- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.381
hahahhhh ayyy cok iğrençleştikkkk bu geceee nolurr bunlarııı bizimkilerden birileri okumasınnn Allahımmmm
Sağol tatlımm :) Hıhıı gelip altımı değiştirsinnnUtanmam daa
hahahh ne güzel anlayışlı amaaBiz geçen dışardaydıkk..Elini sıktımm birden noldu dedii..Çişim geldii dedimmmSonra yemek yemeye gittik sen git yap dediii..Evde olsak gel bekle derdimm yaptığım şey zatenn
evet kızlarr benden haber alamazsanız bilinki benımki bu yazıları okumuştur bana söylemiştirr bende depresyona girmişimdirrraminnn. bundan sonra soğuk davranırlarsa bilin ki okumuşlardır burayı
yani utanmayalım tabi. yarın bi gün evlendiğimizde altımıza işersek onların da üstü ıslanacak, alışsınlar
dene bi canımay ben benımkine dediğimi düşünemiyorum aşkım çişim geldi falan diyee
kadınların %99 mantar geçirmiş oluyor ki zaten hayatlarında yalnız değiliz yani kimileri mantar olduğunun bile farkına varmıyor ilerlemedikce
aminnn. bundan sonra soğuk davranırlarsa bilin ki okumuşlardır burayı
yani utanmayalım tabi. yarın bi gün evlendiğimizde altımıza işersek onların da üstü ıslanacak, alışsınlar
aminnn. bundan sonra soğuk davranırlarsa bilin ki okumuşlardır burayı
evet kızlarr benden haber alamazsanız bilinki benımki bu yazıları okumuştur bana söylemiştirr bende depresyona girmişimdirrr
kadınların %99 mantar geçirmiş oluyor ki zaten hayatlarında yalnız değiliz yani kimileri mantar olduğunun bile farkına varmıyor ilerlemedikce
dene bi canımalıştırma olur evliliğe
haklısın canım. ama benimkine mantarım var diyebilir miyim bilmiyorum, o şimdi toprakta yetişen mantar gibi bişey düşünür falan soğur benden
ben göze alamam kızz o sivilce meselesini bile büyütmüştü demiştim evlenınce herşeyimizi görücez birbirimizin ne var bunda falan diye ama kendımı okadar kötü hissetmiştim ki yanında altıma kaçırsam okadar kötü hissetmezdim heraldeeedene bi canımalıştırma olur evliliğe
haklısın canım. ama benimkine mantarım var diyebilir miyim bilmiyorum, o şimdi toprakta yetişen mantar gibi bişey düşünür falan soğur benden
:) :)hahahh ne güzel anlayışlı amaa
ben hiç olmadım cok şükür inşallah olmamda:18:
yok canım biz de çişi aştık zaten. artık su içmek gibi bişeyaman ne var be ben mesela bazen msnde falan geceleri konuşurduk dur bi dk benim tuvaletim geldi yapıp geleyim diyodum
o da tamamm bekliyorum diyordu
o da aynı şekilde bana söylüyordu
bazen giderken birbirimize iyi rahatlamalar iyi çişler falan derdik ayy ne iğrençmişiz biz yaa sanki akrı kocayız aynı evde
yanlış anlaşılmasın demeseydin anlamayacaktım gerçektenHahahahaynen canımm hatta üstüne yaparımmm deermişimmmm fazla mikrobum benn pasta kremasını orasına burasını sürüp yalayan insandan ne beklenr ki amnn ynlş anlaşlmasn hee
adım kadar emınım senınki sadece gülerr ama benımki gülmezzzzzaman Allah muhafaza. çişim falan tamam da, bu kadar iğrençliğe benim sevgilim de hazır değil henüz
Hahahahaynen canımm hatta üstüne yaparımmm deermişimmmm fazla mikrobum benn pasta kremasını orasına burasını sürüp yalayan insandan ne beklenr ki amnn ynlş anlaşlmasn hee
yok canım biz de çişi aştık zaten. artık su içmek gibi bişey
yanlış anlaşılmasın demeseydin anlamayacaktım gerçektenneresine sürüyon bakıyım
yok artık ya araştırır heralde benim ki ben yeşil akıntı geldi değiğimce sayfalarca şey araştırmıştı muhtemel vericekleri ilaçları bile söylemişti bana
o da araştırır bilir
hem sende söylersin beyaz akıntı geliyor süt gibi o mantar tıp dilinde dersin
senınkide romantık değil mi pekk yoksaa benımki gibibnmkının gene cenesı dustu offff bayılcam smdı aşk meşk konustugumuz yok ha hep sıyaset anasını satayım
fantaziye bak beeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?