- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.001
anladım cnm arada uzaklık oluncada zor yaa yakın olsak bi anlaşmazlık oldugunda buluşup yüzyüze gözgöze çözerdik ve daha etkili olurdu ama bizim tek yapabileceğimiz şey telefonda konusmak ondada yüz seklini mimiklerini görmediğimiz içinn yanlıs anlasılmalar olabiliyo..ama arada sevgi olunca bunlarda aşılır kuzumatmadım mesaj falan atasım yok boyle olunca ben konusmak bile istemiyorum
canım benim de demek istediğim bu aslında.. ilşkiyi monotonluktan çıkaran taraf hep ben olmaktan çok yoruldum. bugüne kadar ne kadar özel bi aktivite yaptıysak hpsi benim düşüncem hepsi benim planım , biraz da o yapsın istiyorum ama onu bile nasıl yapcağımı bilmiyorum..:26:
aynen uyuyamammm o gece kesinn sabahta erkenden kalkar msj atarımm kalktın garajdasın dmi diye ve o herzamanki şakasını yaparr meleğim uyuyakalmışımm off napıcaz şimdi diyee gerçi bu aralar cok yorgun stresli yapmayabilirdebi de ben unutmasaydım iyiydiay kıyamam tahmin edebiliyorum, bi önceki gece uyuyamazsın herhalde
olsun canım senin düşüncen olsun. sonuçta ortak yapmıyo musunuz? birlikte yapıyosanız ve eğer o sana içten bir şekilde katılıyosa çok da sorun etme bence
hahahaynen uyuyamammm o gece kesinn sabahta erkenden kalkar msj atarımm kalktın garajdasın dmi diye ve o herzamanki şakasını yaparr meleğim uyuyakalmışımm off napıcaz şimdi diyee gerçi bu aralar cok yorgun stresli yapmayabilirde
sağol tatlım, amin inş hepimizinmaşallah sizede canım 6.5 yıl ne demek..ALLAH mutlu mesut yaşlanmanızı nasip etsin inş. :)
amin kuzum evet yaa yüreğime iniyo o andaahahahinsanın yüreğine indircek ya, minik bi kalp krizi yaşardım ben allah korusun inş sağ salim gelsin de yanına, cennetteymiş gibi bi gün yaşayın tatlım
sağol tatlım, amin inş hepimizin
valla kuzum biz 4 yıldır tanışıyoruz ama 2 yıldır sevgiliyizz ilk yılımızda spor bi saat almıştım ona cok begenmişti, bu yıl dogum gününde atıyla bere ördümm sevgililer gününde kalp kutu alıp içine minik kağıtlar kesip sözler yazdımm onları diploma gibi kurdeleyle bağladım kalp çikolatalar koydumm bi de ikimizin resmınden anahtarlık yaptırıp koydumkızlar bu arada size birşey danışmak istiyorum biriniz 4 yıl diğeriniz 6 .. herhalde bu zamana kadar doğum günü hediyesi olarak farklı alternatifler geliştirmişsinizidr. 10 mayıs doğum günü ve ben özel bişey yapmak istiyorum ona.. tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı.. bu arada 20 mayıs da yıldönümümüz.. onun için de öneri alabilirim yani
valla kuzum biz 4 yıldır tanışıyoruz ama 2 yıldır sevgiliyizz ilk yılımızda spor bi saat almıştım ona cok begenmişti, bu yıl dogum gününde atıyla bere ördümm sevgililer gününde kalp kutu alıp içine minik kağıtlar kesip sözler yazdımm onları diploma gibi kurdeleyle bağladım kalp çikolatalar koydumm bi de ikimizin resmınden anahtarlık yaptırıp koydum
ooo cok az kalmışş ben bu tarz şeyleri aylar öncesinden düşünmeye başlıyorummteşekkür ederim canım sağol :) o da el emeği göz nuru şeyleri pek sever. yani benim elim değsin ister illa.. henüz karar veremedim çıldıriciim2 gün kaldı
yanyanayken öyle oluyo canım yaa olsun napalım şimdilik bununla idare ediver, sözlenince çanta gibi taşırsın onu da hep yanında, ben öyle yapmayı planlıyorumamin kuzum evet yaa yüreğime iniyo o andaasaatlerde hemencecik geçiverecekk hep öyle oluyoo 6-7 saat geçiriyoruz birlikte su gibi bitiyoo
kızlar bu arada size birşey danışmak istiyorum biriniz 4 yıl diğeriniz 6 .. herhalde bu zamana kadar doğum günü hediyesi olarak farklı alternatifler geliştirmişsinizidr. 10 mayıs doğum günü ve ben özel bişey yapmak istiyorum ona.. tavsiye edebileceğiniz bişeyler var mı.. bu arada 20 mayıs da yıldönümümüz.. onun için de öneri alabilirim yani
ben anca evlenince çanta giibi taşıyabiliirm yanımda kuzummyanyanayken öyle oluyo canım yaa olsun napalım şimdilik bununla idare ediver, sözlenince çanta gibi taşırsın onu da hep yanında, ben öyle yapmayı planlıyorum
canım benimkinin de doğumgünü 13 mayıs. hediyesini hazırladım bile. minik bi bebiş ayakkabısı aldım. bi de not yazdım, şöyle:
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. Şarkıların 3 ü bir arada muhteşem bir ahenk oluyor. Biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğimi hamiş bıraktığında ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''
böyle yazdım. bi de cüzdan aldım, cüzdanı yırtılmıştı, artık atılcak hale gelmişti, o yüzden cüzdan aldım. bunları vericem, bakalım beğenicek mi
onun dışında bugüne kadar yaptıklarım: kırmızı kalp şeklinde kutu alıp içine seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp koydum. içine kalpli jelibonlar koydum. her kağıdı açışında bi jelibon ağzına atmıştı, çok hoşuna gitmişti =)
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi kere sevgililer günü karnesi yapmıştım, kağıdı karne şeklinde düzenleyip üzerine aldığı notları yazmıştım. şöyle:
Eki Görüntüle 409713
anahtarlık yaptırmıştım. üzerine adlarımızı ve çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştım.
bi kere masal yazmıştım. bizim hayalimiz bi kızımız olursa onun adını masal koymak istiyoruz. ''masalımız'' isimli bi masal yazmıştım ben de.. yaşadıklarımızı bir varmış bir yokmuş şeklinde yazmıştım. tabii ilerde yaşayacaklarımızı da yazmıştım. son olarak da onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine gökten 3 elma düştü biri sedefe biri onura biri de masala diye bitirmiştim. ne zaman geceleri uyuyamasam arayıp bana masalımızı okuyor. bu hediye benim de işime yaradı yani =)
bi de bizim yıldönümümüz kışa denk geliyor, o zaman hediyemin yanına atkı örüyorum bazen. bi de ihtiyacı olduğu zamanlar tişört saat parfüm vs.. alıyorum.
ben anca evlenince çanta giibi taşıyabiliirm yanımda kuzummyaptıgın hediyeler cok güzelmiş gerçekten yaa bizim ocak ayında başlıyo yıldönümlerimiz ama banada fikir olmuş olur bu yaptıkların..benımki bana kitap yaptırmıştıı öyle bişeyde yaptırabilirsinn ipekcim her sayfasında sözler yazıyodu kitabın basında ve sonunda bizim resimlerimiz vardı cok hosuma gitmişti
sözlenincede kalamam canım ya benım anneannem acayip tutucuu nişanlı bile olsam gizli saklı kalabilirim orda onuda nasıl yaparım bilmiyorummcanım sözlenince en azından rahatla görüşürsünüz ya, sen onun yanına gidip kalabilirsin de belki.. evet böyle kitap gibi yazılı şeylerin anısı kalıyo, anlamlı..
sözlenincede kalamam canım ya benım anneannem acayip tutucuu nişanlı bile olsam gizli saklı kalabilirim orda onuda nasıl yaparım bilmiyorummhiç uykum yok benım buarada nedense
evet farklı olur tabii ne kadar cok istiyorum bilemezsin onun yüzüğünü parmagımda taşımayı ama o benım kadar istekli değil ya da istekli ama hayatı benden daha iyi bildiği için korkuyohımm anladım tatlım, ama yine de sözlü nişanlı olmanın tadı farklıdır, ona sahip olduğunu herkes biliyo, bundan güzel ne olabilir ki dimi
valla benim de kalma gibi bi imkanım yok, çünkü zaten evlerimizin arası 20 dkama ben doğuya falan atanırsam, annem ''o zaman sözlü olcaksınız, arada oğluşum yanına gider'' diyo. bu birazda ben orda evliyim diye göstericem kendimi, o yüzden.. yoksa annem sevgiliyken olsa keser beni
evet farklı olur tabii ne kadar cok istiyorum bilemezsin onun yüzüğünü parmagımda taşımayı ama o benım kadar istekli değil ya da istekli ama hayatı benden daha iyi bildiği için korkuyoannen cok anlayışlı ya ne güzell annenle onur iyi anlaştıkları ıcın cok şanslısın her zaman aileyle anlaşılamayabiliyo çünküü kzum ve bu cok zor bişey
cok güzel bi ilişkiniz var yaa nazar değmesinncanım o da en az senin kadar istiyo, ama erkeklerin işin mantık kısmına bakıyolar, biz kızlar da işin duygusal boyutuna ağırlık veriyoruz, daha doğrusu buna ağırlık vermek istemesek de kendimizi zorlasak da o daha baskın oluyo
evet o yönden gerçekten çok şanslıyım. ben eskişehirdeyken onur anneme ziyarete gelmiş bizim eve. gelirken kola kuru pasta falan almış, annem de ona sarma yapmış, birlikte yiyip içmişler. ohh.. bi de beni arıyolar. diyolar ki ''senin dedikodunu yapıyoruz'' diye''ayy atlayıp otobüse yanınıza gelcem, yapmayın böyle'' diyorum. ''gelme gelme seni özlemedik'' diyo eşekler 2 dk sonra özleştik hüü diye ağlaşıyolar telefonda canlarım yaa.. ikisi de benim hayat gayem.. çok seviyorum onları
cok güzel bi ilişkiniz var yaa nazar değmesinnbakalım perşembe gününü biz nasıl geçiricezz merak edıyorumm kuzum saat cok geç oldu uykum pek yok ama yatayım belki gelirr görüşmek üzere öpüldünn
yanyanayken öyle oluyo canım yaa olsun napalım şimdilik bununla idare ediver, sözlenince çanta gibi taşırsın onu da hep yanında, ben öyle yapmayı planlıyorum
canım benimkinin de doğumgünü 13 mayıs. hediyesini hazırladım bile. minik bi bebiş ayakkabısı aldım. bi de not yazdım, şöyle:
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. Şarkıların 3 ü bir arada muhteşem bir ahenk oluyor. Biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğimi hamiş bıraktığında ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''
böyle yazdım. bi de cüzdan aldım, cüzdanı yırtılmıştı, artık atılcak hale gelmişti, o yüzden cüzdan aldım. bunları vericem, bakalım beğenicek mi
onun dışında bugüne kadar yaptıklarım: kırmızı kalp şeklinde kutu alıp içine seni seviyorum çünkü ile başlayan cümleler yazıp katlayıp koydum. içine kalpli jelibonlar koydum. her kağıdı açışında bi jelibon ağzına atmıştı, çok hoşuna gitmişti =)
bi de ben günlük tutarım neler yaşadığımız falan orada yazıyor, o günlükle duygularımı birleştirip kitap gibi bişey yazmıştım, onu dosyalayıp ona vermiştim. saatlerce okumuştu bitirene kadar, bitirdiğinde ağlıyordu, onda çok duygulanmıştı..
bi kere sevgililer günü karnesi yapmıştım, kağıdı karne şeklinde düzenleyip üzerine aldığı notları yazmıştım. şöyle:
Eki Görüntüle 409713
anahtarlık yaptırmıştım. üzerine adlarımızı ve çıkmaya başladığımız tarihi yazdırmıştım.
bi kere masal yazmıştım. bizim hayalimiz bi kızımız olursa onun adını masal koymak istiyoruz. ''masalımız'' isimli bi masal yazmıştım ben de.. yaşadıklarımızı bir varmış bir yokmuş şeklinde yazmıştım. tabii ilerde yaşayacaklarımızı da yazmıştım. son olarak da onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine gökten 3 elma düştü biri sedefe biri onura biri de masala diye bitirmiştim. ne zaman geceleri uyuyamasam arayıp bana masalımızı okuyor. bu hediye benim de işime yaradı yani =)
bi de bizim yıldönümümüz kışa denk geliyor, o zaman hediyemin yanına atkı örüyorum bazen. bi de ihtiyacı olduğu zamanlar tişört saat parfüm vs.. alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?