

Hayir canim, ama burda öyle arkadaslarimda var ordan olsa gerek

ay bu arada çok alakasız olacak ama, senin sevgilinin adı da mı onur canım? ne kadar çok sevgilisinin adı onur olan var bu topikte
Evet canim malesef, benim olamayan benimkininde adi onur ..

canım gercekten cok uzuldum neden boyle bır tavır almıs olabılır acaba cok mu ustune gıttın kı cok mu aradın sordun yada kıskanclık felan mı yaptın belkıde ıslerı bozuktur sana yansıtmıstr bence ustune gıtme buaralar dayan...

Bana sevgilim dinlettirmiştii telde konuşurken bak bi şarkı buldum, çok seviceksin dedi veeeeeeeeeeeeee..... dünya başıma yıkıldıı Şaka maka çok gülmüştüm o an

sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım
ya sen bana fazla geldin,ya ben sana az kaldım
sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım

Hayir canim, ama burda öyle arkadaslarimda var ordan olsa gerek

Evet canim malesef, benim olamayan benimkininde adi onur ..
bizim köken bulgaristana dayanıyo gerçi annem babam buralı büyük anneannemler ordan göç etmişler soranlar olmuştu senın aslın bulgaristan galiba diye nerden anladınız demiştim benziyomuşum gerçi onlar sarışın olurlar diye biliyorum ama

bılmıyorum canım..dedım ne güzel benım topiğimdeki kızlar sevgilileriyle evlilik konusuyolar alacaklarını konusuyolar hayaller kuruyolar biz ne zaman kurucaz dedim onun evlilik düşünmeye vakti yokmuşş

bılmıyorum canım..dedım ne güzel benım topiğimdeki kızlar sevgilileriyle evlilik konusuyolar alacaklarını konusuyolar hayaller kuruyolar biz ne zaman kurucaz dedim onun evlilik düşünmeye vakti yokmuşş

hmmmm:26:
canım erkek o suan bellı kı maddı olarak musaıt deil bu sebepten gururuna da yedıremıyor olabılır oda ıster elbet ama hayat mucadelesı malum streslıdır.üzülme gecer sen ustune gıtme ama

evet kuzum nasıl kazanmış hayret valla, bence o üni.de okurken devreleri yakmış
evet makine mühendisiymiş ama bence o dikkat çekmek için öyle yaptı mesela armağan çağlayanı biliyosunuz sivri diliyle tanıdık dmi bi magazin programında onların şow oldugunu itiraf ettii

hmmmm:26:
canım erkek o suan bellı kı maddı olarak musaıt deil bu sebepten gururuna da yedıremıyor olabılır oda ıster elbet ama hayat mucadelesı malum streslıdır.üzülme gecer sen ustune gıtme ama
ben ona hemen evlenelim demiyorum ki kuzum sadece hayaller kuralım tmm gene zamanı belli olmasın ama avunalım en azından bi gün bu günler gelecek diyeyimm

evet kuzum nasıl kazanmış hayret valla, bence o üni.de okurken devreleri yakmış

Evet yaa hayret gerçektende Onun arkadaşlarını ve hocalarını düşünemiyorum şimdi zavallılar ben mardinde hiç rastlamadım ona Cemil İpekçi bile ajdardan daha çok görünüyo mardinde ajdarı görürsem ortamı terkederim lan Bu arada sevgilimde makine mühendisliğini istiyo :) ama ist'da olcakk :) Zor değil mi ya bölümün..gerçi sevdikten sonra zor olmuyo ben bi ara düşündüm gibi ama yapamam dedim..

o şarkıyı bıliyorum kuzmmm içimi acıtma yaaaa banada uyuyo çünküüü

sen beni sevmekten gidince ben bana borçlu kaldım
ya sen bana fazla geldin,ya ben sana az kaldım
sen sesini alıp gidince ben burda dilsiz kaldım

ayy kızlar siz böyle üzgün olunca ben de üzülüyorum ama ya
neşelenin biraz ne olur. şu an üzülmesi gereken sizler değilsiniz, bırakın artık onlar üzülsün.
daha geçen gün gecelik resimleri paylaşıyorduk, hadi yine eskiye dönünn.

ben bu şarkıyaq bayılıyorum owww yee yani
[video=youtube;kSnUqz9ZKa4]http://www.youtube.com/watch?v=kSnUqz9ZKa4[/video]
burdan bu şarkıyı sayın karahan beye hitaf ediyorum oyun bozan çünkü kendisi pehhhh

Son düzenleme:

Seni beren saate benzetiyorum ben .. ztn öyle bi topic vardi galiba ordada söylemistim

Su dünyada aslinda üzülücek son sey bir erkegin tavri..
dünyaya bi kere geliosak, bir kere ölüp gideceksek, öyle aptal zamanlarimz oluyoki bin kere ölüp diriliyorz.. yazik canimiza..
Bosuna dememis Kenan Dogulu, "Olacagi varsa olur elbet, ask birgün bize güler elbet.. " Bizde siramizi bekliycez,dünyada ne insanlar var bizim üzüntü sebebimiz devede kulak hesabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…