Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

amin kuzum inşallah hepimiz coook mutlu olalımm

amınnnnnn..... yınede rabım benım için en guzel olanını tayın etmıstır boylesı benım için hayırlısıymıs... cok derınlere daldıgım da bır yerde okumustum alllah.cc. kalbıkırıklarla berabermıs dıye... sonrada hayırlııs deyıp dunyama donuyorum :)

evet canımm herşeyin hayırlısı.. ee nerde yaşıyosunn

sııznle konusmak guzel dı memnun oldum tam busıteyı anlayamadım ama zamanla anlarım galıba bır seyler yazıyorum sonra nerde ne yapmıstım dıye yanı konularuı bulmakta zorlanıyorum

sııznle konusmak guzel dı memnun oldum tam busıteyı anlayamadım ama zamanla anlarım galıba bır seyler yazıyorum sonra nerde ne yapmıstım dıye yanı konularuı bulmakta zorlanıyorum
kıyamam kolay aslında canım zamanla öğrenirsinn profilinde yazıyo yazdığınız cevaplar,açtığınız konular diyee ordan bulabilirsin yaptıklarınıı

bende bursadayımm eskişehir güzel yermiş öyle duymuştum ama görmek nasip olmadı Türkiye nin heryerini gezip görmek istiyorumm

evet guzel yakınız ben bır kac sefer gecerken bursayı gorme ınkanım olmustu ama bır kac yerını belı yerlerı gezmıstık eskı sehıırmız her gecen gun dahada yenılenıyo farklılasıyo gelmek nasıp olr insallah

kıyamam kolay aslında canım zamanla öğrenirsinn profilinde yazıyo yazdığınız cevaplar,açtığınız konular diyee ordan bulabilirsin yaptıklarınıı

hımmmm tama denıyelım bakalım :) bırde sen bu hareketlı gulucuklerı nasıl yapıyorsun :)))

evet gelişiyo gerçekten inşallah görmek kısmet olur sanada

Son düzenleme:
hımmmm tama denıyelım bakalım :) bırde sen bu hareketlı gulucuklerı nasıl yapıyorsun :)))
kullanıcı kontrol paneline gir,yan taraftan seçenekleri düzenle de altta çeşitli seçeneklerde mesaj editörü yazıyo Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü yazıyo bunu seç sende başka seçenek seçilidirr

yaptım işteeeeeeee tesekkur edrımmmmmmmmmmmm cok guzel oldu işteeee :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…