Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bak benimki direk ayrılalım diyor senin ki demiyor hiç değilse
demedi ama söylediği sözler ona doğru gitti hep ' ben hiç değişmez mişim bu abartmam ne ilk ne sonmuşşş falannn bunlar ne demekk belkide eli varmıyo yazmaya ama aslında sen değişmezsin bitsin demek bence

Ayyy vallahi sabrettim msj attığını gormeme rağmen kudurmama rağmen yarım saat geç cevap verdim ow yeee

inşallah kuzm her gelişmeyi buraya yazıcam ama dediğim gibi bizim aşkımız daha doğrusu benım aşkım bitse bile bu topik hep olacak

demedi ama söylediği sözler ona doğru gitti hep ' ben hiç değişmez mişim bu abartmam ne ilk ne sonmuşşş falannn bunlar ne demekk belkide eli varmıyo yazmaya ama aslında sen değişmezsin bitsin demek bence

Offf canım yaa harbiden senin ağırdan almanın vakti gelmiş madem iyle ilgilenmeyeceksin eskisi gibi ay ben olsam vazgeçtim senin için ölmem derim hani senin için ölürüm demişsin cevap vermemiş ya :) ama sen benim dediğimi yapma sakın :)

zaten mecalim yok arayıp bağırmaya falan ona olan sevgimi hiç haketmemişş

Gerçektende hakketmediğini gösteriyo..Senin için rahat ama ilişkin için elinden geleni yaptın..Kaybeden o olucak sonuçta..Barışırsanız da sakın ama sakın sevdiğini çook yoğun bi şekilde belli etme, daha kıymetli olursunn..

bence söylemek istese söylerdi canım benim ki pat diye söyledi mesela bu sna son msjım diye bitirmek istese niye çekinsin ki
bence o da seni seviyor üzülme sadece zaman ver birbirinize
birde bir daha duymayayım bakiyim sıktım sizi derlerimle falan SIKINTILAR paylaştıkca azalır SEVİNÇLER paylaştıkca çoğalırmış
bize söylemiceksinde kkime söyliceksin bak kısacık zaman içinde güzel arkadaşlıklar kurduk

sağol kuzum evet gerçekten bu topikteki arkadaslığımız cok farklı biliyorumki her gece 9-10 kişi benı bu topikte bekliyo oluyo bu benı cok mutlu edıyo

Canlar ben yatıyorum hepinize teşekkürler umarım sevgilimi geri kazanırım yeter bıktım kelimeleri yerine iyi ki kelimelerini duyarım iyi geceler

inşallah dediğin gibi olur canım ya sanki topiği kendı derdimle doldurdum hepinizi sıktım gibi geldiiii eee neler yaptınız sizler bakalım sevdiklerinizle aranız nasıll
olur mu öyle şey tatlım,biz bunun için varız bizim bi değişiklik yok canım, ders falan çalışıyoruz işte,aynen devam...

evet canım zaten seven erkek ilgiden bunalabilir, sıkılabilir ama sevgilisi mesaj atmadığında, haber alamadığında da merak eder özler.
seni de doğru insanla karşılaştırsın inşallah Rabbim

amin canım cümlemize amin

evet elimden geleni yaptım cok fedakarlıklar yaptım bu ilişki için yeri geldi annemıde karşıma aldım yeri geldi onun annesini karşıma aldım teyzem demediğini bırakmadı teyzeme laf söyledim fatihe laf söyletmedim,her gece onun hayaliyle uyudum onun hayaliyle uyandım aylarca göremedim ama yüzü hep gözümün önünde oldu sesini duyamadıgım oldu ama hep kendımı avuttum bunlar geçici diye. bilmiyorum yani belkide dediği gibi gereğinden fazla sevgi sözcükleri kullanıyodum sevgimi hissettiriyodum benımde hatam bu napalım

Son düzenleme:
Canlar ben yatıyorum hepinize teşekkürler umarım sevgilimi geri kazanırım yeter bıktım kelimeleri yerine iyi ki kelimelerini duyarım iyi geceler

inşallah canım,sıkma canını. bu aralar topikteki güzellere nazar değdi,düzelecek inş. herşey. iyi geceler

inşallah kuzm her gelişmeyi buraya yazıcam ama dediğim gibi bizim aşkımız daha doğrusu benım aşkım bitse bile bu topik hep olacak

canım öyle cümleler kurma ya. ayrıca emin ol bir erkek ayrılmak istedikten sonra "ayrılalım mı" sorusunu cevapsız bırakmaz. hatta sen sormadan ayrılalım deyip bitirir. aklına kötü şeyler getirme

bugun demedi belkıde tam olarak hazır değildi ama yarın demicek anlamına gelmez bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…