- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.321
nasıl yani sen şuan sevgilinle mi uyuyorsun
yani birlikte yaşıyorsunuz ya da yaşamıyorsanız nasıl birlikte kalıyorsunuz ve nerde bu imkan şaşırdım kaldım hep birlikte uyuyorsunuz gibi konuşmuşsun
hahahhhhyanlıslıkla kaçırdıgın falan oldu mu hiç senınkinin yanındaaaaa
aman gaz da hoşuna gitmesin ya abartmasın o da.gaz hoşuna giderse ben iğrenirim valla
sorma ya, burayı okuyan herkes şu an gazımı çişimi biliyor valla
senin ki yandı o zman dort dort kız
hahahaaaasen yandın artıkk yarın herkese ammavekalinin çişini gazını anlatıciiimm
benım yanımda öyle bişey yapsa tiksinirim ben heralde yaa soğuma falan olmazda yadırgarım yaniii alttan mı üstten mi kaçırdıyok bacım hiç olmadı aman olmasın da yaaaa utanırım yınede bnmkı bır ıkı kere kacırdı ama cok komıktı hiç tıksınmedım de gayet doğal
atractivenin meşhur şoklarından bitanesi dahaaaa
senin gene gazını çişini biliyorlar benim mantarımı akıntı rengimi bilem biliyorlar
canım her zaman da iyi değil bu durum. mesela çoğu zaman onunla uyumamı istiyo yalan söylemek istemiyorumne güzel ilişkiniz var ya maşallah cok özeniyorumm sana keşke bizde sizin gibi olsaydıkk azıcık ilgi gösterseydi bana
evet yaa uyurken çok masum oluyoEvet herşeyi açık açık konuşurum ama beni öyle görmesini istemem şahsenn..kollar dışında hiç bi yerimi öyle görmesini istemem :) Ahahaha :) güzelmişş bakkUykulu halii felaket hoşuma gdiyoo
bu konuda yalnız olmadığımı biliyodumsızı gıdııııı bence s ile baslayanı demişşşş
ay ewt bendede bır hafta onceden baslıo:18:
ay kıyamam kadıncağıza yaaaailahi kızlar yaaaöyle bir güldüm ki babaannem uyandıı
gaz konusunda sevgilimden utanırım ama sizden utanmıyorum bak. öylesine derin bi samimiyet besliyorum size karşı...
Bi nevi fantazi işte atractiveD bizde de var..Fazlasıyla rahatız
ben anlamıştım ama hayal olarak yazdıgınıııı sen demekki hemen göz gezdirip cvp yazıyosun tatlımmkızım gerçek gibi yazmış ne bileyim ben
ay kıyamam kadıncağıza yaaaaaynen valla içimizi bi güzel döküyoruzz iyi bu topiğe ceza falan gelmedi hiççç herşeyi konustuk ama sanırım şikayet olunca ceza geliyo dmii :26:
inşallah canım eskisi gibi oluruzz iyi gecelerr öpüldünncanım her zaman da iyi değil bu durum. mesela çoğu zaman onunla uyumamı istiyo yalan söylemek istemiyorumkuzum herkesin ilgi göstermesi farklıdır, bak sabah ezanına kadar konuşuyoduk diyosun. sen biraz çek kendini yine o süreçleri yaşıcaksınız
evet yaa uyurken çok masum oluyo
bu konuda yalnız olmadığımı biliyodumbenimkinin benden başka sevgilisi olmadığı için bilmiyo her kızın reglken agresif olduğunu.. sadece ben böyleyim sanıyo ya allahım yarabbim
kızlar ben yatıyorum, hepinize iyi geceler
ilahi kızlar yaaaöyle bir güldüm ki babaannem uyandıı
gaz konusunda sevgilimden utanırım ama sizden utanmıyorum bak. öylesine derin bi samimiyet besliyorum size karşı...
kıyamamm:18: Bir defada ben gaz yapmıştım çok gülmüştüm sonra aniden kaçtı napim
benım yanımda öyle bişey yapsa tiksinirim ben heralde yaa soğuma falan olmazda yadırgarım yaniii alttan mı üstten mi kaçırdı
evet yani doğal şeyler tabiii kuzummm ay cok güldüm bu aksam hem ağladım hem güldümmmmhiç bilmiyorum canım ceza konusunu:26: bişey olmaz ama ya bunlar +18 değil ki,doğal şeyler herkesin çişi,gazı var sonuçta di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?