Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ah canım yaa ayrılık okadar kolay bişey mi hemen dile getiriyosun bak kendinide sevdiğinide üzüyosun ben hala dedıgımın arkasındayım msj at derim ama sen daha iyi bilirsin yaşadıgın ilişkiyii

şimdi anladım canım, aslında başka şeyler varmış da, bu konuda patlama yaşamışsın sanırım.. haklısın ne diyim. mesela benimki de yılbaşını kutlamaz hristiyanların bayramı bizim alakamız yok der, ama ben de katılıyorum ona bu konuda, yılbaşı bana da çok saçma geliyor. fakat doğumgünü öyle değil ki, sen doğmuşsun, sen olmasaydın hayatta, çıktığınızda yaşadığınız şeyleri yaşayamacaktı. doğumgünleri önemlidir. haa ona saçma gelebilir ama nezaketen en azından kutlayabilir, bi hediye almasa bile.. mesela sevgililer günündeki hediyeyi işini de ben saçma buluyorum, ama alıyoruz işte.. sevgililer günü için değil de, içimizden geldiği için alıyoruz. ama doğumgünü kutlanmalı diye düşünüyorum. anladım aşık olmuşsun, o zaman insan etrafı duymaz, gözler kör.. ama aşk emek ister, öyle ben böyleyim diye çekilmemeli.. ya da bilmiyorum bu saatten sonra şöyle ol desen, bu sefer de ben robot muyum beni değiştiriyo musun diyebilir..

sedefçim az önceki yazdıgımı görmedın sanırım mesaj kutunu boşaltır mısın dolmuşşş :26:

bi kaç gün daha düşünmek istiyorum . face şifresi aynı . arkadaşlarıyla konuşma tarzına bakıcam eğer mutlu mesut yazışıyorsa halinden memnundur ama yok değlse mesaj atarım ama 10 mayıs doğum günü napıcam ben :'( nasıl kutlicam. fırsat almıştım interntten 2 tane onlarda havada kaldı o zaman :''''(

zamana bırak biraz oda sensizligin farkına varsın yapamadıgını anlayıp doner ama dogumgununu kutlama hıristiyan isi diyomus zaten cok onemsemez heralde kutlasanda

canım sen ayrılmıssın madem üzülcektin neden ayrıldın kı?
yanlıs yapmıssın çocukluk etmişsin
doğum gununu kutlarsın manayla buzları eritmiş olursunuz

seni seviyorum olayı bizdede varr kuzumm yarın için cok heyecanlıyım yaaa offff 1 de cıkıcam evdenn
oyy kıyamamm saatler kaldı resmen yaa, senin yerinde olduğumu düşünemiyorum uzak yerlerde ilişki yaşamanın da böyle yanı var işte, bak nasıl heyecanlısın gerçi ben de 3 günlük ayrı kalışlarımızdan sonraki perşembe gelişinde çok heyecanlanıyorum. ama seninki daha farklıdır onu da ben atanınca ya da o askerdeyken tadıcam sanırım. ahh onu özlemek bile güzel.

korkma kuzum ya, benim hayatım cildiyelerde geçti. parmaklarımda sedef hastalığı çıkmıştı, tırnağımın çevresine iğneler vuruyodu. ama şimdi senelerdir çıkmıyor, git tedavini ol, tedavi olamayanlar var, allah şifası olan hastalık versin, şükredelim halimize

ben bunu suna yoruyorum canımm guzellerin sansı yok bosuna dememisler Allah cirkin sansı versin diye

aynen yaaa atalar boşuna dememiş demekkı doğruluk payı var.acaba erkekler guzel kadınlarla gezmeyı çirkin kadınlarla evlenmeyı mı tercıh edıyor hanı başa çıkamam kıskanırım vs dıye mı dusunuyorlar:44:

ben bunu suna yoruyorum canımm guzellerin sansı yok bosuna dememisler Allah cirkin sansı versin diye

aynen al benden de o kadar demek ki büyükler beni beğendiklerinde boşuna demiyolarmış çirkin bahtı versin diye yani
gerçi ALLAHIN yarattığı herşey güzel ama neyse kimisi suratını asıklığıyla çirkin yapıyor gülümseyen kimse görmedim ben gözüme çirkin gelen yani
off nasip bu işler anam

evett gerçekten heyecanı bambaşkaa onunla aynı evi paylaşmayı okadar cok istiyorum kiii gece onun kokusuyla uyumak nefes alış verişlerini duymak bambaşkaa sedefçim mesaj kutunu boşaltır mısın bu 3 olduuu inşallah görürsn

sağol canım ama işte insan ister istemez stres yapıyor düşün bide ben çok evhamlı bir insanım
çok doğru söylüyorsun şükredelim halimize ALLAH dermansız dert vermesin
dua edin bana İNŞALLAH korkulcak bişi değildir

aynen öyle canım :'( ve belirttim bunuda ben mutlu olayım diye bi iyiki varsın bile diyemez miydin dedim. ben böyleyim dedi , sevgililer günü desen aynı şekilde. arkadaşlarım der hep, sanki erkek sen kız o diye. yoruldum emek vermekten değil de karşılık alamamaktan. bana birşey demiyor ama ikimizn ortk arkadaşı var . bana hep der seni çok seviyo, senin gibi birini bi daha bulamayacağını düşünüyo.. ama bunu bende hissetmek istiyorum. kendisi de söylüyo bana bu kadar değer verme alışık değilim, niye bu kadar düşüncelisin diye. ama bu benim içimden geliyo ben çok duygusalım kızlar ve çok detay düşünürüm. ama bunların detaylık bi yönü bile yok :'( ben onun hoşlandığı ama benim nefret ettiğim bişey olsa hiç düşünmem ne gerekiyosa yaparım ama anlasın değil mi :'( biraz beklemeliyim dimi kızlar :'(

aşkın gözünün kör olduğunun kanıtı bu olsa gerek

aynen yaa tövbe yarabbim kilolu ve çirkin olmasını geçtim erkek gibi yaa töbe töbe

yaa kızlar bız bıde amma dert edıyoruz işte evlenınce sabah uyanınca gorcek her halını gorcek vs yok yanına gıderken özenip bözenıyoruz makyajlar...yaaa bakın millet deli gibi aşık kör olmuş gözleri demek kı umursamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…