- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.621
aynen canımm bide arkadaslarımda olduu yani vardı aslında ama görüşmüyoduk pek artık bensiz duramıyolarr ya onlar geliyolar ya benı illa çağırıyolar
ay ne güzel yaaa aşkınla aksama kadarr görüşüyosunn ahh ahhh özlemim iyice arttıı son günlerdeeeesabah erken uyanıp kpss için ders çalışyorum
tabi okulumun sabah olmadığı günlerde
öğleden sonra aşk'la buluşuyorum akşama kadar onunla gez toz vs...
akşam eve yorgun argın dönüyorum bende film açıp yatağa uzanıp keyif yapıyorum
( bu tatil günlerim )
okul varken apayrı oluyor
ay ne güzel yaaa aşkınla aksama kadarr görüşüyosunn ahh ahhh özlemim iyice arttıı son günlerdeeeebende yoğun olsam keşkee başımı kaşıyacak vaktim olmasaa gerçi okul zamanlarımı hatırlıyorumdaa sabah erkenden kalkınca sinrden küfür ederdim kendi kendime heppp
üniversiteyi kazanırsannn sıkılmaya vaktin olmaz kuzummm orda ortam bambaşkadırrTakıl işte,dağıt kafanıı :):) ben arkadaşlara takılmıyorum artık(bi ara bahsetmiştimm) 2 kişi tek var..Onun dışında ev-dershane uff :s sıkıldım artK..
üniversite bittiğinden beri hala bi özlem var o günlerene güzeldi öğrencilik ya
öyle valla sanırım aranız hala limoni konusmandan anladıgım kadarıyla kuzum :26:valla iyi oluyor arada boyle kafa dagıtmak dısarıda bir dunya oldugunu goruyorsun
cok güzel yaaşk'la evlerimiz bile çok yakın görüşmek hiç sorun olmuyor bizim için
geçen sene kaç puan almıştın canımmin
Hıhıı :) bazen sinirleniyorum geçen sene niye tercih yapmadım diye ama sonra boşveeeeeeeeeeeerrr diyorumm
inüniversiteyi kazanırsannn sıkılmaya vaktin olmaz kuzummm orda ortam bambaşkadırr
cok güzel yabiz bir gün bulusmak ıcınn bekliyoruz hepp gerçi insan sevdiğiyle olunca onu beklemek bile güzel geliyo
aslında gayet iyi bi puan ama okulların puanlarının nasıl olduguna bağlı bu işte..bana göre yüksek ama okul puanlarıda yükseldiyse o zaman düşük sayılabilirr :26:Kötüydü yaaa
350
aslında gayet iyi bi puan ama okulların puanlarının nasıl olduguna bağlı bu işte..bana göre yüksek ama okul puanlarıda yükseldiyse o zaman düşük sayılabilirr :26:
Güzel bi üniv. istediğim için puan düşük oluyo işte
hmmm anlıyorum canımm hayırlısı olsun inşallahhGüzel bi üniv. istediğim için puan düşük oluyo işte
hangi üniversiteyi istiyorsun peki ?
Ankara'da okumak istiyorum canımm..puanları da yüksek baya..Yarı burslu da vermeyi düşünüyorum bu sene..Bakıcaz artık :26:
canım sevgilisine hediye almak ıcın fikir danısan sendın dmi hatta sana kendı yaptıgım kalpli kutuyu önermiştimm yanılıyo muyum:26:Ankara'da okumak istiyorum canımm..puanları da yüksek baya..Yarı burslu da vermeyi düşünüyorum bu sene..Bakıcaz artık :26:
hmmm anlıyorum canımm hayırlısı olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?