Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım sevgilisine hediye almak ıcın fikir danısan sendın dmi hatta sana kendı yaptıgım kalpli kutuyu önermiştimm yanılıyo muyum:26:

Hıhı bendimm 2 hafta sonra verdimm hediyeyii kalpli kutu bulamadım bende zarflara koydum..2 zarfa mektup koydum bitanesine de kalpli kağıtlara sözler,öpücükler,şiirler yazdımm :)

sedulu sen lisanstan mı gırıceksın önlisans mı?

ay ne guzel yaa sewgılınle evlerın yakınmış gorusmek kolay olur ne guzel... o çalışmıyor mu pekı butun aksam bırlıkte olduugunuza gore kac yasındakı:26:

hosgeldın canımm çıktı sanırım seduluu

hmm ewet canm cıkmıs kımsecıkte kalmamıs
gwende yok pıyasada atroşta kızmış gitmiş vay anasını nazar değdi topiğimize

hmm ewet canm cıkmıs kımsecıkte kalmamıs
gwende yok pıyasada atroşta kızmış gitmiş vay anasını nazar değdi topiğimize
gwen burdaydı bi ara ama şimdi yokk valla ben yanlış kötü kırıcı bişey söylemedimm zaten insanları kırmak en son isteyeceğim şeylerdendirr canım..artık yazda geldi yaa eskisi gibi pcde takılmıyo insanlar pekk

konu guzelde olan bır ılıskıyokk bıturlu basladın bır bırlıktelık guzel gıtmedıııı veeeeeeeee yapayanlıızm

35 yasında gecmıste cok umutları olan ama artık bır cogunu yıtırmıs
ve ıkılı ılışkılerdekı aska sevgıye degere ınanmayan bııryım

35 yasında gecmıste cok umutları olan ama artık bır cogunu yıtırmıs
ve ıkılı ılışkılerdekı aska sevgıye degere ınanmayan bııryım
hımmm inşallah bu güzel duygulara seni inandıracak bi erkek cıkarr..sanırım baya kötü şeyler yaşamışsınn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…