- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.201
Acıyor (Göksel) - YouTube bende bunu kendime ve odunuma armağan ediyorummm
Yokk :) Bi an yüzümde ciddi bi tavır olduuşüphelendim kendimden yaa
benım yok kuzum ya sakladıgım bişey herşeyi anlatırım ona geneldee
benim var 1 tane:26: söylemem gerek aslında ama nasıl söyleyeceğim hala bilmiyorum
ben ona hep yavru kedim derdim eğer ayrılırsak candan erçetinin kedi özledi şarkısını dinleyemem ağlarım yolda yavru kedi görsem ağlarımmmmAyni bnde dinledim demin ..
ben de anlatmazsam çatlıyorum kızlar
benım sakladıgım bı sırrım var buyuk eniştemın hristiyan oldugunu cesaret edıp daha soyleyemedım:26::44:
ah kıyamammm senınki baya dindardı dmi ama eniştenın dini sizi etkilemezkiiii herkes özgürdür inançları konusundabenım sakladıgım bı sırrım var buyuk eniştemın hristiyan oldugunu cesaret edıp daha soyleyemedım:26::44:
ben de anlatmazsam çatlıyorum kızlar
benım sakladıgım bı sırrım var buyuk eniştemın hristiyan oldugunu cesaret edıp daha soyleyemedım:26::44:
ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencimama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:
:) aynen anında anlatmak istiyorumm :) onda da öyledir hmen anlatır :)
ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencimama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:
kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm
aman tatlım o onu o kadar da ilgilendirmesin yaa, eniştenle kan bağın yok ki, teyzen falan olsa neyse dicem, gerçi onu bile takmaması lazım
SEn böyle konuştukta hepimizin kafasında ampüller yanıyo he haberin olsunnaynen saçma sapan şeyleri anlattığım olmuştur..sonra kendi kendime niye anlattın ya bunlar da anlatılır mı derimm
baskalrının dininden onane yaaaaaavalla ben takmam he benim sevgilim din degiştircem dese bile tepki gostermem
benimki de öyledir. bazen bi lafa başlıyo, sonunu getirmenin tehlikeli olduğunu sonradan fark ediyo, ama iş işten geçiyo, söyletiyorummesela bi arkadaşının sevgilisi var, ama o arkadaşı bi kere benimkinin yanına geldiğinde bayan parfümü kokuyomuş. ben de bunu o arkadaşının sevgilisine anlatırsam diye korkuyo ama iş işten geçiyo artık bi kız olarak o kızın aldatılmasına müsaade edemem diyorum ee sonradan karışmıyorum tabii o ayrı söylersem bi daha hiçbir şeyini anlatmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?