- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.081
evet annem anlarsa kötü olurr diye sıktım kendimi heppp inş dediğin gibi olur umudum olmasadabiraz daha soğukkanlıyım ama hala moralim cok bozuk evdekiler anlamasın diye kendıme telkin verdim bütün aksam anlarlarsa anlatmak zorunda kalırım cunkusadece 2 kere msj attı bi işten cıkarken bide yatarken bende iyi uykular yazdım sadece [/QUOTE
İyi yapmışsın canım özellikle annen anlamasın, çok üzülür...Canımmm tartışmışsınız doğal olarak soğuluk olcak daha az msjlaşıcaksınız..bak bi haftaya bu soğukluktan eser kalmicakk :)
evet canım anneler böyledirr benımkide ağladıgımı görse belki senın annenın dediklerini söylerdi o yüzden sıktım kendımı zaten çünkü biz bakarsın barışırız ben unuturum ama annem unutmazzbenim annem en son ayrıldığımızda annem hemen anlamıştı düşünün artık nasıl kahrolduysam bunda aartık nasıl kin nefret heşey dolduysa içime artık nasıl bir kandırılmış gibi yıllarımı boşa harcamışım gibi hissettiysem artık anladı kadıncağız bir iki hafta hasta oldum üzüntümden soğuk algınlığı gibi ama bir türlü geçmiyor yıprandım çok
annemde dedi sen o çocuk yüzünden iyileşemiyosun bu sefere çok üzdü seni onunla sakın bir daha konuşayım deme asla ama asla seni ona vermem artık unut onu dönüşü yok bilesin unut onu seni nasıl üzer benim gözüm gibi baktığım kızımı nasıl üzer diye köpürdü resmen o kadar kızdı ki anlatamam
pozitif düşünmeye çalışıyorum ama pek başaramıyorum canım yaa kalbime bıçak sapladı bıraktı sanki eğer ayrılırsak zaten artık ne sevgiye ne aşka ne erkeklere inancım kalmaz nefret ederim sevgi kelimesinden...
evet canım ikimizde aynı şeyi yaşamışızzSuçlu biz olduk ha semiramis..
Kızlar msjlasma konusunda ne yapabilirim? Sürekli geç cevap atmasına deliriyorum nasıl sabredebilirim umursamayabilirim msjlaşmayı nasıl azaltabilirim.. Liseli ergen gibisin dedi çok üzuldüm ya
evet canım ikimizde aynı şeyi yaşamışızzSuçlu biz olduk ha semiramis..
Kızlar msjlasma konusunda ne yapabilirim? Sürekli geç cevap atmasına deliriyorum nasıl sabredebilirim umursamayabilirim msjlaşmayı nasıl azaltabilirim.. Liseli ergen gibisin dedi çok üzuldüm ya
seviyo mu sevmiyo mu bende anlayamadm kiii bugünkü söylediklerinden sonra seviyo diyemiyorum kendımı kandırıyomuşum gibime geliyoCanımm bu çocuk seni sevmiyo mu? Seviyo...Sadece fazla ilginden bunalmışş anlaşılan..Fazla ilgi yaramıyo erkeklere hep bi adım geride durucaksınn..Ben şimdi öyle yapıyorumm...Bi haftada düzelir herşey merak etme..Ha aklında kalan soru işaretlerini de o geldiğinde yüzyüze halledersiniz..
işe yararmı bilmem inşallah ters tepmez biz zaten msjlaşmıyoruz o yüzden bunu uygulamam zorSEmiramis ben şöyle yapmayı düşünüyorum o 30dk geç cvp attıysa ben de 30dk geç cvp atacağım.. O msj atmadıkça ben de msj atmayacağım.. Bakalım işe yarayacak mı
bende anlamadım valla benımkide bugun ben ne yaptımkı sana dedım benı kendınden sen ittin bu hale getirdin dediidemekki sevgini belli etmeyeceksin takmayacaksın bakıyorum çevreme erkek arkadasları köpekleri resmen yaa tapıyolar resmen ben anlamıyorum bende ne eksik bukadar
Canım ben seviyo diye düşünüyorumm...Bak şimdi ara bağır çağır ağzına geleni söyle daha kötü olurr..Haksız olan da sen olursun, en iyisi sabredip yüzyüze konuşmak...seviyo mu sevmiyo mu bende anlayamadm kiii bugünkü söylediklerinden sonra seviyo diyemiyorum kendımı kandırıyomuşum gibime geliyo
işe yararmı bilmem inşallah ters tepmez biz zaten msjlaşmıyoruz o yüzden bunu uygulamam zor
inşallah dediğin gibi olur canım ya sanki topiği kendı derdimle doldurdum hepinizi sıktım gibi geldiiiikızlar böyle kıymet bilmeyen erkekleri kıymetini anlamaları için yokluğunuzla imtihan edeceksiniz. bak görün o zaman nasıl anlıyorlar değerinizi... Onlar şu an "ne yaparsam yapayım bana yine de mesaj atar, arar" moduna girmiş gibi geldi bana.
1-2 gün sıkın dişinizi aramayın, o zaman anlayacaklar sizsizliğin ne demek olduğunu. Seven insan muhakkak özler ve de arar..
ben bugun 2 kere sordum aynı soruyu benımle olmak istiyosa zorla tutamam sonuçta çocuk değilim artık belli bi yaşa geldim evet cok seviyorum ama o benı sevmiyosa olmaz bu işSabredip yapmam gerek önce hiç Msjlaşmayız belki ama illaki bir süre sonra yokluk hisseder3yılı geçmişiz sonuçta ama sana bir tavsiye bulamadım sen napsan ayrılmak mı istiyorsun filan diye sorma sen ama ona
ben bugun 2 kere sordum aynı soruyu benımle olmak istiyosa zorla tutamam sonuçta çocuk değilim artık belli bi yaşa geldim evet cok seviyorum ama o benı sevmiyosa olmaz bu iş
zaten mecalim yok arayıp bağırmaya falan ona olan sevgimi hiç haketmemişşCanım ben seviyo diye düşünüyorumm...Bak şimdi ara bağır çağır ağzına geleni söyle daha kötü olurr..Haksız olan da sen olursun, en iyisi sabredip yüzyüze konuşmak...
kızlar böyle kıymet bilmeyen erkekleri kıymetini anlamaları için yokluğunuzla imtihan edeceksiniz. bak görün o zaman nasıl anlıyorlar değerinizi... Onlar şu an "ne yaparsam yapayım bana yine de mesaj atar, arar" moduna girmiş gibi geldi bana.
1-2 gün sıkın dişinizi aramayın, o zaman anlayacaklar sizsizliğin ne demek olduğunu. Seven insan muhakkak özler ve de arar..
canım ya çok çok haklısınn ben üstüne çok düştümmm ama sırf sevgimden yaptımm iyi yapıyorum sandım ama hataymış bunu bugun anladım..buaksam işten cıkarken msj attı ama cok soğuk sadece ' işten cıktım' yazmış bende ' tmm' yazdım sonra bide uyurken msj atmış ben uyuyorum iyi geceler diye bende iyi uykular yazdım...buz gibiyiz birbirimize karşı yanii aslında benım içim acıyo ona sevgilim erkegım falan diyemedikçe onun hiçmi içi acımıyo bılmıyorum..düşün haksız suanda tmm belki çok üstüne gittim verdiğin örnektekine benzer şeyler yaşandı ama genede hiç bir seven bi kız bugunkü sözleri haketmezz soğudum, bunaldım sıkıldım ittin beni kendinden falan bunları sadece senin için ölürüm dediğim için mi hakettim ben..o çalışmaya başladıktan sonra gözü açıldı bence benden daha güzel kızlar oldugunu farketti.çıkmadan önce bana ne diyodu biliyo musun o hep çevresine ben dünyanın en güzel kızıyla evlenicem dermiş sonra bana dedi eğer senınle evlenemezsem bu dediğim asla gerçekleşmeyecek biliyorum senden daha güzel daha iyi ve daha cok sevebileceğim bi kızı bulamam derdi .çalışmaya başladıktan sonra hayatta nice güzellikler oldugunu gördü bilmiyorum ben böyle düşünüyorum eskiden benı görmeden 2 gece zor dayanırdı..şimdi gene okadar umursamazki telefonunu unutmalar 10 dk cafeye uğrayamıyo..yanı beni özlemiyo ben bunu farkettım kafam çok karışık yani barışsak bile benden özürler dilese bile kalbimin kırıklığı asla asla geçmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?