Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen canım ya, bi de mesela benimkinin bi arkadaşı var, o çocuğun sevgilisi de benim arkadaşım. o çocukla benimki bi gün takılırken çocuk benimkine anlatıyo geçen gün şöyle bi hatunlaydım diye, bundan bikaç ay sonra bu çocuğun sevgilisi olan yani benim arkadaşım da bana geçen gün hangi çocuktan hoşlandığını anlatıyo. yani 2 sevgili birbirlerini aldatıyolar çocuk benimkine anlatıyo, kız da bana anlatıyo. biz de söylesek mi söylemesek mi diye düşündük ama sonradan da boşverdik. elimizde kanıt yok. mutlaka birbirlerine inanıcaklar ve hatta bizim onların çekemediğimizi düşüncekler biz kötü olcaz eminim. Allaha emanet ettik onları
Atamıza laf yok
ben de bazen muhabbetin fazla derinine iniyorum oraları hızlı geç diyo
Ahahahah aynı bennnn o da merakla dinler ama...Ayy bazen arkadaşım gbi oluyoo hoşuma gidiyo valla :)
tabii ki canım, onlar her şeyden önce arkadaşımız. yarın öbürgün evlenince onun gözü önünde epilasyon yapmak istemem ama mesela hamile olunca zor oluyomuş eğilmek falan, mecbur onlar yapcak, alışsınlar gerçi ben kısmetse evlenmeden lazer mi iğneli mi artık hangisi iyiyse ona gidip kıl tüy işini kökten çözmek istiyorum

eskı günlerimiz cok güzeldi bizimde yaa sabahlara kadarr konusurduk sabah ezanları okunurdu birbirimize bakmaya doyamazdıkk çok farklı bakardı bana iltifat ede ede hal olurduu doyamazdı hiçç 1 gece msne giremeyince çizgi film falan izliyodu zaman geçsin diyee kızıyodu sonra abuk sabuk şeyler izliyorum senı beklerken diyee

:) daha güzel oluyo öyle ama daha bi yakın hissediyosun :) bna göre öyle yanii...Bnde her haltı söylerimm

ben ona hep yavru kedim derdim eğer ayrılırsak candan erçetinin kedi özledi şarkısını dinleyemem ağlarım yolda yavru kedi görsem ağlarımmmm

Anouum takma canim ya.. zaman herseyin ilacin

kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm

Aynen katiliyorum,, leopari cok severim kokoslugu yansitir ztn kokosumdurda ama mutfakta sadelikden yanayiim

ayyyy ben söylesem akıntı falan tamamen tiksinir benden heraldee

Bende öyleyim tutamıyorumm..Bazen tartıştığımızda olaylar gelişiyo ona anlatamadığımda kendimi farklı hissediyorumm. Ben regl olduğumda fena çatıyorumm alttan alıyo garibimm :)

Altıma kaçırmadım ama emin ol kaçırsam bende söylerim :):)

ne kadar iyi yapıyoruz bilmiyorum ama o da öyle tepkiler veriyor ki anlatasım geliyor her bişeyi. altıma kaçırdığımda bile sanki çok güzel bişey yapmışım da hoşuna gitmiş gibi tepkiler verdi

bu video uzerine birsey derdim ama neyse cumhuriyet doneminin ilk kuran tefsiri Atatürk'ün Diyanet İşleri Başkanlığı'na verdiği talimatı üzerine yazdırıldı bunu gormezler tabi herseyi gectimde belki inanıyordu belki inanmıyordu hic degilse Allahın adını kullanarak insanları din uzerinden kandırmıyordu ve soyle bir kesit payslamk isterim

.....hadis kitaplarından Sahih-i Buhari’yi tercüme ettirmesi, yanında sürekli Kuran-ı Kerim taşıması, camilerin kiliseye dönüştürülme girişimlerine engel olması, düşman ordularına karşı Müslümanların tek cephesini kurması, onlara sahip çıkması, Atatürk'ün dinine, milletine ve tarihine gönülden bağlı bir insan olduğunun en açık göstergelerindendir.

Son düzenleme:

ben de bi ara doğru mu yanlış mı yapıyorum diye düşünmedim değil :44: ama bugüne kadar pişman olmadım, o yüzden böyle devam ediyorum. Allah pişman ettirmesin inş.
ben bazen uyku sersemi wc ye kalkıyorum. benimkine mesaj atıyorum ''çişim geldi'' diye. ama bu onun yüzünden, çünkü benimki birlikte yatıp uyuyomuşuz gibi alıştırdı, uyku sersemi birden öyle hissettim herhalde ondan gelen cevap da şu '' hadi gel seni wc ye götüreyim de çişini yaptırayım''

Aynen canım bırakın kendi hallerine..kötü olan siz olursunuz boşverinn :) bi ara bana takılıyodu sen almayı bilmiosundur ya diye hatta geçenlerdeydii :) bnde sustumm ama bidahakine konu açılsa gel sen al dicemm D yanii hamileyken zor oluyo dediğin gbii..bnde düşünüyorum kökten kurtulmayıı :)

ne kadar iyi yapıyoruz bilmiyorum ama o da öyle tepkiler veriyor ki anlatasım geliyor her bişeyi. altıma kaçırdığımda bile sanki çok güzel bişey yapmışım da hoşuna gitmiş gibi tepkiler verdi
başka topiklerde afedersiniz ama karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler oldugunu okumuştumm hatta diyodu sanki pembe baloncuklar çkarıyorum falan diyee bizimki gene bi sivilcenın lafına bile gelemiyooo ahh ahh

ileride mecbur görecekler.şimdiden söylemekte fayda var
kuzum bu arada ben de bu ara dr.a gidicem. yeşil akıntı bende de oldu. sebebi neymiş:26:

erkekler sevmez canım boyle mevzuları anlatmıycaksın hep seni seksu halinle hatırlıycak

ayyyy ben söylesem akıntı falan tamamen tiksinir benden heraldee

neden tiksin ki tiksinmez bence ben söylüyordum
hatta off ya mantar oldum sanırım gene beyaz akıntım geliyor bu aralar diyordum o da hiç dikkat etmiyosun kendine bilmem ne diyordu
artık mantarım hakkında konuşuyorduk bi on dk biz

ben demem len bunu ben erkek olsam istemem sevgilim anlatsın akıntısını ben bile tiksinirken erkek haydi haydi tiksinir

Yaa bizi gördüm bi an :)) bizde de öyle beraber uyuyoruz bazen teli kapatmadan önce ''daha sıkı sarıl, ayağını çek, sıcak oldu üstümü çıkar'' felan diyorumm o derece :)

ben de öyleyim canım. uyku sersemi bi kere rezil olmuştum zaten çişle ilgili oradan beridir, yanyanayken de "benim tuvaletim geldi" diyorum. tutuyo elimden kızı gibi tuvalete götürüyor. kapıda bekliyo, komik oluyor bazen düşünüyorum da içeride naaptığımı biliyor ne utanç verici diye. sonra amaan bundan doğal ne var deyip kendimi avutuyorum

benımki tiksinir bi sivilceden tiksinen akıntıya ne der acabaa bugünkü konu yüzünden ayrılmazsak akıntı meselelerinden ayrılabiliriz yaniiii

Bende öyleyim tutamıyorumm..Bazen tartıştığımızda olaylar gelişiyo ona anlatamadığımda kendimi farklı hissediyorumm. Ben regl olduğumda fena çatıyorumm alttan alıyo garibimm :)

hahah aynen ya mesela gündüz küsüzdür, akşamına barışır dışarı çıkarız.. bizim evden taa çarşıya kadar aralıksız konuşmuşum bi ara nefes nefes kaldım ama farkında değilim. hala daha da kafamda düşünüyorum atladığım bişey var mı diye bazen şöyle tepki veriyo ''aşkım yanında majezik var mı, sanki biraz başım ağrıdı da..'' oyy kıyamam hapı verip gene devam :101:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…