Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

:18: Bir defada ben gaz yapmıştım çok gülmüştüm sonra aniden kaçtı napim

aslında doğal şeyler ama benim gaza karşı bi fobim falan var sanırım:26:. yanında altıma kaçırsam o kadar utanmam herhalde çocuk alıştı zaten benim çişime

ben anlamıştım ama hayal olarak yazdıgınıııı sen demekki hemen göz gezdirip cvp yazıyosun tatlımm

evet aynen öyle yapıyorum ben çok sabırsızımdır hemen yorum yazasım geliyo detyaları kaçırıyorum mesela o sedefin yazdığını ikinciye okuyunca şimdi net anladım yani hayal odlluğğunu umursamaz mıyım ne
zaten çok sabırsızımdır bunca yıl evlenmeden nasıl durdum hayret

nasıl yani sen şuan sevgilinle mi uyuyorsun

yani birlikte yaşıyorsunuz ya da yaşamıyorsanız nasıl birlikte kalıyorsunuz ve nerde bu imkan şaşırdım kaldım hep birlikte uyuyorsunuz gibi konuşmuşsun

yok canım birlikte değiller ama birlikteymiş gibi mesajlaşıyorlar.
benimki de şu an ona sarılıp uyuduğumu sanıyor mesela

ammavelakinin dediği gibi oluyor canım fiziken o kendi evinde kendi yatağında, ben kendi evimde kendi yatağımda, ama içimizde yaşadığımız bizim evimizde bizim yatağımızda..

hemde ne rahatmışım ben yahuuuherşeyde anlatılmaz ki sevigliye yahuu

Ya yaaa bende anlatırım yaa...Sansür felan yokk...Sıcak oldu çıkar üstümü felan derimm telde.. beraber uyuyoruz yaaa sonraa sesimiz kesilir o ''e hadi uyuyalım der'' sarılır uyuruz napimm tutamıyorum kendimi anlatıveriyorum herşeyii onunda hoşuna gidiyoo hemde çok :)

ustten her daım Allah ın emrıde alttan bir iki kere yanlıslıkla.bı kere zıplıyordu karnındakı suların cıkardıgı sesı dınlemem ıcın o arada kactı koptukk
Allahımmm karnındaki sularımı dinliyodunn bende cok gülerim ya düşene altan gaz cıkarana falann acayip dalga geçerim yaniii

aslında doğal şeyler ama benim gaza karşı bi fobim falan var sanırım:26:. yanında altıma kaçırsam o kadar utanmam herhalde çocuk alıştı zaten benim çişime

bir defa olmuştu bir daha olamdı zaten... :) sonrada ayrıldık belki bu gaz yüzündendir

he ya öyle valla ben akıntılarımla baştayım ama
artık bir gün buluşur görüşürsek falan birer tane dortlatırsınız ortaya hürremland la sen
ayy koptumm yaaa

ben gaz konusunda hiç iyi değilim ama senin için güzel bir çiş fırlatırım
ayy ben de koptum galiba

ustten her daım Allah ın emrıde alttan bir iki kere yanlıslıkla.bı kere zıplıyordu karnındakı suların cıkardıgı sesı dınlemem ıcın o arada kactı koptukk

amann gayet insani bir durum bence yadırgıcak bişi yok sende en doğrusunu yapmışsın
şahsen benim yanımda sevdiğim adam gaz çıakrsa ıyyy iğrençsin demem hatta rahat ola aşkım derim

anlamıştım öyle yaptıgını zatenn cunku hep yanlıs anlıyosunn bende cok sabırsızım yaa bana bişey söylemeye gelmezz mesela bi ayakkabı begenırım annem tmm bi ara alırız der ama ben her dakika basının etini yerim hanı alacaktık alalım falan diye bana bişey söylemeye gelmıyo pişman edıyorumm

ben gaz konusunda hiç iyi değilim ama senin için güzel bir çiş fırlatırım
ayy ben de koptum galiba

bende giydiğim jarse ve naylon dantelliler yüzünden mantar oluyorum ya da bir ara doğum kontrol hapı kulalnıyordum onlarda yapıyor falan o dönemlerime gelirse bende ortaya bir parmak mantar fırlatırım artık
koptummmmm

bir defa olmuştu bir daha olamdı zaten... :) sonrada ayrıldık belki bu gaz yüzündendir

hahah ya aslında olabilitesi yüksek bişey fazla iğrenmemek gerek ama bana noluyosa ayrı bi soğukluk besliyorum gaza karşı inşallah bu soğukluğu sevgilimin gazları gidermez ileride (AMİN)

amann gayet insani bir durum bence yadırgıcak bişi yok sende en doğrusunu yapmışsın
şahsen benim yanımda sevdiğim adam gaz çıakrsa ıyyy iğrençsin demem hatta rahat ola aşkım derim

benim icin o anda o erkek tum cekiciligini yitirir sonra unuturum tabe ama dikkat etmek lazım yaaaaaa gerekirse tıpa takarım genede kacırmam uleeeeen

kızım bazıları ciddi yanlış anlıyorum mesela adıma soyadını istiyorum lafını hiçççç anlamamıştımm

Allah iyiliğini versin kızz koptummm
semiramisten de güzel bir iğrençlik bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…