Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben de anlamadım ıkı bucuk yılımı bosuna gecırmısım
bırgun gectı karsıma anlasamıyoruz dedı

evet ben oyle ınanmıısmkı ben onun oda benım dıye bıryıl kendıme gemelemedım ınanamadım saka yapıyo dedım
nıyelerım neden lerım oyle cok oldukı hersyım le onun ken nasıl olurdu.... anlasamıyoruz denedık olmadı dedım adam gıttı ama bırakamadı encok ta o surec benı bııtrdı bır gun baska bır gun baska konusmalarla delı etı benı neysekı gectıııı artıkkkkkk ama aklıma geldık ce hala canım yanıyoooooo

üzüldüm yaa gerçekten cok zordurr peki sonradan geri dönmedi mi hiçç pişmanlık duymadı mıı

34 tu... anlayamamısss oycok sorguladım ama bırturlu tatmın olabılecegım bır cevap veremedıı
koskoca adam küçükte değilmiş..ama hayırlı olan buydu belkide artık önüne bak canım karşına cıkan insanları değerlendir iyi insanlar hala var çünküü

üzüldüm yaa gerçekten cok zordurr peki sonradan geri dönmedi mi hiçç pişmanlık duymadı mıı

anlayamamıstım ama bırakmadım nedenını ogrenene kadar arastırdım meger baska bırını bulmus ve bulmakla kalmamıs adam cıdı bır yola gırmıs tabı ben de seven aklı bıkarıs havada sevıldıgıne ınan na bır cok seyı fark edemıyen ben oyleee baklarken kalakaldım

ihanet varmış demekki...ne diyim üzüldüm senın adına canım bundan sonra mutluluğu yakalarsın umarım..peki okudun mu çalışıyo musn neler yapıyosun

en son gorustumuzde yıne meger parmana taktı yuzugu cıkarmısta gelmıs yanıma tuhaftı ya.... cok gurur kıırcıydı daha sonra ogrendım de kendımı igrec hısetmıstım

en son gorustumuzde yıne meger parmana taktı yuzugu cıkarmısta gelmıs yanıma tuhaftı ya.... cok gurur kıırcıydı daha sonra ogrendım de kendımı igrec hısetmıstım
kıyamam yaa bi kadın olarak tabiki cok kırılmışsındırr peki şimdi nelerle uğraşıyosun çalışıyo musun :26:

ihanet varmış demekki...ne diyim üzüldüm senın adına canım bundan sonra mutluluğu yakalarsın umarım..peki okudun mu çalışıyo musn neler yapıyosun

orta okul a kadar okumustum sımdı ıse dısardan gırıyorum 3 yıl oncesıne kadara calısıyordum yıne onun yuzzun den işten ayrılmıstım

orta okul a kadar okumustum sımdı ıse dısardan gırıyorum 3 yıl oncesıne kadara calısıyordum yıne onun yuzzun den işten ayrılmıstım

sımdı evdeym calısmıyorum sımdılık
anladım canım..dediğim gibi kendini üzmemeye çalışş çevrende muhakkak senı begenen insanlar vardır onlara bi şans tanıyabilirsin kendını çevrene tamamen kapatma başka türlü hep düşünür üzülürsünn

amın insalah dıyorum ama bazen bır dusunuyorum bır baska bır olumu dıye hemen aklıma yasadıklerım gelıyo sanırım artık guvenmıyorum ben erkelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…