- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.261
ileride mecbur görecekler.şimdiden söylemekte fayda var
kuzum bu arada ben de bu ara dr.a gidicem. yeşil akıntı bende de oldu. sebebi neymiş:26:
bana dese ah kıyamam hemen doktora gitt evli olsakk kremler falan geçirirdim yazardımmmben bile sevmem cok bu tarz mevzuları dusunsene erkek arkadasında sana bahsedicek boyle seylerden ıyyyy yok kalsın bilmiyim
benımki tiksinir bi sivilceden tiksinen akıntıya ne der acabaabugünkü konu yüzünden ayrılmazsak akıntı meselelerinden ayrılabiliriz yaniiii
ben de öyleyim canım. uyku sersemi bi kere rezil olmuştum zaten çişle ilgilioradan beridir, yanyanayken de "benim tuvaletim geldi" diyorum. tutuyo elimden kızı gibi tuvalete götürüyor. kapıda bekliyo, komik oluyor bazen düşünüyorum da içeride naaptığımı biliyor ne utanç verici diye . sonra amaan bundan doğal ne var deyip kendimi avutuyorum
başka topiklerde afedersiniz ama karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler oldugunu okumuştumm hatta diyodu sanki pembe baloncuklar çkarıyorum falan diyee bizimki gene bi sivilcenın lafına bile gelemiyooo ahh ahh
bana dese ah kıyamam hemen doktora gitt evli olsakk kremler falan geçirirdim yazardımmm
bana dese ah kıyamam hemen doktora gitt evli olsakk kremler falan geçirirdim yazardımmm
ben birde dk başı rapor veriyordum bazen rahatsızlığımdan offf çok fena kaşınıyorr ya deliricem falan diye ne fenaymışım ya
o da< ya kıyamam falan diyodu baznede bişi diyodu ama orasını söylemiyim topik kapanabilüüü
ayy kız yaa o bebegım benımm hiç tiksinmem vallaaaya hasta olur o ayrı ama aa pipimin ust kısmında sivilce cıkmıs dese git işine yaaa derim yani
ayy kız yaa o bebegım benımm hiç tiksinmem vallaaa
evett hatta diyomuşş askım bidaha çıkarsana cok hosuma gidiyo falan diye ama ağızdan olanı söylemıyorummm diğeri alt kısımdan olannohaaaD: karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler bizde şu gaz mevzusu diğerleri gbi değil yani o rahat bn gerideym braz bi ara yanyanaydık konuşuyoduk işte bende burnuma kötü kokular geliyo bişey mi saklıosun felan dedimm.. söylediği laf '' sen bişeylerr yaptın'' burnunu kapatıpp üffff'ledii
hahah aynen yamesela gündüz küsüzdür, akşamına barışır dışarı çıkarız.. bizim evden taa çarşıya kadar aralıksız konuşmuşum bi ara nefes nefes kaldım ama farkında değilim. hala daha da kafamda düşünüyorum atladığım bişey var mı diye bazen şöyle tepki veriyo ''aşkım yanında majezik var mı, sanki biraz başım ağrıdı da..'' oyy kıyamam hapı verip gene devam :101:
evett hatta diyomuşş askım bidaha çıkarsana cok hosuma gidiyo falan diye ama ağızdan olanı söylemıyorummm diğeri alt kısımdan olannağzından mı cıkardı sevgilin gazıı
gwen söylemeden anlamıştımm benn ama öpeyım geçsin falan der diyede düşünmüştüm nedenseeeeben birde dk başı rapor veriyordum bazen rahatsızlığımdan offf çok fena kaşınıyorr ya deliricem falan diye ne fenaymışım ya
o da< ya kıyamam falan diyodu baznede bişi diyodu ama orasını söylemiyim topik kapanabilüüü
gwen söylemeden anlamıştımm benn ama öpeyım geçsin falan der diyede düşünmüştüm nedenseeee
ne bileyim kıs öyle dedim iştee ben normalde konusurkende ağızdan gaz cıkarmak derimmmagızdan gaz cıkarmakmıcok guldum buna ya gegirmek yaneeee
aynen ha okuyunca aklıma o gelmiştiiii olamazmı hemmmmmseninkinin altında daha fena seyler yatıyo semiramis benimki daha masum kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?