Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım canım ee sevdiğinle nasıl gidiyo bakalımm

süper yolunda herşey
dün birlikte baya yoğun bi gün geçirdik
sinemaya gittik eve gelince de çay demledik balkon keyfi yaptık falan sabahta mis gibi kahvaltı
dün bütün gün eğlenceli oldu yani

süper yolunda herşey
dün birlikte baya yoğun bi gün geçirdik
sinemaya gittik eve gelince de çay demledik balkon keyfi yaptık falan sabahta mis gibi kahvaltı
dün bütün gün eğlenceli oldu yani
ayyy ne güzel yaa bizde böyle şeyler yapabilsekk keşke artık nişanlanınca ya da evlenincee bikaç güne aşkım geliyo kısmetse ne giysem ne yapsam düşünüp duruyorum bende

ayyy ne güzel yaa bizde böyle şeyler yapabilsekk keşke artık nişanlanınca ya da evlenincee bikaç güne aşkım geliyo kısmetse ne giysem ne yapsam düşünüp duruyorum bende

inşallah en kısa zamanda yaşarsınız
biz hemen hemen her gün böyleyiz evlerde yakın olunca görüşme açısından hiç sorun olmuyor.

ne çok sade giyin ne de çok şık tam kararında olsun
aslında havalar ısındı elbise hoş olabilir

evet bende sade giyinmeyi düşünüyorumm canımm rahat olmakta önemli zaten buluşmalardaa bizim buluşmamız ani olacak hangi gün izinli olacağı bi gün önceden belli olacak yanı bana yarın geliyorum dicekk elim ayağıma dolaşacak yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…