- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.361
olsa dükkan senın kız yok bende iğrençlikkk tek iğrencliğim minicik sivilcemmmmmAllah iyiliğini versin kızz koptummm
semiramisten de güzel bir iğrençlik bekliyoruz artık
hahahahhhhh allahımmm cok gülüyorummmmmben napıcam kız ben kaldım böyleee konu mankeni gibiii
tmm tatlımm iyi geceler görüşürüzzkızlar yatıyorum benn..Rahat oturun leyn sizdeeRüyamda gaz çıkarıcam sizin yüzünüzden yada altıma kaçırıcam Hadi öpüldünüzz
hiç kusamam ben valla ne kadarda kibarmışım yaa anneme benzemişim bu konularda annemde ne kusabilir ne gaz cıkarabilirrryapabildiğin bi iğrençlik yok mu kuzum bekliyoruz artıkkusmak olur, böğürmek olur
ayy iyice iğrençleştimmm
olsa dükkan senın kız yok bende iğrençlikkk tek iğrencliğim minicik sivilcemmmmm
aynen o aklıma geldikçe hala gülüyorum zatennn bercestede yanlıs söylemişti ama ben anlamıştım ne demek istediğiniii
aa bak o olurr tmm bende sivilcemi sıkarım sizinkilerin yanında cok kibar kaldı ama napalım idare edinnntamam sen de sivilceni falan sık, bizi yalnız bırakma
kızlar yatıyorum benn..Rahat oturun leyn sizdeeRüyamda gaz çıkarıcam sizin yüzünüzden yada altıma kaçırıcam Hadi öpüldünüzz
tamam sen de sivilceni falan sık, bizi yalnız bırakma
kıyamam yok kız sendeki tek problem tam okumuyosun göz gezdirip hemen cvp yazıyosun ya o yüzden yanlış anlıyosunnişte sorun bende değil onda yani algıda problemim olduğunu düşündüm ben o gün bi an
kızım bazıları ciddi yanlış anlıyorum mesela adıma soyadını istiyorum lafını hiçççç anlamamıştımm
hahahhhh ayyy cok iğrençleştikkkk bu geceee nolurr bunlarııı bizimkilerden birileri okumasınnn Allahımmmmsanki semiramis een hiç wc ye gitmiyosun iğrençliği yokmuş pehh hava mı atıyon kızım
ayrıca sende bi parça adet kanı fırlatırsın
iyi geceler canım. altına falan yaparsan sevgiline haber vermeyi unutma
sanki semiramis een hiç wc ye gitmiyosun iğrençliği yokmuş pehh hava mı atıyon kızım
mantarlıyım ve mantarlarımı seviyorum
ayrıca sende bi parça adet kanı fırlatırsın
ay ben benımkine dediğimi düşünemiyorum aşkım çişim geldi falan diyeeiyi geceler canım. altına falan yaparsan sevgiline haber vermeyi unutma
hahahhhh ayyy cok iğrençleştikkkk bu geceee nolurr bunlarııı bizimkilerden birileri okumasınnn Allahımmmm
ay ben benımkine dediğimi düşünemiyorum aşkım çişim geldi falan diyee
ayyy okursa kesın bilinç altına işler bu durumlarr gerçi biliyodur yanı hepimiz insanızda insan sevdiğine yakıştıramıyo nedensee yapmıyo gibisine geliyoovalla benim okucak bi sevgilim yok siz düşünün orasını da hahayt
benim şeyde de mantar üretebilme kabiliyeti var hissediyorum
benim iğrençliklerim yanında tertemiz kalabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?