Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ileride mecbur görecekler.şimdiden söylemekte fayda var
kuzum bu arada ben de bu ara dr.a gidicem. yeşil akıntı bende de oldu. sebebi neymiş:26:

benim ki çok değişik bir yeşildi canım tam adını koyamadım şimdi mavimsi bir yeşillik işte
sonra doktora gittim işte aşırı enfeksiyon olmuşsun dedi sebebi ne dedim eczaneden alınmayan yıkama jelleri,çok sabunla yıkamak,traş etmek,deterjan vs işte
sonr aiilaç ve iğne verdi aslında ben önemsemiyordum ama ilaçlar bitince mantara dönücek bayaz akıntın gelicek o zaman geliceksin dedi dr.
tamam dedim gittim
aferin atractive geçti dedi demek ki zararlı bişi ki doktor tebrik etti beni geçince
sonra ilaç verdi mantarımda geçti öyle yani
ihmal etme git doktora korkma bekarım diyince bakmıyor alttan söylemen yetiyor

ee tabii ki tatlım sonuçta aynı şey onlarda da oluyo, hepimiz insanız

ohaaa D: karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler bizde şu gaz mevzusu diğerleri gbi değil yani o rahat bn gerideym braz bi ara yanyanaydık konuşuyoduk işte bende burnuma kötü kokular geliyo bişey mi saklıosun felan dedimm.. söylediği laf '' sen bişeylerr yaptın'' burnunu kapatıpp üffff'ledii

bana dese ah kıyamam hemen doktora gitt evli olsakk kremler falan geçirirdim yazardımmm

ben birde dk başı rapor veriyordum bazen rahatsızlığımdan offf çok fena kaşınıyorr ya deliricem falan diye ne fenaymışım ya
o da< ya kıyamam falan diyodu baznede bişi diyodu ama orasını söylemiyim topik kapanabilüüü

evett hatta diyomuşş askım bidaha çıkarsana cok hosuma gidiyo falan diye ama ağızdan olanı söylemıyorummm diğeri alt kısımdan olann ağzından mı cıkardı sevgilin gazıı

Aynen aynennn Konuşurum konuşurummm sonra susarımm'' uffff ne kdar konuştun bi sus ya '' der ben genelde çok unuturum..o da unutmasan şaşarım der

gwen söylemeden anlamıştımm benn ama öpeyım geçsin falan der diyede düşünmüştüm nedenseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…