- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.741
aman girmedim len hic facebooka falan ztn kapalı ya
heyaaa bacım bnmde buaralar ruh halım dalgalı
kaldık bacım ıkımız galba cektı gıttı bu gacılar
kızlar yaa sizce her renk kıyafetle kırmızı ruj sürülür müüü illa kırmızı bişey mi giymek gerekirr
açık renk dar kot beyaz bady ve beyaz topuklu ayakkabılarla kırmızı ruj olur muhmmm sürülebilir ama abartı olmamalı kıyafet bnce tek star olmalı demı
slm fıstıgım hoşgeldinnn napıyosunnnSelam kızlar :26:
slm fıstıgım hoşgeldinnn napıyosunnn
açık renk dar kot beyaz bady ve beyaz topuklu ayakkabılarla kırmızı ruj olur mu
çok iyiyim ya kuzum, iyi yapmıssın muhabbet edemiyoduk topikte bayadırr geceleri sabahlara kadar konusmayı cok özledim bendee çalışmaya başladıgından beri konusamıyoruzz cok romantizm yapıyoduk yaniiiiiiHiç canım tam uyuyacaktım benimki aradı tartıştık uykum kaçtı bende bi gireyim dedimm..Sen napıosun nasılsınn
çok iyiyim ya kuzum, iyi yapmıssın muhabbet edemiyoduk topikte bayadırr geceleri sabahlara kadar konusmayı cok özledim bendee çalışmaya başladıgından beri konusamıyoruzz cok romantizm yapıyoduk yaniiiiii
hımmm evet aslında pembe tonları daha iyi olabilirr zaten ruj muj kalmaz kiii yaaa boşuna sürücembence kırmızı ruj olmazdaha pembe tonları sursen daha iyi gibi geldi bana
evett canımm 2 kişi tatilde zatenn ammavelakin dönmüş olabilirr ama yorgundur buaksammBende özledim yaa 2 3 gündür bi durgunluk var anlamadım gitti özledim eski halini buranın:)
evett canımm 2 kişi tatilde zatenn ammavelakin dönmüş olabilirr ama yorgundur buaksammyarın dava acmak ıcın konusmaya gidicem adliyeye kızlarr dua edın banaa
hımmm evet aslında pembe tonları daha iyi olabilirr zaten ruj muj kalmaz kiii yaaa boşuna sürücem
burdan karşılıcam onu ben sonra başka bi ilçeye gidicezz bulundugum yerde tam rahat olamayız zaten gezilecek bi yeride yokhehe senın tam blundugun yere mı gelcek canm yoksa orta bı yerde mı buluscaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?