Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nasıl yani sen şuan sevgilinle mi uyuyorsun

yani birlikte yaşıyorsunuz ya da yaşamıyorsanız nasıl birlikte kalıyorsunuz ve nerde bu imkan şaşırdım kaldım hep birlikte uyuyorsunuz gibi konuşmuşsun

yok canım birlikte değiller ama birlikteymiş gibi mesajlaşıyorlar.
benimki de şu an ona sarılıp uyuduğumu sanıyor mesela

ay ben de pek gazlıyımdır valla tüp bebek gibiyim

senin ki yandı o zman dort dort kız

hahahaaaa sen yandın artıkk yarın herkese ammavekalinin çişini gazını anlatıciiimm

ilahi kızlar yaaa öyle bir güldüm ki babaannem uyandıı
gaz konusunda sevgilimden utanırım ama sizden utanmıyorum bak. öylesine derin bi samimiyet besliyorum size karşı...

yok bacım hiç olmadı aman olmasın da yaaaa utanırım yınede bnmkı bır ıkı kere kacırdı ama cok komıktı hiç tıksınmedım de gayet doğal
benım yanımda öyle bişey yapsa tiksinirim ben heralde yaa soğuma falan olmazda yadırgarım yaniii alttan mı üstten mi kaçırdı

ne güzel ilişkiniz var ya maşallah cok özeniyorumm sana keşke bizde sizin gibi olsaydıkk azıcık ilgi gösterseydi bana
canım her zaman da iyi değil bu durum. mesela çoğu zaman onunla uyumamı istiyo yalan söylemek istemiyorum kuzum herkesin ilgi göstermesi farklıdır, bak sabah ezanına kadar konuşuyoduk diyosun. sen biraz çek kendini yine o süreçleri yaşıcaksınız
Evet herşeyi açık açık konuşurum ama beni öyle görmesini istemem şahsenn..kollar dışında hiç bi yerimi öyle görmesini istemem :) Ahahaha :) güzelmişş bakk Uykulu halii felaket hoşuma gdiyoo
evet yaa uyurken çok masum oluyo
sızı gıdııııı bence s ile baslayanı demişşşş

ay ewt bendede bır hafta onceden baslıo:18:
bu konuda yalnız olmadığımı biliyodum benimkinin benden başka sevgilisi olmadığı için bilmiyo her kızın reglken agresif olduğunu.. sadece ben böyleyim sanıyo ya allahım yarabbim

kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler

gaz konusunda sevgilimden utanırım ama sizden utanmıyorum bak. öylesine derin bi samimiyet besliyorum size karşı...
ay kıyamam kadıncağıza yaaaa aynen valla içimizi bi güzel döküyoruzz iyi bu topiğe ceza falan gelmedi hiççç herşeyi konustuk ama sanırım şikayet olunca ceza geliyo dmii :26:

:18: Bir defada ben gaz yapmıştım çok gülmüştüm sonra aniden kaçtı napim

ay kıyamam kadıncağıza yaaaa aynen valla içimizi bi güzel döküyoruzz iyi bu topiğe ceza falan gelmedi hiççç herşeyi konustuk ama sanırım şikayet olunca ceza geliyo dmii :26:

hiç bilmiyorum canım ceza konusunu:26: bişey olmaz ama ya bunlar +18 değil ki,doğal şeyler herkesin çişi,gazı var sonuçta di mi

inşallah canım eskisi gibi oluruzz iyi gecelerr öpüldünn

he ya öyle valla ben akıntılarımla baştayım ama
artık bir gün buluşur görüşürsek falan birer tane dortlatırsınız ortaya hürremland la sen
ayy koptumm yaaa

benım yanımda öyle bişey yapsa tiksinirim ben heralde yaa soğuma falan olmazda yadırgarım yaniii alttan mı üstten mi kaçırdı

ustten her daım Allah ın emrıde alttan bir iki kere yanlıslıkla.bı kere zıplıyordu karnındakı suların cıkardıgı sesı dınlemem ıcın o arada kactı koptukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…