Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet herşeyi açık açık konuşurum ama beni öyle görmesini istemem şahsenn..kollar dışında hiç bi yerimi öyle görmesini istemem :) Ahahaha :) güzelmişş bakk Uykulu halii felaket hoşuma gdiyoo

kızım adam kaşıntıyı öpmeyle nasıl geçirsin öpeyimde geçsin en uff oldu aşkımm ya dedim sanki
o başka şekilde kaşımaktan bahsetti işte anla
sızı gıdııııı bence s ile baslayanı demişşşş

ay ewt bendede bır hafta onceden baslıo:18:

o zaman evlenince gazlarını nerene biriktiriceksin sen yapmıcaksan
evlenince wc diye bişey varr gerçi ben hiç yapamıyorum gibi bişey gaz olayı yok bende çoook nadirr olabiliyoo kimisi cok gazlı olur.. mesela fransada alttan gaz çıkarmak cok normal geğirmek cok ayıp dayım pırt pırt sala sala geziyo buraya gelincee

nasıl yani sen şuan sevgilinle mi uyuyorsun

yani birlikte yaşıyorsunuz ya da yaşamıyorsanız nasıl birlikte kalıyorsunuz ve nerde bu imkan şaşırdım kaldım hep birlikte uyuyorsunuz gibi konuşmuşsun

hahahahhhh yok kızz ben gazlı bi insan değilim ciddiyim bakkk eğer bu yazıları okursa ya cok gülecek ya benden tekrar iğrenecek ya da kızacak bilmiyorummmm

ben de öyleyim canım. alttan da üstten de gaz çıkaramıyorum pek. ay bu yazdığımı görmez umarım. gazım bari bana kalsın

çok sağol tatlım bilgilendirdiğin için ben önümüzdeki hafta gideyim bi bakayım. benimki de geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…