Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet canım anneler böyledirr benımkide ağladıgımı görse belki senın annenın dediklerini söylerdi o yüzden sıktım kendımı zaten çünkü biz bakarsın barışırız ben unuturum ama annem unutmazz

Canımm bu çocuk seni sevmiyo mu? Seviyo...Sadece fazla ilginden bunalmışş anlaşılan..Fazla ilgi yaramıyo erkeklere hep bi adım geride durucaksınn..Ben şimdi öyle yapıyorumm...Bi haftada düzelir herşey merak etme..Ha aklında kalan soru işaretlerini de o geldiğinde yüzyüze halledersiniz..

Kızlar msjlasma konusunda ne yapabilirim? Sürekli geç cevap atmasına deliriyorum nasıl sabredebilirim umursamayabilirim msjlaşmayı nasıl azaltabilirim.. Liseli ergen gibisin dedi çok üzuldüm ya

Mademki geç yazıyo sende mesaj felan atma iptal et mesaj hakkını..Çok merak ediyosa arasın canımm... Takmıyorum numarası yap..

Kızlar msjlasma konusunda ne yapabilirim? Sürekli geç cevap atmasına deliriyorum nasıl sabredebilirim umursamayabilirim msjlaşmayı nasıl azaltabilirim.. Liseli ergen gibisin dedi çok üzuldüm ya

Mademki geç yazıyo sende mesaj felan atma iptal et mesaj hakkını..Çok merak ediyosa arasın canımm... Takmıyorum numarası yap..

seviyo mu sevmiyo mu bende anlayamadm kiii bugünkü söylediklerinden sonra seviyo diyemiyorum kendımı kandırıyomuşum gibime geliyo

SEmiramis ben şöyle yapmayı düşünüyorum o 30dk geç cvp attıysa ben de 30dk geç cvp atacağım.. O msj atmadıkça ben de msj atmayacağım.. Bakalım işe yarayacak mı

SEmiramis ben şöyle yapmayı düşünüyorum o 30dk geç cvp attıysa ben de 30dk geç cvp atacağım.. O msj atmadıkça ben de msj atmayacağım.. Bakalım işe yarayacak mı
işe yararmı bilmem inşallah ters tepmez biz zaten msjlaşmıyoruz o yüzden bunu uygulamam zor

kızlar böyle kıymet bilmeyen erkekleri kıymetini anlamaları için yokluğunuzla imtihan edeceksiniz. bak görün o zaman nasıl anlıyorlar değerinizi... Onlar şu an "ne yaparsam yapayım bana yine de mesaj atar, arar" moduna girmiş gibi geldi bana.
1-2 gün sıkın dişinizi aramayın, o zaman anlayacaklar sizsizliğin ne demek olduğunu. Seven insan muhakkak özler ve de arar..

seviyo mu sevmiyo mu bende anlayamadm kiii bugünkü söylediklerinden sonra seviyo diyemiyorum kendımı kandırıyomuşum gibime geliyo
Canım ben seviyo diye düşünüyorumm...Bak şimdi ara bağır çağır ağzına geleni söyle daha kötü olurr..Haksız olan da sen olursun, en iyisi sabredip yüzyüze konuşmak...

işe yararmı bilmem inşallah ters tepmez biz zaten msjlaşmıyoruz o yüzden bunu uygulamam zor

Sabredip yapmam gerek önce hiç Msjlaşmayız belki ama illaki bir süre sonra yokluk hisseder 3yılı geçmişiz sonuçta ama sana bir tavsiye bulamadım sen napsan ayrılmak mı istiyorsun filan diye sorma sen ama ona

inşallah dediğin gibi olur canım ya sanki topiği kendı derdimle doldurdum hepinizi sıktım gibi geldiiii eee neler yaptınız sizler bakalım sevdiklerinizle aranız nasıll

Sabredip yapmam gerek önce hiç Msjlaşmayız belki ama illaki bir süre sonra yokluk hisseder 3yılı geçmişiz sonuçta ama sana bir tavsiye bulamadım sen napsan ayrılmak mı istiyorsun filan diye sorma sen ama ona
ben bugun 2 kere sordum aynı soruyu benımle olmak istiyosa zorla tutamam sonuçta çocuk değilim artık belli bi yaşa geldim evet cok seviyorum ama o benı sevmiyosa olmaz bu iş

Canım ben seviyo diye düşünüyorumm...Bak şimdi ara bağır çağır ağzına geleni söyle daha kötü olurr..Haksız olan da sen olursun, en iyisi sabredip yüzyüze konuşmak...
zaten mecalim yok arayıp bağırmaya falan ona olan sevgimi hiç haketmemişş

evet seven erkek mutlaka arar ya da en azından bir seni özledim mesajı atar
ben bunu bekledim ama olmadı demek ki sevmiyomuş dedim ve kaderime boyun eğdim kızlar
napalım benim de nasibim demek ki o değil bir başkası belkide
bu kez vazgeçtim işte çoktan

Yok canım ya ne sıkması..Yarın öbür gün bizimde bi derdimiz olur,paylaşırız birbirimizle..Sıkma canını herşey olacağına varır :)

canım işte ilk zamanlarda seni kaybetme korkusu vardı, şimdi senin ona gösterdiğin ilgi yüzünden artık onu bırakmayacağını falan düşünüyor.
Eminim o da senin yokluğunu hissedecek, özleyecek ama ona özleme fırsatı vermen lazım. bak bu kavga sürecinde ilk mesajları hep ondan bekle, mesaj attığında da cevapların belli seviyede olsun. Elbet bu durum onu düşünmeye sevkedecek ve yokluğunu hissedecek,özleyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…