- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.301
canım ben konuya cevap ver diyince böyle bir sayfa çıkıyor ve ben o dediğin şeyleri göremiyorum
Eki Görüntüle 411587
Hastaydı canım 2 yıl mücadele ettik kurtulamadı
başın sağ olsun canım. biz de bugün sevgilimle baya üzgündük. belki duymuşsunuzdur haberlerde.. geçen ay edirneden keşana giderken trafik kazası olmuştu, x firmasının arabasının içindeki bi kız hayatını kaybetmişti. hatta sevgilimin arkadaşları o kızı ben sanmışlar. sevgilime nasıl söliceklerini falan düşünüyolarmış. ben değildim ama malesef sevgilimin bi arkadaşının sevgilisiydi. bugün ona yasin okuttular. allah sevdiklerini kaybedip de geride kalanlara sabır versin
ALLAH rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
anladım canım neden gidiyolar ki sürekliiiBen özel okulda okuyorum canım yurt otel gibi ya o yüzden hiçbir sıkıntım yok yurtta olursa tek sıkıntım oda arkadaşı sıkıntısı oluyor yani bir türlü oda arkadaşım sabit olmadı sürekli oda arkadaşım değişiyor bu da benim canımı sıkıyor 1 yılda 3. oda arkadaşım oldu o da 3 hafta sonra gidecekmiş canım sıkıldı yaw bu ne gelip gelip gidiyorlar
kıyamam cnm yaa seviyosan sabret derimmm peki hiç konusmayı denedin mii neden beklediğinizin bi cevabı olmalı mutlakaa3.yılımıza gırecegız hala bırakın evlılıgı ılıskının adını bıle koymayı beceremedık .daha dogrusu beceremedı ..
beklıyorum ama kımı (!) sozlumu mu ! nısanlımı mı ! yeter artık
bugun olanlar son damlamı tasırdı .
hep sabretım ya sabır ya sabır dıye dıye sabır tasımı catlattı.
sabrederek feraha ulasacagımı sanmıstım meger,sadece acımı ertelemısım ..
acımı ertelemeyecegım acımı bugun yasayacagım .
artık ne hali varsa gorsun ,umrum da degıl artık .
simdi gıtsın bir O.......n önün de egılsın .
anladım canım neden gidiyolar ki sürekliii
ben olsam tek başıma kalmak isterdim sanırımm her zaman birisi yanımda olsun istemem yerine göre yalnız kalmakta isterim çünküüBirisinin en yakın arkadaşının oda arkadaşı gitmiş onun yanına geçti diğeri iki kişilik odadan tek kişilik odaya geçti bu sonuncusunun neden gideceğini bilmiyorum gerçi son sınıf öğrencisiydi mezun olacağı için gidiyor sanırım yiter yaa sabit bir oda arkadaşı istiyorum
bence de kesin yapın canımhahahhh kıyamam yaa sevinmiştirde ne sürprizi acaba diyeeeaa onu hiç düşünememiştim aslında görsel olarak cok daha etkileyici oluruzz kısmetse aşkımı ailemle tanıştırdıgımda bunu yapalım bizdee
bence de canımevet aslında iyi olurr kuzumm artık küs kalmayalım sevdiğimiz insanlarlaa ailemiz veya sevdiğimizle :13:
çok doğru yapıyosun canım, bu konuda kendime seni örnek almak istiyorum :13:Ben sevgilimle uzun süre küs kalamam çünkü ablam 2 yıl hasta kaldı ve her an onu kaybetme korkusuyla yaşadık ben bu korkuları bildiğim için sevgilimle küs kalamam dayanamam msj atarım barışırım.. Kimileri günlerce konuşmaz mesaj atmaz birbirine ama ben dayanamam ya ona bir şey olursa diye ya ona tekrar sarılamadan kokusunu almadan ona bir şey olur da ömür boyu pişman olursam diye
çok hoş oluyo canımevet bence de.. Ah, bir ailemle tanıştıracağım günler gelse de, en uyumlu kıyafetlerimizle çıksak karşılarına...
kuzum ben arada derse bakıyorum ondan çıkıyorum, bi de artık geç saatlere kalmıcam yaa, sonra sersem gibi oluyorum, başım ağrıyo bütün günfıstıklarım nerelerde benım yaaa kimse kalmadı mııı
tekrar geçmiş olsun canımcanım çok sağol
işte sivilce ve güneş alerjisi gibi bişi dedi
ve benimi gösterdim en çok stres onu yapmıştım zaten ama çokkkkk binlerce kere şükürler olsun ki ALLAH'ıma kötü huylu bişi değil o ben dedi doktor
ama yazları cildine güneş koruyucu kullan dedi bende dedim ki zaten kullanıyorum sebamed 50 faktörlü güneş kremi kullanıyorum dedim o da dedi senin cildin hassas sivilce yapar o o yüzden sebamed 50 faktör losyon koruyucu al onu kullan dedi birde krem le sabun verdi işte
böyle yani içim bir rahatladı ki sorma gitsin şükürler olsun RABBİME
tek kalma imkanın yok mu canım daha rahat olur, ben bi de tek çocuğum direk aklıma bu fikir geldiBen özel okulda okuyorum canım yurt otel gibi ya o yüzden hiçbir sıkıntım yok yurtta olursa tek sıkıntım oda arkadaşı sıkıntısı oluyor yani bir türlü oda arkadaşım sabit olmadı sürekli oda arkadaşım değişiyor bu da benim canımı sıkıyor 1 yılda 3. oda arkadaşım oldu o da 3 hafta sonra gidecekmiş canım sıkıldı yaw bu ne gelip gelip gidiyorlar
amiiinnnnnnaminnnnnn
ALLAH seevdiklerimizin acısını göstermesin
güzellerim hayatımla resimlerimizi koydummmmm şimdilik özel albüm yaptım belki açarımmm daha sonraa
haklısın canım bugun kendi kendime uyandım biliyo musunn başka zaman olsa annem kırk kere kalk der asla kalkmambence de kesin yapın canım
bence de canım
çok doğru yapıyosun canım, bu konuda kendime seni örnek almak istiyorum :13:
çok hoş oluyo canım
kuzum ben arada derse bakıyorum ondan çıkıyorum, bi de artık geç saatlere kalmıcam yaa, sonra sersem gibi oluyorum, başım ağrıyo bütün gün
tekrar geçmiş olsun canım
tek kalma imkanın yok mu canım daha rahat olur, ben bi de tek çocuğum direk aklıma bu fikir geldi
amiiinnnnnn
ben olsam tek başıma kalmak isterdim sanırımm her zaman birisi yanımda olsun istemem yerine göre yalnız kalmakta isterim çünküü
tşk ederim canım o senın bakışlarının güzelliğiiKız sen ne güzelmişsin öylee sevgilin de çok yakışıklıymış maşallah size
güzellerim hayatımla resimlerimizi koydummmmm şimdilik özel albüm yaptım belki açarımmm daha sonraa
owwwwwwSedefonur ve Semiramis bizim yurdumuzda tek kişilik odalar çoook pahalı yıllık 16 milyar :)
çooook teşekkürler fıstıgımmmeveeettt bu çiftimize kocamannn maşallah diyorum
owwwwww16 milyarııı hayatımda henüz bi arada görmedim bile bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?