Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kıyamam cnm yaa seviyosan sabret derimmm peki hiç konusmayı denedin mii neden beklediğinizin bi cevabı olmalı mutlakaa

canım sevgı tek taraflı yeterlı olmuyormus ,tek taraflı emek ne ıse yarar kı !

tıkandık kaldık gram ılerlıyemıyoruz .bundan uc ay once ne konusuyorsak bugun de aynı seylerı

konusup yasıyoruz .bekle bekle daha nereye kadar yeter artık .

bekle bekle dıye dıye 30 yasımı dolduracagım ,ben 30 olurum bız hala beklıyor oluruz .

canım beklememızın sebebı var tabıkı de ,maddıyat sorunları !

aıle desen mubarek allahlık dunya umurların da degıl .

saldım cayıra mevlam gayıra potansıyelındeler .

bu desen bı turlu ıslerını oturtmayı beceremedı .

evlenen herkes cok mu zengın anlamıyorum yaa .

evlenmek ıcın cok mu zengın olmak gerekıyor ,ustelık hıc bır beklentım yoktu .

aıle yardım etmıyor ıse,bırlıkte calısır yaparız dugunumuzu dedım yok !

tamam dugun de yapmayız esya da almayız evlenırız sonra calısır herseyımızı duzerız derım ona da yok !

neymıs efendım onların sulale asıretmıs ,dugunsuz derneksız kız aldılar dıye ayıplarlarmıs .

yahu varsa paran yap dugununu dernegını yoksa yaratacakmısın!

madem asıretın cok onemlı onlar evlendırsın bızı .

beyfendı ve aılesı normal dugun de ıstemıyor ,ılla dugun otel de olacak .

yahu ben senden otel dıye bır beklentıde mı bulundum (!)havan kıme senın !

gerekırse bır muddet aıleyle de oturuz ,ona da yok !

yahu ben daha ne yapayım soylermısın tatlım ne yapayım

sunu yap de yapayım .ne kaldı yapılacak !

bundan 3 hafta once aılesının aılemle tanısmak ıstedıgını soyledı ,ben de ohh hele sukur

sonun da bır adım atılıyor dıyerek tum aıleyı ayakladırdım .adamlardan ses fılan yok!

1 ay boyunca yıldırım nıkahıyla basımın etını yedı.ben kabul etmedım dıye bın bır cesıt trıbe gırdı .

en sonun da pes ettım ,kosulsuz kabul ettım gızlıce yıldırım nıkahını ,ben onu bıle kabul ettım .

bu sefer de nedese begenırsınız ;"bız zaten evlenecegız sen haklıydın hayatım gerek yok aılelerı uzmeye "demez mı

neyse sımdı bu beyımızın bı projesı var ,3 ay sonra yanı temmuzun sonun da sonlanacak ve bız artık evlenecektık .

bana dun demez mı "hayatım bı 6 ayımız daha var "dıye

bugun de tartıstık ,"hakkımı emeklerımı helal etmıyorum ,bugun aglayacagım ama yarın bu hesap kapanacak "dedım ve suratına telı kapattım

Son düzenleme:
haklısın canım bugun kendi kendime uyandım biliyo musunn başka zaman olsa annem kırk kere kalk der asla kalkmam 9 bucuk civarıydıı uyandıgımdaa telefonu 10 bucuga kurmuştummm
ben dün 2 de uyandım dün akşam benimkine dedim beni çok uyutma uyandır diye, bugün 40 tane mesaj atmış ama hiçbirini duymadım 1 de uyandım bugün de.. çok kötü bişey yaa sonra bütün gün sersem oluyoruz. bi de artık planlı ders çalışmam lazım, hiç halim kalmıyo, türk kahvesi de yaramıyo bana. bu halsizlik için en iyisi erken yatıp erken kalkmak sanırım :44:
Sedefonur ve Semiramis bizim yurdumuzda tek kişilik odalar çoook pahalı yıllık 16 milyar :)

gözlerim açıldı birden kıyamam kuzum yaa, kaçıncı sınıftasın peki, daha ne kadar oradasın?

amin kuzum bu gerçek ama napıyımm bi yalnız kalmak ne kadar pahalıymış yaa insana yalnızlığını bile doya doya yaşatmıyolar

özel okullar öğrenciyi öğrenci olarak değil para olarak görüyorlar canım

Burada herkes evlilik için sabırsız bizler 19-20-21li yaşlarda böyleyiz sen iyi dayanmışsın ne diyim bekle bekle nereye kadar

ah kıyamam ne cok dolmuşsunnn haklısın ya herşeyi kabul etmişsin aslındaa..bizimde sorun maddiyat aslında çoğumuzun genel sorunu bu..bide erkeklerden evlilik konusunda kaçacaksın sanırım ancak ozaman ısrar etmeye başlıyolar baksana senınkine yıldırım nikahına zorla tmm diyosun sonra aileleri üzmeye gerek yok diyoo..sende madem geri adım at o 6 ay diyosa sende yok askım 1 seneden önce olmaz bu işş de bakalım tepkisi ne olacakk

Hazırlık okudum bu sene 2. senem 3 sene var daha :)

haklısınn ama cok fazla yaaa peki 2 kişilik odalar nasıll onlardada milyarlar konusuyodurr

valla canım bugünde konuşmuştuk senle. senin durum cidden betermiş. benimki öğretmen atandı ben işsiz olmama rağmen evleneceğiz. eksiğimiz çok olacak ama herşeyi tamamlamayı beklersek yaşımız olur 40. allahtan oğlan tarafının biz aşiretiz düğün isteriz gibi bir şeyleri yok. biz dedik zaten sözlümle düğün isteyen düğünü kendi yapar diye. yani oğlan tarafı düğğün istiyor kendi yapacak yani anası babası; benim babam istiyor; babam yapacak yani. sadece bize mobilyadır, gelinliktir, kuafördür, takı seti, işte ne bileyim diğer ihtiyaçlar kalacak. mobilyayıda temel ihtiyaçlar hariç eksikleri düğünden sonra alacağım takılarla yettiği kadar. hiç harç borç düğün yapamam dedim.

Ne diyeyim seninki daha ne bekliyor anlamadım; belkide cesareti yok borç altına girmeye ama bir taraftanda gösterişsizde olmaz diyor...

artık tastım canım bıttı yaa daha fazla cekemem .

en guzel caglarımı yedım bıtırdım bununla .

ben bunları soyledıkten sonra yuzune telefonu kapattım ,

o da hemen mesaj attı mesaj da şu;

sırf evhamsın baska bırsey degıl !seni şuan aramaya öyle korkuyorum kı

oyle bır baslıyorsun kı saymaya ,nefes almayı unutuyorsun .

ya sashamia aksama kadar benı aramayan sensın ,bunu dile getıren benım ,ama nıye aramadın

diye isyan eden de sensın .ben artık b**dan püsürden bu gibi mevzulardan konusmaktan bıktım .

simdi izninle çizimime dönmem lazım ,sen de bıraz nefes egzersızlerı yap .demiş.

cevap vermedım ,s**ak hala bıtmedı sanıyor

hayırlısı olsun kuzumm ben sevenlerin ayrılmasını hiç istemiyorum ama bişeyler taştıysa artık tabi uğraşıp didinmeninde bi anlamı kalmıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…