- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.761
inşallah kuzumm bakalımm ne dicekler yarınnHayırlısıyla halledersin canım ya inşallah :26:
burdan karşılıcam onu ben sonra başka bi ilçeye gidicezz bulundugum yerde tam rahat olamayız zaten gezilecek bi yeride yok
inşallah kuzumm bakalımm ne dicekler yarınn
gezilecek hiç bi yer yok kuzumm bi park var ordada oturacak halimiz yook sinema var oynamıyo bile çoğu zamannneden rahat olcaksınızkinapcanız ki yane
neden rahat olcaksınızkinapcanız ki yane
veririm tabii sağol canım..bu nafaka konularında bilginiz var mı kızlar bazıları 18 e kadar alabilirsin diyo bazıları evlenene kadar alıyo kız cocugu diyo aslında sedef bu durumu yaşadıgı ıcın biliyodur msj attm ama daha cvp vermedi giremedi heralde:26:Haber verirsin bize de..Hayırlı haberlerinle gelirsin inşallah :)
yok ya ailem falan biliyo onu tanıdıklardan değil gezecek bi yer olmadıgından başka bi yere gidicezlen liseli asıklar gibi tanıdıklardanmı kacıyonuzzz
neyi anladınnnn sölee bakayımmmmtamam semiramis anladım ben seni anladıııııııııım
neyi anladınnnn sölee bakayımmmm:18:
kızlar cok soru sordum buaksam farkındayım amakollarımı aldırıp aldırmamak konusunda kararsızım yaa buluşma için değil sadece genel olarak cok çirkin duruyolar sankiii
veririm tabii sağol canım..bu nafaka konularında bilginiz var mı kızlar bazıları 18 e kadar alabilirsin diyo bazıları evlenene kadar alıyo kız cocugu diyo aslında sedef bu durumu yaşadıgı ıcın biliyodur msj attm ama daha cvp vermedi giremedi heralde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?