Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evett hatta diyomuşş askım bidaha çıkarsana cok hosuma gidiyo falan diye ama ağızdan olanı söylemıyorummm diğeri alt kısımdan olann ağzından mı cıkardı sevgilin gazıı

Hayırrr kuzeninin bi meselesi vardı anlatıyodu bana bende ''seninle bi ilgisi yok dmi''cnsinden bişeylr ima etmek için burnuma kötü kokular geliyoo dedimm o da uyushluk yaptı işte o yapsa direkt söyler ama hiç çekinmez .d bide bnmle hep konuştuğunda sıkışır öyle bi durum var konuşuruz konuşuruz birden sesi tuhaf olur anlarım zatenn

ay ben adet zamanı cok gergın oluyorum o yuzden soylerım yanııı kusura bakma regl iken boyleyım dıye
çişide soylerım ne var yanı ay çişim geldı felan tarkan gıbı

şimdi sen böyle deyince hemen gidesim geldi canım. hiç bakmıyor di mi alta. iyice temizlenip gideyim bakacaksa

anaamm gazdan da etkilenmesinler bi zahmet. ben öyle herşeyden iğrenmem ama gaz çıkarmak saygısızca geliyor nedense, yanımda gaz çıkarmasını istemem açıkçası, aynı şekilde ben de çıkarmam tabi. istemeden olur o ayrı. ama sivilceden de iğrenmesinler yaniii
ya hasta olur o ayrı ama aa pipimin ust kısmında sivilce cıkmıs dese git işine yaaa derim yani

ayy kendim her haltı söylüyorum ama sen böyle deyince bi tuhaf oldum. erkekler demez bence öyle bişey ya.

bizim komşumuzun eşi almış hamileyken. yaa açıkçası her 2 taraf için de zor olur. en iyisi canım evlenmeden kurtulalım pislerden
pembe baloncuk mu ıyy o kadar da polyanna değilim banyoda ya da benden uzakta halletsin o işlerini, arada kaçar belki ama hep olmasını istemem
Yaa bizi gördüm bi an :)) bizde de öyle beraber uyuyoruz bazen teli kapatmadan önce ''daha sıkı sarıl, ayağını çek, sıcak oldu üstümü çıkar'' felan diyorumm o derece :)
ya aslında bana önceleri saçma geliyodu, daha doğrusu pek uyum sağlıyamıyodum. ama aynı seninki gibi o da hadi bakalım yatağa geçelim artık, hadi bak şimdi elinden tuttum, gene çorabınla yatmışsın çıkar bakiim vs.. diyo. ben uyumazsam uyumuyodu, beni bekliyodu o beni üzüyodu. ama şimdi alıştırdım. mesela bu gece şu an onura göre, onur fosur fosur uyuyo ben de onun hemen yanında pcde kk da takılıyorum. bi de uyarıyo, pcnin aydınlatmasını biraz indir, gözümü alıyo diyo

hııı anladım şimdiii kuzumm hahahhh anlaman güzelmişş çocuğu uğraştırmıyosunnn

yok canım bakmıyor korkma ama sen genede bir temizlen yani nolur nolmaz ben de öyle temiz gitmiştim yani ama istemeyince bakmadı zaten ilk gittiğimde direk yeşil akıntım geliyor dedim direk bakmadan enfeksiyon olmuşsun aşırı dedi ve sebeplerini anlattı ben dikiliyorum bu sırada hiç bakayım bile demedi sonra ilaç verdi ama sonra mantara dönüyro o zaman ilk ilaç tedavisinde geçmedi mantar sonra gel canım bi bakayımd edi izin vermedim ama aşırı utandım ya pancar rengi oldum resmen o an yüzümün yandığını hissettim sorna ısrar etti baktırmadım anlattım sadece sonra detaylı ve güzel anlattın dedi tekrar tedavi verdi ve geçti çok şükür

ay ben adet zamanı cok gergın oluyorum o yuzden soylerım yanııı kusura bakma regl iken boyleyım dıye

ben de çok gergin oluyorum yaa, benimki söylemeden anlıyo.. bi de benim gerginliğim regl olmadan 1 hafta önce başlar. hemen anlıyo, 1 hafta olmadan önceyi, 1 hafta da olduğum süreci toplam 14 gün şafak saymaya başlıyo

bende aynı şekilde yaa mesela dün gece adet oldum bugun ona dedım dün aksam adet olacakmışım o yüzden gergındım dedimm

evet ya gaz çıkarmak iğrenc gerçektennn geğirme olayındanda cok tiksinirim benn hiçte yapamam zatennn

ne güzel ilişkiniz var ya maşallah cok özeniyorumm sana keşke bizde sizin gibi olsaydıkk azıcık ilgi gösterseydi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…