Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Haber verirsin bize de..Hayırlı haberlerinle gelirsin inşallah :)
veririm tabii sağol canım..bu nafaka konularında bilginiz var mı kızlar bazıları 18 e kadar alabilirsin diyo bazıları evlenene kadar alıyo kız cocugu diyo aslında sedef bu durumu yaşadıgı ıcın biliyodur msj attm ama daha cvp vermedi giremedi heralde:26:

yaa arada resmıyet olmayınca tanıdık gormek ıstemıyor ınsan.şahsen ben sevgılımle gezerken akrabalarımın gormesını ıstemem sonucta nişanlım değil henuz

kızlar cok soru sordum buaksam farkındayım ama kollarımı aldırıp aldırmamak konusunda kararsızım yaa buluşma için değil sadece genel olarak cok çirkin duruyolar sankiii

Bilmiyorum ki canımm..Gç olmasaydı sorardım bi arkadaşa hukuk okuyo..Evet sedefinde öyle bi durumu vardı..Yarın gidiceksn zaten konuşursunuz detaylı detaylı

kızlar buarada merwoshun fake cıkması konusunda ne dusunuyosunuz
bi insan baskasının resımlerını kendı dıye nıye yutturur kı.baskasının bedenıyle övününce noluyo anlamadım ilginç yani

Uzun süreli ilişkim yok ama daldım konuya
Ben yandım sen yanma semiramis. Senelerdir alıyorum valla hiç gerek yokmuş aslında. Artık mecburum almaya çünkü sert sert çıkıyolar.. Halbuki almasaydım hiç bir zararı yoktu.. Gençlik hatam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…