- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.301
bende opimde gecsin derim
bizim komşumuzun eşi almış hamileyken. yaa açıkçası her 2 taraf için de zor olur. en iyisi canım evlenmeden kurtulalım pislerden
pembe baloncuk mu ıyy o kadar da polyanna değilimbanyoda ya da benden uzakta halletsin o işlerini, arada kaçar belki ama hep olmasını istemem
ya aslında bana önceleri saçma geliyodu, daha doğrusu pek uyum sağlıyamıyodum. ama aynı seninki gibi o da hadi bakalım yatağa geçelim artık, hadi bak şimdi elinden tuttum, gene çorabınla yatmışsın çıkar bakiim vs.. diyo.ben uyumazsam uyumuyodu, beni bekliyodu o beni üzüyodu. ama şimdi alıştırdım. mesela bu gece şu an onura göre, onur fosur fosur uyuyo ben de onun hemen yanında pcde kk da takılıyorum. bi de uyarıyo, pcnin aydınlatmasını biraz indir, gözümü alıyo diyo
sızı gıdııııı bence s ile baslayanı demişşşşkızım adam kaşıntıyı öpmeyle nasıl geçirsin öpeyimde geçsin en uff oldu aşkımm ya dedim sanki
o başka şekilde kaşımaktan bahsetti işte anla
ben de çok gergin oluyorum yaa, benimki söylemeden anlıyo.. bi de benim gerginliğim regl olmadan 1 hafta önce başlar. hemen anlıyo, 1 hafta olmadan önceyi, 1 hafta da olduğum süreci toplam 14 gün şafak saymaya başlıyo
o zaman evlenince gazlarını nerene biriktiriceksin sen yapmıcaksan
evlenince wc diye bişey varr gerçi ben hiç yapamıyorum gibi bişey gaz olayı yok bende çoook nadirr olabiliyoo kimisi cok gazlı olur.. mesela fransada alttan gaz çıkarmak cok normal geğirmek cok ayıp dayım pırt pırt sala sala geziyo buraya gelinceeo zaman evlenince gazlarını nerene biriktiriceksin sen yapmıcaksan
şyş başka bişi demiyosun hadi neysee bu da iyi ben daha kötülerini bekliyordum senden
ben de çok gergin oluyorum yaa, benimki söylemeden anlıyo.. bi de benim gerginliğim regl olmadan 1 hafta önce başlar. hemen anlıyo, 1 hafta olmadan önceyi, 1 hafta da olduğum süreci toplam 14 gün şafak saymaya başlıyo
ya aslında bana önceleri saçma geliyodu, daha doğrusu pek uyum sağlıyamıyodum. ama aynı seninki gibi o da hadi bakalım yatağa geçelim artık, hadi bak şimdi elinden tuttum, gene çorabınla yatmışsın çıkar bakiim vs.. diyo.ben uyumazsam uyumuyodu, beni bekliyodu o beni üzüyodu. ama şimdi alıştırdım. mesela bu gece şu an onura göre, onur fosur fosur uyuyo ben de onun hemen yanında pcde kk da takılıyorum. bi de uyarıyo, pcnin aydınlatmasını biraz indir, gözümü alıyo diyo
hahahahhhh yok kızz ben gazlı bi insan değilim ciddiyim bakkksemiramis içerde birikimi yapcak kocası işe gidince salıma baslıycak
sızı gıdııııı bence s ile baslayanı demişşşş
ay ewt bendede bır hafta onceden baslıo:18:
semiramis içerde birikimi yapcak kocası işe gidince salıma baslıycak
hahahahhhh yok kızz ben gazlı bi insan değilim ciddiyim bakkkeğer bu yazıları okursa ya cok gülecek ya benden tekrar iğrenecek ya da kızacak bilmiyorummmm
senınkı sorun yapmaz kuzumm hatta belkı hosuna giderr ama benımki sorun yaparrrben de öyleyim canım. alttan da üstten de gaz çıkaramıyorum pek. ay bu yazdığımı görmez umarım. gazım bari bana kalsın
ben de öyleyim canım. alttan da üstten de gaz çıkaramıyorum pek. ay bu yazdığımı görmez umarım. gazım bari bana kalsın
yok canım bakmıyor korkma ama sen genede bir temizlen yani nolur nolmaz ben de öyle temiz gitmiştim yani ama istemeyince bakmadı zaten ilk gittiğimde direk yeşil akıntım geliyor dedim direk bakmadan enfeksiyon olmuşsun aşırı dedi ve sebeplerini anlattı ben dikiliyorum bu sırada hiç bakayım bile demedi sonra ilaç verdi ama sonra mantara dönüyro o zaman ilk ilaç tedavisinde geçmedi mantar sonra gel canım bi bakayımd edi izin vermedim ama aşırı utandım ya pancar rengi oldum resmen o an yüzümün yandığını hissettim sorna ısrar etti baktırmadım anlattım sadece sonra detaylı ve güzel anlattın dedi tekrar tedavi verdi ve geçti çok şükür
senınkı sorun yapmaz kuzumm hatta belkı hosuna giderr ama benımki sorun yaparrr
özel hayat kalmaadı artık sende kızım
hahahhhhay ben de pek gazlıyımdır valla tüp bebek gibiyim
ay ben de pek gazlıyımdır valla tüp bebek gibiyim
hahahaaaaaman gaz da hoşuna gitmesin ya abartmasın o da.gaz hoşuna giderse ben iğrenirim valla
sorma ya, burayı okuyan herkes şu an gazımı çişimi biliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?