Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aminnnnnn
ALLAH seevdiklerimizin acısını göstermesin

3.yılımıza gırecegız hala bırakın evlılıgı ılıskının adını bıle koymayı beceremedık .daha dogrusu beceremedı ..

beklıyorum ama kımı (!) sozlumu mu ! nısanlımı mı ! yeter artık

bugun olanlar son damlamı tasırdı .

hep sabretım ya sabır ya sabır dıye dıye sabır tasımı catlattı .

sabrederek feraha ulasacagımı sanmıstım meger,sadece acımı ertelemısım ..

acımı ertelemeyecegım acımı bugun yasayacagım .

artık ne hali varsa gorsun ,umrum da degıl artık .

simdi gıtsın bir O.......n önün de egılsın .

anladım canım neden gidiyolar ki sürekliii

kıyamam cnm yaa seviyosan sabret derimmm peki hiç konusmayı denedin mii neden beklediğinizin bi cevabı olmalı mutlakaa

anladım canım neden gidiyolar ki sürekliii

Birisinin en yakın arkadaşının oda arkadaşı gitmiş onun yanına geçti diğeri iki kişilik odadan tek kişilik odaya geçti bu sonuncusunun neden gideceğini bilmiyorum gerçi son sınıf öğrencisiydi mezun olacağı için gidiyor sanırım yiter yaa sabit bir oda arkadaşı istiyorum

güzellerim hayatımla resimlerimizi koydummmmm şimdilik özel albüm yaptım belki açarımmm daha sonraa

ben olsam tek başıma kalmak isterdim sanırımm her zaman birisi yanımda olsun istemem yerine göre yalnız kalmakta isterim çünküü

bence de kesin yapın canım
evet aslında iyi olurr kuzumm artık küs kalmayalım sevdiğimiz insanlarlaa ailemiz veya sevdiğimizle :13:
bence de canım
çok doğru yapıyosun canım, bu konuda kendime seni örnek almak istiyorum :13:
evet bence de.. Ah, bir ailemle tanıştıracağım günler gelse de, en uyumlu kıyafetlerimizle çıksak karşılarına...
çok hoş oluyo canım
fıstıklarım nerelerde benım yaaa kimse kalmadı mııı
kuzum ben arada derse bakıyorum ondan çıkıyorum, bi de artık geç saatlere kalmıcam yaa, sonra sersem gibi oluyorum, başım ağrıyo bütün gün
tekrar geçmiş olsun canım
tek kalma imkanın yok mu canım daha rahat olur, ben bi de tek çocuğum direk aklıma bu fikir geldi
aminnnnnn
ALLAH seevdiklerimizin acısını göstermesin
amiiinnnnnn

haklısın canım bugun kendi kendime uyandım biliyo musunn başka zaman olsa annem kırk kere kalk der asla kalkmam 9 bucuk civarıydıı uyandıgımdaa telefonu 10 bucuga kurmuştummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…