- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #7.781
kızlar cok soru sordum buaksam farkındayım amakollarımı aldırıp aldırmamak konusunda kararsızım yaa buluşma için değil sadece genel olarak cok çirkin duruyolar sankiii
evet ya var açıkçası kararsız kaldım kuzenım falan alıyo hiç yok suanda özendım birdenn :26:niye cokmu tuy var ama kollardaki tuylerde uzamaya baslarken kotu duruyor ya
anladım canım evet sedef gelince onunlada konusuruzBilmiyorum ki canımm..Gç olmasaydı sorardım bi arkadaşa hukuk okuyo..Evet sedefinde öyle bi durumu vardı..Yarın gidiceksn zaten konuşursunuz detaylı detaylı
kızlar buarada merwoshun fake cıkması konusunda ne dusunuyosunuz
bi insan baskasının resımlerını kendı dıye nıye yutturur kı.baskasının bedenıyle övününce noluyo anlamadım ilginç yani
aynen bende cok şaşırdım yaa yorumlarını falan dikkatle okurdum hepp cok mantıklı birisine benzıyodu bana travesti falanda olabilr gibi geldi nedensee :26: gecen gün lenslerimizin resmini koyalım isimli bi topik varya orda travesti gördümm resımlerını koymuşş gerçi pek kabul etmıyo gibi hali var amaa resmen öyleydi belli yaniikızlar buarada merwoshun fake cıkması konusunda ne dusunuyosunuz
bi insan baskasının resımlerını kendı dıye nıye yutturur kı.baskasının bedenıyle övününce noluyo anlamadım ilginç yani
olsun kuzum gel sende aramızaaUzun süreli ilişkim yok ama daldım konuya
Ben yandım sen yanma semiramis. Senelerdir alıyorum valla hiç gerek yokmuş aslında. Artık mecburum almaya çünkü sert sert çıkıyolar.. Halbuki almasaydım hiç bir zararı yoktu.. Gençlik hatam
evet ya var açıkçası kararsız kaldım kuzenım falan alıyo hiç yok suanda özendım birdenn :26:
tüy sarartıcı tüyleri kalınlaştırıyo diye duymuştumm ama mantıklı aslında öyle yapabilirimmbnce hiç alma yaa snra bıdaha hakkından gelemezsın cok rahatsız oluosan tüy sarartıcı sür daha ıyı
sizden mi utanıcam yaa öpücem tabiii hemde şupur şupurr aylardır hasret kalmışım öpmezsem ayıp ederimmmHahahah baak sennnn
ufak değiller yaa uzunlar birazz baktıkça iğrenıyorum onlardan artıkk :120:Ufak ufaksa ve tüylerin seyrekse alma derim ama sırıtıyosa al
hamile miymişş aynı kişiden mi bahsedıyoruzztravesti olsa nası hamıle kalsın kız
dediğin kişinin resımlerını gormustum gwen saolsun
ufak değiller yaa uzunlar birazz baktıkça iğrenıyorum onlardan artıkk :120:
hamile miymişş aynı kişiden mi bahsedıyoruzzbulursam geçmişten atıcam profilinii
ben gerçek bi travestiden bahsedıyormm kuzummyok kız o dedıgını demıyorum.
mervosh hamıleyım dıe konu acmısya onu dıyorum
kararsızım cnm bakıcaz artıkk kafama ne eserseHımm valla canım sen biliosun pişman olucaksan alma ama mutlaka bi gün alcam diosan al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?