Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen canımm bide arkadaslarımda olduu yani vardı aslında ama görüşmüyoduk pek artık bensiz duramıyolarr ya onlar geliyolar ya benı illa çağırıyolar

Takıl işte,dağıt kafanıı :):) ben arkadaşlara takılmıyorum artık(bi ara bahsetmiştimm) 2 kişi tek var..Onun dışında ev-dershane uff :s sıkıldım artK..

ay ne güzel yaaa aşkınla aksama kadarr görüşüyosunn ahh ahhh özlemim iyice arttıı son günlerdeeee bende yoğun olsam keşkee başımı kaşıyacak vaktim olmasaa gerçi okul zamanlarımı hatırlıyorumdaa sabah erkenden kalkınca sinrden küfür ederdim kendi kendime heppp

aşk'la evlerimiz bile çok yakın görüşmek hiç sorun olmuyor bizim için

Takıl işte,dağıt kafanıı :):) ben arkadaşlara takılmıyorum artık(bi ara bahsetmiştimm) 2 kişi tek var..Onun dışında ev-dershane uff :s sıkıldım artK..
üniversiteyi kazanırsannn sıkılmaya vaktin olmaz kuzummm orda ortam bambaşkadırr

Son düzenleme:
Ankara'da okumak istiyorum canımm..puanları da yüksek baya..Yarı burslu da vermeyi düşünüyorum bu sene..Bakıcaz artık :26:

evet ankaradaki okulların puanı yüksek biraz zorlamak lazım tabi bir de bölümle de alakalı

Ankara'da okumak istiyorum canımm..puanları da yüksek baya..Yarı burslu da vermeyi düşünüyorum bu sene..Bakıcaz artık :26:
canım sevgilisine hediye almak ıcın fikir danısan sendın dmi hatta sana kendı yaptıgım kalpli kutuyu önermiştimm yanılıyo muyum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…