Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bu nedır anlamadım kı ,bu sorunları yasayan bır tek bız varız sanıyordum .

memlektın yarısını gecım sıkıntısı sarmıs .

hele semıramısın ılk mesajını okudum da,lıstedekı kızlar hepsın de maddıyat gecıyor .

ana liste mi yapmıs semıramıs koptuımmmm gormemiştim bı bakıyım

evet yaaa ama maddı sıkıntı her zaman olacak bir şey maddi sıkıntısı olanlar evlenmicek mi yanı

hmmm emın mısın canım yaaa bayagı rahatsın kesın bıtırdın mı kafanda?
yalvarsa özür dilese affetmez miisin?

bitirdım canım yaa .bekle bekle nereye kadar bekleyecegım.artık bır sonumun olduguna ınanmıyorum .

bekleyerek sadece acımı ertelıyorum onu anladım ben .

ha bugun ha 3 ay sonra ortada bır gercek var kı ; ben o ayrılıgın acısını yasayacagım .

sadece cesaret edemıyorum kendımı kandırıyorum .

ama bugun emınım ! kendısı pek cıddıye almasa da emınım .

hala mesajla dala gecen bır tıp mesaja bakar mısın ;"

sırf evhamsın baska bırsey degıl !seni şuan aramaya öyle korkuyorum kı

oyle bır baslıyorsun kı saymaya ,nefes almayı unutuyorsun .

ya sashamia aksama kadar benı aramayan sensın ,bunu dile getıren benım ,ama nıye aramadın

diye isyan eden de sensın .ben artık b**dan püsürden bu gibi mevzulardan konusmaktan bıktım .

simdi izninle çizimime dönmem lazım ,sen de bıraz nefes egzersızlerı yap .demiş.

ozur dılese ne fayda sonuc ben yıne bekleyecegım .tek bır sartla affedılır artık adı konulursa.

onun dısın da mumkun degıl .yaa en azından bır nısan soz de yapılmaz mı yapılır dımı !

aıle arasın da bır yuzuk takılır adı konulur dımı .ama yok adam da nıyet olsa yapar .

bak uc hafta once bana dıyor kı "aılem senın aılenle tanısmaya gelecek "o hafta ıcın dıyor .

ben aıleme durumu bıldırdım .bunlardan ses yok .ne hakkı var kı benı aıleme bu kadar mahcup etmeye

sashamia evet mesajından anladıgım kadarıyla senın ciddiyetının farkında değil tiye almış durumu.
ewet en azından aıle arası bı yuzuk bıle takılır gayette ama hem aileleri tanıstıralım dıyor sen aılene soyluyorsun hemde bırdaha ses yok gercekten ayıp yaaa. senıde cok zor durumda bırakmış.boyle seyler ite kaka olmuyor galıba fazla naz aşık usandırır sabır sabır nereye kadar. heveslı adam kadını yormadan çatır çatır gereken ne varsa yapıyor hatunda mutluluktan ucuyor ama bzde nerdeeee

aynen oyle canım .

benım ıtmemle zorla aıleler tanısacak ,benım zorumla soz/nısan yapılacak

ee ben sonra nasıl guvenıcem bu ınsana!

yarın yuzugu takıp senelerce bekletmeyecegını nereden bılıcem .

bekletır vat onda bu potansıyel .

yanı benım zorumla olacak ıs degıl bu .nıyet onemlı varsa nıyetı yapar,yoksa da ayrılıgıkabul etmıs olur .

ben de herseyı anlamıs olurum .

yanı en cok da tasmama sebep olan ,aıleler tanısacak deyıp ortalıgı ayaklandırıp sonra ses edılmemesı oldu !

babamdan ınanılmaz utandım

senın yerıne koydum kendımı de hakkaten ınsanı aılesıne karsı mahcup edıcek cınsten.
kac yasında buarada canm merak ettım

sashamia88 canım hakkında hayırlısı budur inş
üff ya bu tarih çok ezber, hadi ezberledim diyelim, nasıl unutmadan aklımda tutucam ki ben onca şeyi

ben hiç sevmezdım tarih dersiniii bide hoca masal gibi anlatırdıı uyuklardık bütün sınıff

canım inanır mısın en nefret ettiğim ders tarihhhh! hiç sevemedim, sevemicem de.. kimisi çok sever, baya da iyi yapar. onları tebrik ediyorum gerçekten yahu sırf ezber, hangi birini ezberlicen de aklında tutucan. annem eskiden ezberle yap diyodu, dışardan ortaokulu bitirme sınavlarına girdiği zamanlar tarihi görünce bana hak verdi tabii bilmemnenin oğlu bilmemnenin amcasını, yok üvey kardeşini vs. öldürdüğünü okuyunca afalladı tabii

kızım sen ne durumdasın

sedef hakkaten tarıh cok nankor bı ders hemen unutuluyor baglantılarla aklında tutmaya calıs

hakikaten öyle canım, yediiklimin tarih kavram haritaları varmış, onlardan alıcam. orda da dediğin gibi bağlantılarla görselleştirilmiş. belki o zaman aklımda kalır

aynen kuzum yaa ben gerçi hiç bi dersi sevmezdim kii okulu sevmezdım ben..mesela kimisi ahh lise yıllarım falan der yaa okulun önünden her geçtiğimde lanet ediyorum şükrediyorum Allahım kurtardın benı bu okuldan diyee arkadaslarıda güzel değildi tabii anca benı incelerler eleştirirlerdi..kep töreninde sınıftan iki kız ben ve arkadasım kuaföre gidecektik diğerleri gitmeyip kendileri yapacaklardı saçlarını makyajlarını..sınıftan dediler kuaföre gidecek olanlar o.ospu gibi gelecekler dediler bende öyle deyince makyajımı kendım yaptım kuaförler abartıyo diye..okula bi geldimm mosmor farları sürmüşlerr en az makyajlı bendimm

yuhh yaa, valla ben de hiç okul hayatımı özlemem.. bi an önce bitse de çalışma hayatına girsem diye bakıyorum. millet de pişman olcaksın çalışmak daha zor diyo. tabii ki zordur ama eminim okuldan daha güzel yanları vardır. okul zaten bizim en büyük engelimiz ayrıca, o bitsin okulun önünden geçmem bi daha herhalde.

amann hiç okulu aramıyorum valla özellikle bayan hocalarıda hiç bi zaman sevmedım benn cok fena oluyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…