- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.181
ben bu şarkıyaq bayılıyorum owww yee yani
[video]NİRAN UNSAL-OYUN BOZAN - YouTube[/video]
burdan bu şarkıyı sayın karahan beye hitaf ediyorum oyun bozan çünkü kendisi pehhhh
aman benımki saat 23 te yattı uyudu valla şuanda pireler uçuşuyoooayy kızlar siz böyle üzgün olunca ben de üzülüyorum ama ya
neşelenin biraz ne olur. şu an üzülmesi gereken sizler değilsiniz, bırakın artık onlar üzülsün.
daha geçen gün gecelik resimleri paylaşıyorduk, hadi yine eskiye dönünn.
kızlaaaar size günün sorusu
sevgilinizden sakladığınız sır/sırlar var mı?
hadi yaa, ama bi insan bu kadar güzel aptal rolü yapamaz kiievet makine mühendisiymiş ama bence o dikkat çekmek için öyle yaptı mesela armağan çağlayanı biliyosunuz sivri diliyle tanıdık dmi bi magazin programında onların şow oldugunu itiraf ettii
Evet yaa hayret gerçektendeOnun arkadaşlarını ve hocalarını düşünemiyorum şimdi zavallılar ben mardinde hiç rastlamadım ona Cemil İpekçi bile ajdardan daha çok görünüyo mardinde ajdarı görürsem ortamı terkederim lan Bu arada sevgilimde makine mühendisliğini istiyo :) ama ist'da olcakk :) Zor değil mi ya bölümün..gerçi sevdikten sonra zor olmuyo ben bi ara düşündüm gibi ama yapamam dedim..
sağol kuzum evet söylemiştin daha öncedeSeni beren saate benzetiyorum ben .. ztn öyle bi topic vardi galiba ordada söylemistim
Su dünyada aslinda üzülücek son sey bir erkegin tavri..
dünyaya bi kere geliosak, bir kere ölüp gideceksek, öyle aptal zamanlarimz oluyoki bin kere ölüp diriliyorz.. yazik canimiza..
Bosuna dememis Kenan Dogulu, "Olacagi varsa olur elbet, ask birgün bize güler elbet.. " Bizde siramizi bekliycez,dünyada ne insanlar var bizim üzüntü sebebimiz devede kulak hesabi..
benım yok kuzum ya sakladıgım bişey herşeyi anlatırım ona geneldeekızlaaaar size günün sorusu
benim var 1 tane:26: söylemem gerek aslında ama nasıl söyleyeceğim hala bilmiyorum
hadi yaa, ama bi insan bu kadar güzel aptal rolü yapamaz kii
yok canım ben makine mühendisliği okumuyorum, kimya mühendisliği okuyorum, ama aynı dersleri de alıyoruz, zor gerçekten. makine mühendisliği erkek mesleği baya bi. bizim bölüm paso kız mesela
geçmiş için üzülme kuzum hepimiz geçmişte hatalar yapmışızdırr artık geleceğe bakmak lazımmmBenim gecmisten sakladigim cok sey var ama, hatalari dile getirmek kolay degil iste..Bazen hatalarim aklima geliyo ama kendi kendimi avutuyorum 'gül sen öyle bisey yapmadin sakin aklina getirme 'diyorum ama nafile..
ne var kız:26:merak ettim özel değilse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?