- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.341
valla canım bugünde konuşmuştuk senle. senin durum cidden betermiş. benimki öğretmen atandı ben işsiz olmama rağmen evleneceğiz. eksiğimiz çok olacak ama herşeyi tamamlamayı beklersek yaşımız olur 40. allahtan oğlan tarafının biz aşiretiz düğün isteriz gibi bir şeyleri yok. biz dedik zaten sözlümle düğün isteyen düğünü kendi yapar diye. yani oğlan tarafı düğğün istiyor kendi yapacak yani anası babası; benim babam istiyor; babam yapacak yani. sadece bize mobilyadır, gelinliktir, kuafördür, takı seti, işte ne bileyim diğer ihtiyaçlar kalacak. mobilyayıda temel ihtiyaçlar hariç eksikleri düğünden sonra alacağım takılarla yettiği kadar. hiç harç borç düğün yapamam dedim.
Ne diyeyim seninki daha ne bekliyor anlamadım; belkide cesareti yok borç altına girmeye ama bir taraftanda gösterişsizde olmaz diyor...
iyi yapmıssın rahatlamışsındırryazdım cnm iyi oluyormus be soyleyemediklerini yazmak okusun dursun artıkama gayet guzel seyler yazdım hala tık yoksa öldiriciim onu:95:
hayırlısı olsun kuzumm ben sevenlerin ayrılmasını hiç istemiyorum ama bişeyler taştıysa artık tabi uğraşıp didinmeninde bi anlamı kalmıyoo
iyi yapmıssın rahatlamışsındırrbakalımm bence düşündürür onu yazdıklarınn
hahahhh okadar etkileyici diyosunnkızım sana yazsam sen dersinki evlencem ben bu kızla okdr yane
ne güzel ama kendini bırakmıyosunn ben olsam depresyonlara girmiştimmöle valla canım ,ben de ayrılmamak ıcın cok sabrettım ama ,goruyorsun ıste canım ne ona gelıyor ne buna
daha ne yapayım kı ben .bıtsın yaa kendımı yıpratmakdan baska bırsey degıl .
ölum yok ya ucun da,yasıyorsak hala umut var demektır
hayat devam edıyor .gıdenlere bay bay gelenlere hay hay
öle valla canım ,ben de ayrılmamak ıcın cok sabrettım ama ,goruyorsun ıste canım ne ona gelıyor ne buna
daha ne yapayım kı ben .bıtsın yaa kendımı yıpratmakdan baska bırsey degıl .
ölum yok ya ucun da,yasıyorsak hala umut var demektır
hayat devam edıyor .gıdenlere bay bay gelenlere hay hay
tabiki en iyisini sen bilirsin canım. ama belki son şans verebilirsin. 15 günde istediniz istediniz ben eksiklerle de olsa yuva kurmaya hazırım ama bu süre içinde adım atmazsan yüzümü göremezsin bir daha diyebilirsin. zaten ayrılık kararında ciddisen bir dahada yüzünü göstermezsin. yansın bir daha seni nasıl kaybettim diye...
canım sende mı ayrıldın yoksa
erkekler kıymet bilmez ancak cok geç oldugunda kafalarına dank eder.beyin özürleri var galbacanım benim ona verdıgım sansların haddı hesabı yok .
bu dedıklerını ben cok dedım ona ,fayda etmedı .
anladım kı bızım sonumuz yok.
o ıyıce sımardı ben bekledıkce sabrettıkce herseye tamam deyınce
kendını vazgecılmez fılan gordu o .ama yok bundan sonra benım onemlı olan .
daha bırseyın farkın da degıl o ,daha cok yanacak kaybettıgıne.
bulsun benım gıbı her dedıgını tamam dıyen ,varlıgın da yoklugun da kosulsuz bekleyen
sabreden bırını ,gıtsın ayakalarını öpsun yalasın o kızın .
paraısz gunun de acaba kac kız sana el pence olacak heyyheyyyy .
bu devirde kızların işi zor. erkeklerin genetiği değişti sanırım. benim bildiğim erkekler acele eder düğün için bulur buluşturur; elimden kaçırmayayım kızı diye. sadece siz değil, bakıyorumda etrafa herkesin ilişkisinde bu böyle. bir rahatlık erkeklerde; sanırım bizde alttan alıp yüz veriyoruz fazla fazla...
ayrılmadım ama evlilik konusunda aynı seyleri yasıyoruztabi boyle giderse ayrılık olmaz diyemem
erkekler kıymet bilmez ancak cok geç oldugunda kafalarına dank eder.beyin özürleri var galba
aynen katılıyorum kızlarla erkekler yer değiştirdi ama kızlar bu hale getirdi durumu
haha parasızlıktan bulusamamak bana cok tanıdık geldı bizimde aynı sehırde parasız dıye cok gorusemedıgımız oldu.halbukı şık bır restoranda yemek mı beklıyorum hayır bi çay yada ne biliyim yaaa hiç biyerde olmasada gorusursun demı.ama erkeklerı anlamıyorum bu konudacanım bu sevenlerın hepsının mı kaderı bu
adalet mı bu yaa
ınana var yaa ,parasızlıktan bulusamıyorduk bılıyor musun ?
aynı sehır de parasızlıktan bulsamıyoruz saka gıbı degıl mı canım .
nelerıne katlandım ben onun nelerıne dayanmadım kı
nelerı affettım nelerı sındırdım nelerı yutttum .
bı anlatmaya baslasam var yaa fizana yol olur.
onun uzerın de oyle emegım var kı ıste kıymet bılmıyorlar canım
kesınlıkle katılıyorum bız yapıyoruz onları boyle .
eskıden kız evının bı nazı vardı sımdı neredeyse kızı verırken ustune para da odeyecek duruma getırdıler
annem hep derdı kı ; evlılıkde ılıskı de basarılı olmak ıcın ,sabredeceksın vara da sukur yokluga da sukur edeceksın .
yuvayı dısı kus yapar,getırıse sen artırmayı bıleceksın .kavga varsa kadın gıbı olup alttan alıp ortamı yumusatacaksın" derdı .
kullıyen yalanmıs .bunların hakkından kendılerı gıbı hayırsızlar gelır .
karsılarına cıkacak bır tane elı masalı kendılerı gıbı hayırsız tıpler,ıste o zaman var yaa el pence dururlar
kesinlikleee katılıyorummmm insanoğluna iyilik yaramaz.sen parasız gunlerınde yanında olursun,bir çok kusurunu gormezden gelırsın kavgaları alttan alırsın sevgiden şımartırsın ama yok olmaz ..bunlara sevmeyen bunları kullanacak umursamayacak dediğini yaptıracak yapmıyorsa tekmeyı basacak kadınlar lazım.oylelerıne aşık oluyorlar galıba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?