Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hahahhhh ayyy cok iğrençleştikkkk bu geceee nolurr bunlarııı bizimkilerden birileri okumasınnn Allahımmmm

aminnn. bundan sonra soğuk davranırlarsa bilin ki okumuşlardır burayı

Sağol tatlımm :) Hıhıı gelip altımı değiştirsinnn Utanmam daa

yani utanmayalım tabi. yarın bi gün evlendiğimizde altımıza işersek onların da üstü ıslanacak, alışsınlar

yani utanmayalım tabi. yarın bi gün evlendiğimizde altımıza işersek onların da üstü ıslanacak, alışsınlar
evet kızlarr benden haber alamazsanız bilinki benımki bu yazıları okumuştur bana söylemiştirr bende depresyona girmişimdirrr

ay ben benımkine dediğimi düşünemiyorum aşkım çişim geldi falan diyee
dene bi canım alıştırma olur evliliğe

kadınların %99 mantar geçirmiş oluyor ki zaten hayatlarında yalnız değiliz yani kimileri mantar olduğunun bile farkına varmıyor ilerlemedikce

haklısın canım. ama benimkine mantarım var diyebilir miyim bilmiyorum, o şimdi toprakta yetişen mantar gibi bişey düşünür falan soğur benden

aman ne var be ben mesela bazen msnde falan geceleri konuşurduk dur bi dk benim tuvaletim geldi yapıp geleyim diyodum
o da tamamm bekliyorum diyordu
o da aynı şekilde bana söylüyordu
bazen giderken birbirimize iyi rahatlamalar iyi çişler falan derdik ayy ne iğrençmişiz biz yaa sanki akrı kocayız aynı evde

Hahahah aynen canımm hatta üstüne yaparımmm deermişimmmm fazla mikrobum benn pasta kremasını orasına burasını sürüp yalayan insandan ne beklenr ki amnn ynlş anlaşlmasn hee

haklısın canım. ama benimkine mantarım var diyebilir miyim bilmiyorum, o şimdi toprakta yetişen mantar gibi bişey düşünür falan soğur benden

yok artık ya araştırır heralde benim ki ben yeşil akıntı geldi değiğimce sayfalarca şey araştırmıştı muhtemel vericekleri ilaçları bile söylemişti bana
o da araştırır bilir
hem sende söylersin beyaz akıntı geliyor süt gibi o mantar tıp dilinde dersin

ben göze alamam kızz o sivilce meselesini bile büyütmüştü demiştim evlenınce herşeyimizi görücez birbirimizin ne var bunda falan diye ama kendımı okadar kötü hissetmiştim ki yanında altıma kaçırsam okadar kötü hissetmezdim heraldeee

yok canım biz de çişi aştık zaten. artık su içmek gibi bişey

Hahahah aynen canımm hatta üstüne yaparımmm deermişimmmm fazla mikrobum benn pasta kremasını orasına burasını sürüp yalayan insandan ne beklenr ki amnn ynlş anlaşlmasn hee
yanlış anlaşılmasın demeseydin anlamayacaktım gerçekten neresine sürüyon bakıyım

doğru canım. gerçi bende şu an yeşil akıntı var sadece. onu da bugün gördüm. bakalım 1 hafta içinde geçmezse benimkine söyler gideriz dr.a.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…