- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.341
:18: Bir defada ben gaz yapmıştım çok gülmüştüm sonra aniden kaçtı napim
ben anlamıştım ama hayal olarak yazdıgınıııı sen demekki hemen göz gezdirip cvp yazıyosun tatlımm
nasıl yani sen şuan sevgilinle mi uyuyorsun
yani birlikte yaşıyorsunuz ya da yaşamıyorsanız nasıl birlikte kalıyorsunuz ve nerde bu imkan şaşırdım kaldım hep birlikte uyuyorsunuz gibi konuşmuşsun
yok canım birlikte değiller ama birlikteymiş gibi mesajlaşıyorlar.
benimki de şu an ona sarılıp uyuduğumu sanıyor mesela
hemde ne rahatmışım ben yahuuuherşeyde anlatılmaz ki sevigliye yahuu
kıyamammaltan mı kaçırdınn bişey demedi miii
Allahımmm karnındaki sularımı dinliyodunnustten her daım Allah ın emrıde alttan bir iki kere yanlıslıkla.bı kere zıplıyordu karnındakı suların cıkardıgı sesı dınlemem ıcın o arada kactı koptukk
aslında doğal şeyler ama benim gaza karşı bi fobim falan var sanırım:26:. yanında altıma kaçırsam o kadar utanmam herhalde çocuk alıştı zaten benim çişime
he ya öyle valla ben akıntılarımla baştayım ama
artık bir gün buluşur görüşürsek falan birer tane dortlatırsınız ortaya hürremland la sen
ayy koptumm yaaa
ustten her daım Allah ın emrıde alttan bir iki kere yanlıslıkla.bı kere zıplıyordu karnındakı suların cıkardıgı sesı dınlemem ıcın o arada kactı koptukk
hahahh cok komık yaaa ben olsam yerlere yatardım gülmekten heraldeee azıcık yadırgardım ama genede gülerdimaniden kaçan gaz. gecenin sessizliğini dağıtan bir ses ahahahah
anlamıştım öyle yaptıgını zatenn cunku hep yanlıs anlıyosunnevet aynen öyle yapıyorum ben çok sabırsızımdır hemen yorum yazasım geliyo detyaları kaçırıyorum mesela o sedefin yazdığını ikinciye okuyunca şimdi net anladım yani hayal odlluğğunu umursamaz mıyım ne
zaten çok sabırsızımdır bunca yıl evlenmeden nasıl durdum hayret
ben gaz konusunda hiç iyi değilim ama senin için güzel bir çiş fırlatırım
ayy ben de koptum galiba
hahahh cok komık yaaa ben olsam yerlere yatardım gülmekten heraldeee azıcık yadırgardım ama genede gülerdim
bir defa olmuştu bir daha olamdı zaten... :) sonrada ayrıldık belki bu gaz yüzündendir
hahahahhhhh allahımmm cok gülüyorummmmmben gaz konusunda hiç iyi değilim ama senin için güzel bir çiş fırlatırım
ayy ben de koptum galiba
amann gayet insani bir durum bence yadırgıcak bişi yok sende en doğrusunu yapmışsın
şahsen benim yanımda sevdiğim adam gaz çıakrsa ıyyy iğrençsin demem hatta rahat ola aşkım derim
anlamıştım öyle yaptıgını zatenn cunku hep yanlıs anlıyosunnbende cok sabırsızım yaa bana bişey söylemeye gelmezz mesela bi ayakkabı begenırım annem tmm bi ara alırız der ama ben her dakika basının etini yerim hanı alacaktık alalım falan diye bana bişey söylemeye gelmıyo pişman edıyorumm
benim icin o anda o erkek tum cekiciligini yitirirsonra unuturum tabe ama dikkat etmek lazım yaaaaaa gerekirse tıpa takarım genede kacırmam uleeeeen
bende giydiğim jarse ve naylon dantelliler yüzünden mantar oluyorum ya da bir ara doğum kontrol hapı kulalnıyordum onlarda yapıyor falan o dönemlerime gelirse bende ortaya bir parmak mantar fırlatırım artık
koptummmmm
aynen o aklıma geldikçe hala gülüyorum zatennn bercestede yanlıs söylemişti ama ben anlamıştım ne demek istediğiniiikızım bazıları ciddi yanlış anlıyorum mesela adıma soyadını istiyorum lafını hiçççç anlamamıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?