- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.721
bugun gene dolu dolu bi gün geçirmişsin anlaşılannnn
anladım canım ee sevdiğinle nasıl gidiyo bakalımmyok canım dün baya dolu bi gündü bugün akşam eve geldim anca dinleniyorum
anladım canım ee sevdiğinle nasıl gidiyo bakalımm
ay inşallah kuzum gwende yok yaa morali bozuk onun baya o yüzden pek uğramıyo sanırımm
ayyy ne güzel yaa bizde böyle şeyler yapabilsekk keşke artık nişanlanınca ya da evleninceesüper yolunda herşey
dün birlikte baya yoğun bi gün geçirdik
sinemaya gittik eve gelince de çay demledik balkon keyfi yaptık falan sabahta mis gibi kahvaltı
dün bütün gün eğlenceli oldu yani
gwen adına sevındımmgwenle bız dün konustuk moralı duzelmıstı canım
atractive de buralardaydı sankı ama gıtmıs heral
ayyy ne güzel yaa bizde böyle şeyler yapabilsekk keşke artık nişanlanınca ya da evleninceebikaç güne aşkım geliyo kısmetse ne giysem ne yapsam düşünüp duruyorum bende
evet bende sade giyinmeyi düşünüyorumm canımm rahat olmakta önemli zaten buluşmalardaainşallah en kısa zamanda yaşarsınız
biz hemen hemen her gün böyleyiz evlerde yakın olunca görüşme açısından hiç sorun olmuyor.
ne çok sade giyin ne de çok şık tam kararında olsun
aslında havalar ısındı elbise hoş olabilir
kıyamam gelir senınkide yakında yaa yokmu kafanızda bi tarih canımmleeeeeeeeen bi biz gorusemedik he leyla mecnun olduk iyice
kıyamam gelir senınkide yakında yaa yokmu kafanızda bi tarih canımm
leeeeeeeeen bi biz gorusemedik he leyla mecnun olduk iyice
olsun zorlu sevda sizinkisi uzak kalanlar daha bağlı olurmuş birbirine
gwenle bız dün konustuk moralı duzelmıstı canım
atractive de buralardaydı sankı ama gıtmıs heral
olsun canımm bizde aylardır görüşemiyoruzz aradaki heyecan hiç bitmiyo ama en güzelide o bu mesafeli ilişkilerinnay bizim isler belli olmuyor biliyosun bende oyle bekleme modunda degilim acıkcası herseyi serdim valla napıyım
zoru sevmiyom ben ya istemiyom
yakında hep yanında olucak o zaman da sıkılırsın ya amannn erkek değil mi işte üzmeye yeter her şekilde yanii
beynimin icini bosalttım artık hicbisi dusunmuyorum akısına bıraktıımmm gidiyo oyle
giderim de gelirim de o an ki duygu halime bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?