- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.181
ah canım yaa ayrılık okadar kolay bişey mi hemen dile getiriyosun bak kendinide sevdiğinide üzüyosunsadıklığından, dürüstlüğünden sevgisinden şüphem yok ama offfffffffffffffffffffffffffffffff :'''''''''''''''''''''''''''''''( 3. ayrılığımız bu 2 senede. 3ünüde ben istedim . 2 . ayrılıktan sonra barıştığımda dedi ki eğer bir daha ayrılmak istersen sesimi çıkarmam ama asla kapına gelmem demişti. o 2 kere ayrıldığımda hep evin önüne gelip ağlayıp yalvarmıştı barışalım diye.. peki ya şimdi ben ona bişey diyemem ki :'( çok net konuştum ve gurur yapacatır biliyorum. napıcam ben ALLAHIM
ama söyledimcanım moralin bozuk biliyorum ama bak birdaha böyle yapma sorumlu gidip hasta haklarına şikayet etti seni daha dikkatli ol dedim. onun sinirli halini bildiğim için o kadar dikkatli konuştum ki ama aldığım karşılığı hiç haketmemiştim, inanın nerdeyse ağlayacaktım. ama ben sustukça hep üstüme geldi :'( dayanamadım inan yine bişey demezdim ama o mesajın üzerine dayanamdım . mesela o benim doğum günümü hiç kutlamadı biliyomusunuz :'( neymiş hristiyan işiymiş bilmem ne. doğum günümde beraber nöbetçiydik ve bana o gün bir iyi ki varsn bile demedi :'( anlatacağım o kdar çok şey var ki aslında ama ne sayfa yeter buna ne de gücüm :'( ben bu kadar düşünürken onu, heryere götürürken, herşeyin en iyisi onun olsun diye düşünürken, onun beni bu kadar değersiz görmesi beni yıktı hep. herkes dedi enn başta siz olmazsınız diye ama kimseyi dinlemedim. herşeye göz yumdum, hep üzerine titredim. ve kendimi övmek için söylemiyorum karşıma birçok insan çıktı hepsini görmezden geldim. bana hep daha iyisine layıksın , boşver onu dediler. ama ben onu sevdim :'( bunların karşılığında değer görmemek nasıl bir duygu bilir misiniz.. bunu ona söylediğimde tabiki değer veriyorum der ama bu sözde sadece. verdiğim değeri alamamaktan, kendimi değersiz hissetmekten inanın kendime güvenim azaldı, hala seviyorum onun kokusu olmadan nasıl dururum bilmiyorum ama değerimi anlasın istiyorum. kendi derdi hep en uzun ilişkim 2 ay sürdü, ben hep odun yetiştim mazur gör romantiklği bilmem o yüzden ayrıldılar benden diye, ama anlasın anlasın istiyorum.. :'''''''''(
......................................
atcam kendimi biyerden he
bi kaç gün daha düşünmek istiyorum . face şifresi aynı . arkadaşlarıyla konuşma tarzına bakıcam eğer mutlu mesut yazışıyorsa halinden memnundur ama yok değlse mesaj atarım ama 10 mayıs doğum günü napıcam ben :'( nasıl kutlicam. fırsat almıştım interntten 2 tane onlarda havada kaldı o zaman :''''(
aynen bacım o bile bulmuş evlenio biz ölelim gari
canım sen ayrılmıssın madem üzülcektin neden ayrıldın kı?bi kaç gün daha düşünmek istiyorum . face şifresi aynı . arkadaşlarıyla konuşma tarzına bakıcam eğer mutlu mesut yazışıyorsa halinden memnundur ama yok değlse mesaj atarım ama 10 mayıs doğum günü napıcam ben :'( nasıl kutlicam. fırsat almıştım interntten 2 tane onlarda havada kaldı o zaman :''''(
oyy kıyamamm saatler kaldı resmen yaa, senin yerinde olduğumu düşünemiyorumseni seviyorum olayı bizdede varr kuzummyarın için cok heyecanlıyım yaaa offff 1 de cıkıcam evdenn
aynen bende çok korkuyorum zaten eğer gelmese uyuyamazdım elektirikler gelene kadar kalbimin atışını hissettim resmen
sağol canım,doktora cildimde kaşıntı ve kabartılar çıktı onun için gidicem şekerim ama benimin yanında bir leke çıktı gitmişken onuda göstericem ama çok korkuyorum nedense off çok evham yaptım:18:
ben bunu suna yoruyorum canımm guzellerin sansı yokbosuna dememisler Allah cirkin sansı versin diye
ben bunu suna yoruyorum canımm guzellerin sansı yokbosuna dememisler Allah cirkin sansı versin diye
aşkın gözünün kör olduğunun kanıtı bu olsa gerek......................................
evett gerçekten heyecanı bambaşkaaoyy kıyamamm saatler kaldı resmen yaa, senin yerinde olduğumu düşünemiyorumuzak yerlerde ilişki yaşamanın da böyle yanı var işte, bak nasıl heyecanlısın gerçi ben de 3 günlük ayrı kalışlarımızdan sonraki perşembe gelişinde çok heyecanlanıyorum. ama seninki daha farklıdır onu da ben atanınca ya da o askerdeyken tadıcam sanırım. ahh onu özlemek bile güzel.
korkma kuzum ya, benim hayatım cildiyelerde geçti. parmaklarımda sedef hastalığı çıkmıştı, tırnağımın çevresine iğneler vuruyodu. ama şimdi senelerdir çıkmıyor, git tedavini ol, tedavi olamayanlar var, allah şifası olan hastalık versin, şükredelim halimize
sedefçim az önceki yazdıgımı görmedın sanırım mesaj kutunu boşaltır mısın dolmuşşş :26:
korkma kuzum ya, benim hayatım cildiyelerde geçti. parmaklarımda sedef hastalığı çıkmıştı, tırnağımın çevresine iğneler vuruyodu. ama şimdi senelerdir çıkmıyor, git tedavini ol, tedavi olamayanlar var, allah şifası olan hastalık versin, şükredelim halimize
şimdi anladım canım, aslında başka şeyler varmış da, bu konuda patlama yaşamışsın sanırım.. haklısın ne diyim. mesela benimki de yılbaşını kutlamaz hristiyanların bayramı bizim alakamız yok der, ama ben de katılıyorum ona bu konuda, yılbaşı bana da çok saçma geliyor. fakat doğumgünü öyle değil ki, sen doğmuşsun, sen olmasaydın hayatta, çıktığınızda yaşadığınız şeyleri yaşayamacaktı. doğumgünleri önemlidir. haa ona saçma gelebilir ama nezaketen en azından kutlayabilir, bi hediye almasa bile.. mesela sevgililer günündeki hediyeyi işini de ben saçma buluyorum, ama alıyoruz işte.. sevgililer günü için değil de, içimizden geldiği için alıyoruz. ama doğumgünü kutlanmalı diye düşünüyorum. anladım aşık olmuşsun, o zaman insan etrafı duymaz, gözler kör.. ama aşk emek ister, öyle ben böyleyim diye çekilmemeli.. ya da bilmiyorum bu saatten sonra şöyle ol desen, bu sefer de ben robot muyum beni değiştiriyo musun diyebilir..
aşkın gözünün kör olduğunun kanıtı bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?