- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.641
evet canımm acayip özledim onu yaa evlenince işten gelmesini bile heyecanla beklerimmmaynen önemli olan sevilmek sevmek değer vermek
24 saat yanında olsa bile yine özlenir sevilen
canım sevgilisine hediye almak ıcın fikir danısan sendın dmi hatta sana kendı yaptıgım kalpli kutuyu önermiştimm yanılıyo muyum:26:
beğendi mi peki kuzummHıhı bendimm2 hafta sonra verdimm hediyeyii kalpli kutu bulamadım bende zarflara koydum..2 zarfa mektup koydum bitanesine de kalpli kağıtlara sözler,öpücükler,şiirler yazdımm :)
evet ankaradaki okulların puanı yüksek biraz zorlamak lazım tabi bir de bölümle de alakalı
tmm canımm iyi gecelerr görüşmek üzereeKızlar ben çıkıyorum, çok uykum var..:120: Erken kalkıcam yarın, kuaföre felan gitcemmhadi ii geceler size
hosgeldın canımm çıktı sanırım seduluusedulu sen lisanstan mı gırıceksın önlisans mı?
ay ne guzel yaa sewgılınle evlerın yakınmış gorusmek kolay olur ne guzel... o çalışmıyor mu pekı butun aksam bırlıkte olduugunuza gore kac yasındakı:26:
gwen burdaydı bi ara ama şimdi yokk valla ben yanlış kötü kırıcı bişey söylemedimm zaten insanları kırmak en son isteyeceğim şeylerdendirr canım..artık yazda geldi yaa eskisi gibi pcde takılmıyo insanlar pekkhmm ewet canm cıkmıs kımsecıkte kalmamıs
gwende yok pıyasada atroşta kızmış gitmiş vay anasını nazar değdi topiğimize
slm cnm hosgeldinnn kendınden bahset bakalımmmSLM ARK ıyı geceler
olsun canım yaa olur elbett karşına cıkar seveceğin bi insankonu guzelde olan bır ılıskıyokk bıturlu basladın bır bırlıktelık guzel gıtmedıııı veeeeeeeee yapayanlıızm
hımmm inşallah bu güzel duygulara seni inandıracak bi erkek cıkarr..sanırım baya kötü şeyler yaşamışsınn cnm35 yasında gecmıste cok umutları olan ama artık bır cogunu yıtırmıs
ve ıkılı ılışkılerdekı aska sevgıye degere ınanmayan bııryım
olsun canım yaa olur elbett karşına cıkar seveceğin bi insanneden bitti birlikteliğin pekii
hımm..sonradan pişman olmadı mı pekii geri dönmedi mi :26:ben de anlamadım ıkı bucuk yılımı bosuna gecırmısım
bırgun gectı karsıma anlasamıyoruz dedı
35 yasında gecmıste cok umutları olan ama artık bır cogunu yıtırmıs
ve ıkılı ılışkılerdekı aska sevgıye degere ınanmayan bııryım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?