Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ben bosuna demıyorum sana ,sen durumuna sukret dıye.

canım devrın kızları sunu ıster bunu ıster dugundu dernektı en satavatlısını ıster

ben bunların hıc bırını ıstemıyorum ama ,bızımkısı ve aılesı otel de dugun olacak dıye taktılar kafaya .

yahu nedır bu gorgusuzluk ,kıme hava yapacaksın .neden ayagını yorganına gore uzatmıyorsun .

ben otel de dugunu yapıp da tum takılanları dugune mı yatırıyım sımdı !

canım benım evlenmeye nıyetı olacak olan adam bı caresını bulur ,yoksa senın dedıgın gıbı;

o eksıgıde yapalım bu eksıgıde yapalım dıye beklersek bı gram basamak asamayız .

durdugumuz yer de sayıyoruz ,ne gerı ne ılerı oyle durduk bır yer de beklıyoruz !

hayırlısı olsun kuzumm ben sevenlerin ayrılmasını hiç istemiyorum ama bişeyler taştıysa artık tabi uğraşıp didinmeninde bi anlamı kalmıyoo

öle valla canım ,ben de ayrılmamak ıcın cok sabrettım ama ,goruyorsun ıste canım ne ona gelıyor ne buna

daha ne yapayım kı ben .bıtsın yaa kendımı yıpratmakdan baska bırsey degıl .

ölum yok ya ucun da,yasıyorsak hala umut var demektır

hayat devam edıyor .gıdenlere bay bay gelenlere hay hay

ayy vallahı ıcımı doktum rahatladım .

normal sartlarda hıckırıklara bogulmam gerekıyordu ,neyse rahatladım yaa

ne güzel ama kendini bırakmıyosunn ben olsam depresyonlara girmiştimm hayat devam edıyo tabiki yaa ölüm dışında herşeye çare varr

tabiki en iyisini sen bilirsin canım. ama belki son şans verebilirsin. 15 günde istediniz istediniz ben eksiklerle de olsa yuva kurmaya hazırım ama bu süre içinde adım atmazsan yüzümü göremezsin bir daha diyebilirsin. zaten ayrılık kararında ciddisen bir dahada yüzünü göstermezsin. yansın bir daha seni nasıl kaybettim diye...

canım benim ona verdıgım sansların haddı hesabı yok .

bu dedıklerını ben cok dedım ona ,fayda etmedı .

anladım kı bızım sonumuz yok.

o ıyıce sımardı ben bekledıkce sabrettıkce herseye tamam deyınce

kendını vazgecılmez fılan gordu o .ama yok bundan sonra benım onemlı olan .

daha bırseyın farkın da degıl o ,daha cok yanacak kaybettıgıne.

bulsun benım gıbı her dedıgını tamam dıyen ,varlıgın da yoklugun da kosulsuz bekleyen

sabreden bırını ,gıtsın ayakalarını öpsun yalasın o kızın .

paraısz gunun de acaba kac kız sana el pence olacak heyyheyyyy .

Son düzenleme:
bu devirde kızların işi zor. erkeklerin genetiği değişti sanırım. benim bildiğim erkekler acele eder düğün için bulur buluşturur; elimden kaçırmayayım kızı diye. sadece siz değil, bakıyorumda etrafa herkesin ilişkisinde bu böyle. bir rahatlık erkeklerde; sanırım bizde alttan alıp yüz veriyoruz fazla fazla...

erkekler kıymet bilmez ancak cok geç oldugunda kafalarına dank eder.beyin özürleri var galba

aynen katılıyorum kızlarla erkekler yer değiştirdi ama kızlar bu hale getirdi durumu

ayrılmadım ama evlilik konusunda aynı seyleri yasıyoruz tabi boyle giderse ayrılık olmaz diyemem

canım bu sevenlerın hepsının mı kaderı bu

adalet mı bu yaa

ınana var yaa ,parasızlıktan bulusamıyorduk bılıyor musun ?

aynı sehır de parasızlıktan bulsamıyoruz saka gıbı degıl mı canım .

nelerıne katlandım ben onun nelerıne dayanmadım kı

nelerı affettım nelerı sındırdım nelerı yutttum .

bı anlatmaya baslasam var yaa fizana yol olur.

onun uzerın de oyle emegım var kı ıste kıymet bılmıyorlar canım

erkekler kıymet bilmez ancak cok geç oldugunda kafalarına dank eder.beyin özürleri var galba

aynen katılıyorum kızlarla erkekler yer değiştirdi ama kızlar bu hale getirdi durumu

kesınlıkle katılıyorum bız yapıyoruz onları boyle .

eskıden kız evının bı nazı vardı sımdı neredeyse kızı verırken ustune para da odeyecek duruma getırdıler

annem hep derdı kı ;" evlılıkde/ılıskı de basarılı olmak ıcın ,sabredeceksın vara da sukur yokluga da sukur edeceksın .

yuvayı dısı kus yapar,getırıse sen artırmayı bıleceksın .kavga varsa kadın gıbı olup alttan alıp ortamı yumusatacaksın" derdı .

kullıyen yalanmıs .bunların hakkından kendılerı gıbı hayırsızlar gelır .

karsılarına cıkacak bır tane elı masalı kendılerı gıbı hayırsız tıpler,ıste o zaman var yaa el pence dururlar

Son düzenleme:
haha parasızlıktan bulusamamak bana cok tanıdık geldı bizimde aynı sehırde parasız dıye cok gorusemedıgımız oldu.halbukı şık bır restoranda yemek mı beklıyorum hayır bi çay yada ne biliyim yaaa hiç biyerde olmasada gorusursun demı.ama erkeklerı anlamıyorum bu konuda

kesinlikleee katılıyorummmm insanoğluna iyilik yaramaz.sen parasız gunlerınde yanında olursun,bir çok kusurunu gormezden gelırsın kavgaları alttan alırsın sevgiden şımartırsın ama yok olmaz ..bunlara sevmeyen bunları kullanacak umursamayacak dediğini yaptıracak yapmıyorsa tekmeyı basacak kadınlar lazım.oylelerıne aşık oluyorlar galıba:44:

oyle valla canım .

ınan umrum da degıl ,bulsun bır tane elı masalı gorsun dunyanın kac bucak oldugunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…