- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.321
amin kuzum bu gerçek ama napıyımmay çok güldüm ya beni güldürdün ya Allah seni de güldürsün
kıyamam cnm yaa seviyosan sabret derimmm peki hiç konusmayı denedin mii neden beklediğinizin bi cevabı olmalı mutlakaa
ben dün 2 de uyandımhaklısın canım bugun kendi kendime uyandım biliyo musunn başka zaman olsa annem kırk kere kalk der asla kalkmam9 bucuk civarıydıı uyandıgımdaa telefonu 10 bucuga kurmuştummm
Sedefonur ve Semiramis bizim yurdumuzda tek kişilik odalar çoook pahalı yıllık 16 milyar :)
amin kuzum bu gerçek ama napıyımmbi yalnız kalmak ne kadar pahalıymış yaa insana yalnızlığını bile doya doya yaşatmıyolar
canım sevgı tek taraflı yeterlı olmuyormus ,tek taraflı emek ne ıse yarar kı !
tıkandık kaldık gram ılerlıyemıyoruz .bundan uc ay once ne konusuyorsak bugun de aynı seylerı
konusup yasıyoruz .bekle bekle dah nereye kadar yeter artık .
bekle bekle dıye dıye 30 yasımı dolduracagım ,ben 30 olurum bız hala beklıyor oluruz .
canım beklememızın sebebı var tabıkı de ,maddıyat sorunları !
aıle desen mubarek allahlık dunya umurların da degıl .
caldım cayıra mevlam gayıra potansıyelındeler .
bu desen bı turlu ıslerını oturtmayı beceremedı .
evlenen herkes cok mu zengın anlamıyorum yaa .
evlenmek ıcın cok mu zengın olmak gerekıyor ,ustelık hıc bır beklentım yoktu .
aıle yardım etmıyor ıse,bırlıkte calısır yaparız dugunumuzu dedım yok !
tama dugun de yapmayız esya da almayız evlenırız sonra calısır herseyımızı duzerız derım ona da yok !
neymıs efendım onların sulale asıretmıs ,dugunsuz derneksız kız aldılar dıye ayıplarlarmıs .
yahu varsa paran yap dugununu dernegını yoksa yaracakmısın!
madem asıretın cok onemlı onlar evlendırsın bızı .
beyfendı ve aılesı normal dugun de ıstemıyor ,ılla dugun otel de olacak .
yahu ben senden otel dıye bır beklentıde mı bulundum , havan kıme senın !
gerekırse bır muddet aıleyle de oturuz ,ona da yok !
yahu ben daha ne yapayım soylermısın tatlım ne yapayım
sunu yap de yapayım .ne kaldı yapılacak !
bundan 3 hafta once aılesının aılemle tanısmak ıstedıgını soyledı ,ben de ohh hele sukur
sonun da bır adım atılıyor dıyerek tum aıleyı ayakladırdım .adamlardan ses fılan yok!
1 ay boyunca yıldırım nıkahıyla basımın etını yedı.ben kabul etmedım dıye bın bır cesıt trıbe gırdı .
en sonun da pes ettım ,kosulsuz kabul ettım gızlıce yıldırım nıkahını ,ben onu bıle kabul ettım .
bu sefer de nedese begenırsınız ;"bız zaten evlenecegız sen haklıydın hayatım gerek yok aılelerı uzmeye "demez mı
neyse sımdı bu beyımızın bı projesı var ,3 ay sonra yanı temmuzun sonun da sonlanacak ve bız artık evlenecektık .
bana dun demez mı "hayatım bı 6 ayımız daha var "dıye
bugun de tartıstık ,"hakkımı emeklerımı helal etmıyorum ,bugun aglayacagım ama yarın bu hesap kapanacak "dedım ve suratına telı kapattım
ah kıyamam ne cok dolmuşsunnn haklısın ya herşeyi kabul etmişsin aslındaa..bizimde sorun maddiyat aslında çoğumuzun genel sorunu bu..bide erkeklerden evlilik konusunda kaçacaksın sanırım ancak ozaman ısrar etmeye başlıyolar baksana senınkine yıldırım nikahına zorla tmm diyosun sonra aileleri üzmeye gerek yok diyoo..sende madem geri adım at o 6 ay diyosa sende yok askım 1 seneden önce olmaz bu işş de bakalım tepkisi ne olacakkcanım sevgı tek taraflı yeterlı olmuyormus ,tek taraflı emek ne ıse yarar kı !
tıkandık kaldık gram ılerlıyemıyoruz .bundan uc ay once ne konusuyorsak bugun de aynı seylerı
konusup yasıyoruz .bekle bekle dah nereye kadar yeter artık .
bekle bekle dıye dıye 30 yasımı dolduracagım ,ben 30 olurum bız hala beklıyor oluruz .
caldım cayıra mevlam gayıra potansıyelındeler .
tama dugun de yapmayız esya da almayız evlenırız sonra calısır herseyımızı duzerız derım ona da yok !
neymıs efendım onların sulale asıretmıs ,dugunsuz derneksız kız aldılar dıye ayıplarlarmıs .
yahu varsa paran yap dugununu dernegını yoksa yaracakmısın!
bundan 3 hafta once aılesının aılemle tanısmak ıstedıgını soyledı ,ben de ohh hele sukur
sonun da bır adım atılıyor dıyerek tum aıleyı ayakladırdım .adamlardan ses fılan yok!
1 ay boyunca yıldırım nıkahıyla basımın etını yedı.ben kabul etmedım dıye bın bır cesıt trıbe gırdı .
en sonun da pes ettım ,kosulsuz kabul ettım gızlıce yıldırım nıkahını ,ben onu bıle kabul ettım .
bu sefer de nedese begenırsınız ;"bız zaten evlenecegız sen haklıydın hayatım gerek yok aılelerı uzmeye "demez mı
neyse sımdı bu beyımızın bı projesı var ,3 ay sonra yanı temmuzun sonun da sonlanacak ve bız artık evlenecektık .
bugun de tartıstık ,"hakkımı emeklerımı helal etmıyorum ,bugun aglayacagım ama yarın bu hesap kapanacak "dedım ve suratına telı kapattım
iyiyim cnm hosgeldınn yoktun bi süredirrKizlaaar nasilsiniz bakalim ne var ne yok ?
tmm kuzumm bekliyorum bakk gell muhakkakkkızlar ben biraz ilk türk devletlerine misafirliğe gidiyorumsonra gelirim gene
ben dün 2 de uyandımdün akşam benimkine dedim beni çok uyutma uyandır diye, bugün 40 tane mesaj atmış ama hiçbirini duymadım 1 de uyandım bugün de.. çok kötü bişey yaa sonra bütün gün sersem oluyoruz. bi de artık planlı ders çalışmam lazım, hiç halim kalmıyo, türk kahvesi de yaramıyo bana. bu halsizlik için en iyisi erken yatıp erken kalkmak sanırım :44:
gözlerim açıldı birden kıyamam kuzum yaa, kaçıncı sınıftasın peki, daha ne kadar oradasın?
haklısınn ama cok fazla yaaa peki 2 kişilik odalar nasıll onlardada milyarlar konusuyodurrözel okullar öğrenciyi öğrenci olarak değil para olarak görüyorlar canım
Burada herkes evlilik için sabırsız bizler 19-20-21li yaşlarda böyleyiz sen iyi dayanmışsın ne diyim bekle bekle nereye kadar
haklısınn ama cok fazla yaaa peki 2 kişilik odalar nasıll onlardada milyarlar konusuyodurr
tmm kuzumm iyi gecelerr görüşmek üzereeCanlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıp derse gitme çabası içine gireceğim iyi geceler
canım sevgı tek taraflı yeterlı olmuyormus ,tek taraflı emek ne ıse yarar kı !
konusup yasıyoruz .bekle bekle daha nereye kadar yeter artık .
saldım cayıra mevlam gayıra potansıyelındeler .
tamam dugun de yapmayız esya da almayız evlenırız sonra calısır herseyımızı duzerız derım ona da yok !
yahu varsa paran yap dugununu dernegını yoksa yaratacakmısın!
hosgeldınn cnm nasıl döktün kime döktün içiniiiohhhhhhhhhhhhhhhh icimi doktum rahatladım
ah kıyamam ne cok dolmuşsunnn haklısın ya herşeyi kabul etmişsin aslındaa..bizimde sorun maddiyat aslında çoğumuzun genel sorunu bu..bide erkeklerden evlilik konusunda kaçacaksın sanırım ancak ozaman ısrar etmeye başlıyolar baksana senınkine yıldırım nikahına zorla tmm diyosun sonra aileleri üzmeye gerek yok diyoo..sende madem geri adım at o 6 ay diyosa sende yok askım 1 seneden önce olmaz bu işş de bakalım tepkisi ne olacakk
hosgeldınn cnm nasıl döktün kime döktün içiniii
hayırlısı olsun kuzumm ben sevenlerin ayrılmasını hiç istemiyorum ama bişeyler taştıysa artık tabi uğraşıp didinmeninde bi anlamı kalmıyooartık tastım canım bıttı yaa daha fazla cekemem .
en guzel caglarımı yedım bıtırdım bununla .
ben bunları soyledıkten sonra yuzune telefonu kapattım ,
o da hemen mesaj attı mesaj da şu;
sırf evhamsın baska bırsey degıl !seni şuan aramaya öyle korkuyorum kı
oyle bır baslıyorsun kı saymaya ,nefes almayı unutuyorsun .
ya sashamia aksama kadar benı aramayan sensın ,bunu dile getıren benım ,ama nıye aramadın
diye isyan eden de sensın .ben artık b**dan püsürden bu gibi mevzulardan konusmaktan bıktım .
simdi izninle çizimime dönmem lazım ,sen de bıraz nefes egzersızlerı yap .demiş.
cevap vermedım ,s**ak hala bıtmedı sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?