- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.241
aynen canım ya, bi de mesela benimkinin bi arkadaşı var, o çocuğun sevgilisi de benim arkadaşım. o çocukla benimki bi gün takılırken çocuk benimkine anlatıyo geçen gün şöyle bi hatunlaydım diye, bundan bikaç ay sonra bu çocuğun sevgilisi olan yani benim arkadaşım da bana geçen gün hangi çocuktan hoşlandığını anlatıyo.:) Aynen benimkide öyle anlatır ağzına gelenii..Bazen konuşur konuşur sonra birden durur 'noldu tehlikeli bişey mi söylicen'' felan diyorumm yok deyip devam ediyo :) hoşuma gidiyo o hareketlerii..Haklısın canım da bu zamanda kimseye karışılmıyo artıkk..en iyisi herkesi kendi haline bırakmak..zor oluyo, haksızlık kabul edilemiyo ama sen iyi niyetle söylersin karşıdaki aynı şekilde anlamayabilir işte..
oyle de kızlar sonucta ablamın eşi ya ne biliyim aileler arası fıkır caısması gııbı onların aıldede olsa boyle bişi asla kabul etmezlerdı herhalde Ataturk un Allaha ınanmadıgını ıddıa edıyo onu bıle eleştirio:26:
ben de bazen muhabbetin fazla derinine iniyorum oraları hızlı geç diyobenımkı pek bilmek istemiyo bu tarz şeyleriii gerek yokmuşş bi kere sivilce gibi bişey çıkmıştıı karnımın altında şeyime yakın bi yerdeydi söylemiştim ay ne gerek varmış o olsa söyleyemezmişşş utanırmış bende senı yakın gördüğüm için söyledım ama artık asla söylemem merak etme demiştim
tabii ki canım, onlar her şeyden önce arkadaşımız. yarın öbürgün evlenince onun gözü önünde epilasyon yapmak istemem ama mesela hamile olunca zor oluyomuş eğilmek falan, mecbur onlar yapcak, alışsınlarAhahahah aynı bennnno da merakla dinler ama...Ayy bazen arkadaşım gbi oluyoo hoşuma gidiyo valla :)
eskı günlerimiz cok güzeldi bizimde yaa sabahlara kadarr konusurduk sabah ezanları okunurdu birbirimize bakmaya doyamazdıkk çok farklı bakardı bana iltifat ede ede hal olurduu doyamazdı hiçç 1 gece msne giremeyince çizgi film falan izliyodu zaman geçsin diyee kızıyodu sonra abuk sabuk şeyler izliyorum senı beklerken diyeeHımmm anladım canımm :) yaniii öpüşürken utanmıyosa o konulardan da utanmaması gerekiyodur.bide yeni olsanız tamam dcem de 4 senedir tanışıyomuşsunuz..Bizim rahatlığımız çıkmadan önceki arkadaşlığa dayanıyo heralde..ikimizde arkadaş gbi bakmıyoduk ama sürekli birlikteydik haftanın 4 5 günü felan arkamda otururdu süreklii konuşurdukk,paso gülerdik:) hey gdi günler :)
ben söylüyordum ki zaten karşımda ki de benimle herşeyi paylaşırdı ben paylaştığımda da bir dost bir sevgili gibi destek çıkardı bu konuda hakkını yemiyim yani
hiç yadırgamazdı mesela bi kere ben enfeksiyon oldum sabun ve deterjanlar vs. yüzünden yeşil akıntım geliyordu vajinal akıntı ona söylemiştim bunu hemen bana doktora git aksatma falan demişti yani
ay niye söylüyorsun ayıp falan demedi ayrıca neremde ne tüyüm var onları bile söylüyordum
çatlaklarıma varıncaya kadar
ben ona hep yavru kedim derdim eğer ayrılırsak candan erçetinin kedi özledi şarkısını dinleyemem ağlarım yolda yavru kedi görsem ağlarımmmm
kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm
ayyyy ben söylesem akıntı falan tamamen tiksinir benden heraldeeben söylüyordum ki zaten karşımda ki de benimle herşeyi paylaşırdı ben paylaştığımda da bir dost bir sevgili gibi destek çıkardı bu konuda hakkını yemiyim yani
hiç yadırgamazdı mesela bi kere ben enfeksiyon oldum sabun ve deterjanlar vs. yüzünden yeşil akıntım geliyordu vajinal akıntı ona söylemiştim bunu hemen bana doktora git aksatma falan demişti yani
ay niye söylüyorsun ayıp falan demedi ayrıca neremde ne tüyüm var onları bile söylüyordum
Bende öyleyim tutamıyorumm..Bazen tartıştığımızda olaylar gelişiyo ona anlatamadığımda kendimi farklı hissediyorumm. Ben regl olduğumda fena çatıyorumm alttan alıyo garibimm :)
Altıma kaçırmadım ama emin ol kaçırsam bende söylerim :):)
aynen canımtam ağda yaparken mesaj atıyor bazen. çok sinirli oluyorum o an malum. şu an canım çok acıyor, ağdadan da tüyden de nefret ediyorum,keşke erkek olsaydım falan diye isyan ediyorum
bi de ben evdeki sorunları da hemen anlatıyorum. annemle babam kavga etsin. o an annemleri sakinleştirmek yerine hemen ona mesaj atıyorum: "annemler kavga ediyor" diye.
hatta geçen eve hırsız girmişti. ben polisi arayacağım yerde hemen ona mesaj atıyorum "eve hırsız girdi" diye. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi
aynen canım ya, bi de mesela benimkinin bi arkadaşı var, o çocuğun sevgilisi de benim arkadaşım. o çocukla benimki bi gün takılırken çocuk benimkine anlatıyo geçen gün şöyle bi hatunlaydım diye, bundan bikaç ay sonra bu çocuğun sevgilisi olan yani benim arkadaşım da bana geçen gün hangi çocuktan hoşlandığını anlatıyo.yani 2 sevgili birbirlerini aldatıyolar çocuk benimkine anlatıyo, kız da bana anlatıyo. biz de söylesek mi söylemesek mi diye düşündük ama sonradan da boşverdik. elimizde kanıt yok. mutlaka birbirlerine inanıcaklar ve hatta bizim onların çekemediğimizi düşüncekler biz kötü olcaz eminim. Allaha emanet ettik onları
Atamıza laf yok
ben de bazen muhabbetin fazla derinine iniyorum oraları hızlı geç diyo
tabii ki canım, onlar her şeyden önce arkadaşımız. yarın öbürgün evlenince onun gözü önünde epilasyon yapmak istemem ama mesela hamile olunca zor oluyomuş eğilmek falan, mecbur onlar yapcak, alışsınlargerçi ben kısmetse evlenmeden lazer mi iğneli mi artık hangisi iyiyse ona gidip kıl tüy işini kökten çözmek istiyorum
başka topiklerde afedersiniz ama karısının gaz çıkarmasından hoşlanan erkekler oldugunu okumuştumm hatta diyodu sanki pembe baloncuklar çkarıyorum falan diyee bizimki gene bi sivilcenın lafına bile gelemiyooo ahh ahhne kadar iyi yapıyoruz bilmiyorum ama o da öyle tepkiler veriyor ki anlatasım geliyor her bişeyi. altıma kaçırdığımda bile sanki çok güzel bişey yapmışım da hoşuna gitmiş gibi tepkiler verdi
ben söylüyordum ki zaten karşımda ki de benimle herşeyi paylaşırdı ben paylaştığımda da bir dost bir sevgili gibi destek çıkardı bu konuda hakkını yemiyim yani
ay söylemez olsaydım keske zatennn yazın kafam cok karışıktı allak bullaktım o yüzden öylesine söylemişim işte tmm de geçiştir dmi ama illa ben olsam söyleyemezdımmm gereksiz falan demeye ne gerek varr
ayyyy ben söylesem akıntı falan tamamen tiksinir benden heraldee
evet bazı erkeklerın hosuna gidiyo ama benımki sevmeyenlerdennnerkekler sevmez canım boyle mevzuları anlatmıycaksın hep seni seksu halinle hatırlıycak
neden tiksin ki tiksinmez bence ben söylüyordum
hatta off ya mantar oldum sanırım gene beyaz akıntım geliyor bu aralar diyordum o da hiç dikkat etmiyosun kendine bilmem ne diyordu
artık mantarım hakkında konuşuyorduk bi on dk biz
ben de bi ara doğru mu yanlış mı yapıyorum diye düşünmedim değil :44: ama bugüne kadar pişman olmadım, o yüzden böyle devam ediyorum. Allah pişman ettirmesin inş.
ben bazen uyku sersemi wc ye kalkıyorum. benimkine mesaj atıyorum ''çişim geldi'' diye.ama bu onun yüzünden, çünkü benimki birlikte yatıp uyuyomuşuz gibi alıştırdı, uyku sersemi birden öyle hissettim herhalde ondan gelen cevap da şu '' hadi gel seni wc ye götüreyim de çişini yaptırayım''
ben de bi ara doğru mu yanlış mı yapıyorum diye düşünmedim değil :44: ama bugüne kadar pişman olmadım, o yüzden böyle devam ediyorum. Allah pişman ettirmesin inş.
ben bazen uyku sersemi wc ye kalkıyorum. benimkine mesaj atıyorum ''çişim geldi'' diye.ama bu onun yüzünden, çünkü benimki birlikte yatıp uyuyomuşuz gibi alıştırdı, uyku sersemi birden öyle hissettim herhalde ondan gelen cevap da şu '' hadi gel seni wc ye götüreyim de çişini yaptırayım''
evet bazı erkeklerın hosuna gidiyo ama benımki sevmeyenlerdennn
benımki tiksinir bi sivilceden tiksinen akıntıya ne der acabaaneden tiksin ki tiksinmez bence ben söylüyordum
hatta off ya mantar oldum sanırım gene beyaz akıntım geliyor bu aralar diyordum o da hiç dikkat etmiyosun kendine bilmem ne diyordu
artık mantarım hakkında konuşuyorduk bi on dk biz
Bende öyleyim tutamıyorumm..Bazen tartıştığımızda olaylar gelişiyo ona anlatamadığımda kendimi farklı hissediyorumm. Ben regl olduğumda fena çatıyorumm alttan alıyo garibimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?