Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de anlatmazsam çatlıyorum kızlar

ben de altıma kaçırsam söylüyorum, o kadar iğrencim ama bu sırrı aramız bozulacak diye söyleyemiyorum. aslında sır değil ama geçmişte söylediğim bi yalan, eninde sonunda öğrenecek gerçi. :18:

kızlar bu havayı dağıtalım aartık ne dersiniz ya sonra daha çok üzülüyoruz hepimizin aşk acıları var neticede
şimdi size bişi göstericem fikir almak için
:26:

sizce nasıllar ben gördüm ve aşık oldum resmen

SEn böyle konuştukta hepimizin kafasında ampüller yanıyo he haberin olsunn aynen saçma sapan şeyleri anlattığım olmuştur..sonra kendi kendime niye anlattın ya bunlar da anlatılır mı derimm

:) aynen anında anlatmak istiyorumm :) onda da öyledir hmen anlatır :)

benimki de öyledir. bazen bi lafa başlıyo, sonunu getirmenin tehlikeli olduğunu sonradan fark ediyo, ama iş işten geçiyo, söyletiyorum mesela bi arkadaşının sevgilisi var, ama o arkadaşı bi kere benimkinin yanına geldiğinde bayan parfümü kokuyomuş. ben de bunu o arkadaşının sevgilisine anlatırsam diye korkuyo ama iş işten geçiyo artık bi kız olarak o kızın aldatılmasına müsaade edemem diyorum ee sonradan karışmıyorum tabii o ayrı söylersem bi daha hiçbir şeyini anlatmaz zaten

kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm

SEn böyle konuştukta hepimizin kafasında ampüller yanıyo he haberin olsunn aynen saçma sapan şeyleri anlattığım olmuştur..sonra kendi kendime niye anlattın ya bunlar da anlatılır mı derimm

haklısın kuzum baya esrarengiz konuştum çok da abartılacak bişey değil gerçi. ona söylediğim an söyleyeceğim sizlere de. hatta bu da yakınlarda söylememe vesile olur belki de

canım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim

:) Aynen benimkide öyle anlatır ağzına gelenii..Bazen konuşur konuşur sonra birden durur 'noldu tehlikeli bişey mi söylicen'' felan diyorumm yok deyip devam ediyo :) hoşuma gidiyo o hareketlerii..Haklısın canım da bu zamanda kimseye karışılmıyo artıkk..en iyisi herkesi kendi haline bırakmak..zor oluyo, haksızlık kabul edilemiyo ama sen iyi niyetle söylersin karşıdaki aynı şekilde anlamayabilir işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…