Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aman benımki saat 23 te yattı uyudu valla şuanda pireler uçuşuyooo

evet makine mühendisiymiş ama bence o dikkat çekmek için öyle yaptı mesela armağan çağlayanı biliyosunuz sivri diliyle tanıdık dmi bi magazin programında onların şow oldugunu itiraf ettii
hadi yaa, ama bi insan bu kadar güzel aptal rolü yapamaz kii

yok canım ben makine mühendisliği okumuyorum, kimya mühendisliği okuyorum, ama aynı dersleri de alıyoruz, zor gerçekten. makine mühendisliği erkek mesleği baya bi. bizim bölüm paso kız mesela

sağol kuzum evet söylemiştin daha öncede haklısın aslında 3 gunluk dünyada yarın ne olacağımız belli değil hergün üzüyoruz kendimizii

[video=youtube;Ob7vObnFUJc]http://www.youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc&feature=relmfu[/video]

ya kadının tarzına bak bittimmmmm

Benim gecmisten sakladigim cok sey var ama, hatalari dile getirmek kolay degil iste..Bazen hatalarim aklima geliyo ama kendi kendimi avutuyorum 'gül sen öyle bisey yapmadin sakin aklina getirme 'diyorum ama nafile..

Hımm anladım canımm..Evet yaa paso erkek varmış o bölümde okuyan kızlar da erkek gbi olmuyomuşş..kafa bulurlar o bölümü okuyan kızlarla...

Benim gecmisten sakladigim cok sey var ama, hatalari dile getirmek kolay degil iste..Bazen hatalarim aklima geliyo ama kendi kendimi avutuyorum 'gül sen öyle bisey yapmadin sakin aklina getirme 'diyorum ama nafile..
geçmiş için üzülme kuzum hepimiz geçmişte hatalar yapmışızdırr artık geleceğe bakmak lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…