- 22 Mart 2012
- 43
- 0
- 46
- 48
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.681
amin kuzum inşallah hepimiz coook mutlu olalımm
evet canımm herşeyin hayırlısı.. ee nerde yaşıyosunnamınnnnnn..... yınede rabım benım için en guzel olanını tayın etmıstır boylesı benım için hayırlısıymıs... cok derınlere daldıgım da bır yerde okumustum alllah.cc. kalbıkırıklarla berabermıs dıye... sonrada hayırlııs deyıp dunyama donuyorum :)
evet canımm herşeyin hayırlısı.. ee nerde yaşıyosunn
kıyamam kolay aslında canım zamanla öğrenirsinnsııznle konusmak guzel dı memnun oldum tam busıteyı anlayamadım ama zamanla anlarım galıba bır seyler yazıyorum sonra nerde ne yapmıstım dıye yanı konularuı bulmakta zorlanıyorum
bende bursadayımm eskişehir güzel yermiş öyle duymuştum ama görmek nasip olmadı Türkiye nin heryerini gezip görmek istiyorummeskısehır .................................
bende bursadayımm eskişehir güzel yermiş öyle duymuştum ama görmek nasip olmadı Türkiye nin heryerini gezip görmek istiyorumm
kıyamam kolay aslında canım zamanla öğrenirsinnprofilinde yazıyo yazdığınız cevaplar,açtığınız konular diyee ordan bulabilirsin yaptıklarınıı
evet gelişiyo gerçekten inşallah görmek kısmet olur sanadaevet guzel yakınız ben bır kac sefer gecerken bursayı gorme ınkanım olmustu ama bır kac yerını belı yerlerı gezmıstık eskı sehıırmız her gecen gun dahada yenılenıyo farklılasıyo gelmek nasıp olr insallah
kullanıcı kontrol paneline gir,yan taraftan seçenekleri düzenle de altta çeşitli seçeneklerde mesaj editörü yazıyo Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü yazıyo bunu seç sende başka seçenek seçilidirrhımmmm tama denıyelım bakalım :) bırde sen bu hareketlı gulucuklerı nasıl yapıyorsun :)))
kullanıcı kontrol paneline gir,yan taraftan seçenekleri düzenle de altta çeşitli seçeneklerde mesaj editörü yazıyo Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü yazıyo bunu seç sende başka seçenek seçilidirr
rica ederim bebişimmyaptım işteeeeeeee tesekkur edrımmmmmmmmmmmm cok guzel oldu işteeee :13:
yaptım işteeeeeeee tesekkur edrımmmmmmmmmmmm cok guzel oldu işteeee :13:
tmm cnm iyi gecelerr görüşmek üzeresımdılık ıyı geceler dılıyorum sagol bsarmanın mutluluguyla cıkabılırım artık grs .....
rica ederim bebişimmee anlat bakalım ailenle mi yaşıyosunn
anlıyorum evet aileyle olunca insan pek özgürlüğünü yaşayamıyoo bende ailemleyimmevet aılem le yasıyorum cok ıstedım ama baska yerde yasamaksımdılık boyle bakalım
evet aılem le yasıyorum cok ıstedım ama baska yerde yasamaksımdılık boyle bakalım
anlıyorum evet aileyle olunca insan pek özgürlüğünü yaşayamıyoo bende ailemleyimm[/QUO
varsın yasayamayalım ben ınanıyorum kı evlı olsaydım sımdıkı ozgurlugumu aradım heralde evlılık baska bırsey cunkı guzel yanları oldu kadar zor yanları ve bekerken yapılan bır cok alıskanlıgın yapılamadıgı farklı bır hayat :)
öyle tabiki canm güzel yanlarıda vardırr ama bi insana bağlı oluyosunn evli bi kadın oldugun ıcın kendine daha cok dikkat etmek zorundasnn ailelerle uğraşıyosunn bu forumda kayınvalide sorunlarını okudukca korkuyorum zaten gerçi her insan bir değildir ama emınım ufak tefekte olsa sorunlar cıkacakkanlıyorum evet aileyle olunca insan pek özgürlüğünü yaşayamıyoo bende ailemleyimm[/QUO
varsın yasayamayalım ben ınanıyorum kı evlı olsaydım sımdıkı ozgurlugumu aradım heralde evlılık baska bırsey cunkı guzel yanları oldu kadar zor yanları ve bekerken yapılan bır cok alıskanlıgın yapılamadıgı farklı bır hayat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?