Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar yaa sizce her renk kıyafetle kırmızı ruj sürülür müüü illa kırmızı bişey mi giymek gerekirr

Hiç canım tam uyuyacaktım benimki aradı tartıştık uykum kaçtı bende bi gireyim dedimm.. Sen napıosun nasılsınn
çok iyiyim ya kuzum, iyi yapmıssın muhabbet edemiyoduk topikte bayadırr geceleri sabahlara kadar konusmayı cok özledim bendee çalışmaya başladıgından beri konusamıyoruzz cok romantizm yapıyoduk yaniiiiii

çok iyiyim ya kuzum, iyi yapmıssın muhabbet edemiyoduk topikte bayadırr geceleri sabahlara kadar konusmayı cok özledim bendee çalışmaya başladıgından beri konusamıyoruzz cok romantizm yapıyoduk yaniiiiii

Bende özledim yaa 2 3 gündür bi durgunluk var anlamadım gitti özledim eski halini buranın:)

Bende özledim yaa 2 3 gündür bi durgunluk var anlamadım gitti özledim eski halini buranın:)
evett canımm 2 kişi tatilde zatenn ammavelakin dönmüş olabilirr ama yorgundur buaksamm yarın dava acmak ıcın konusmaya gidicem adliyeye kızlarr dua edın banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…