- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.401
benim sorularımda öle içimde kaldı
yaa ben gwene kulak memesı seyını sorcaktım bıde baska nerelerı dıyeeee bı baktım kapandııııı
üstü kapalı sorun sorularınızıı üstü kapalı cvplar vermeye çalışalımda bu topikciğim bari + 18 e taşınmasınnbenim sorularımda öle içimde kaldı
kk kızları bilgisiz kaldı cinsellik konusunda oysa daha neler sorulurdu orda
dur ben sana bilimsel acıklama yapayım erkekler kulak memesinin hafif haif ısırılmasından tahrik olurlar sonracıgıma bacaklarının ic kısımlarına (cinsel organa yakın olan kısım tabiki) dokunulmasından boynuna ufacıktan opucukler kondurulması ve kuyruk sokumuna dogru yapılan masajlarda erkekleri tahrik eder
Heh evet sendin o merak edilen son sorunun sahibi =)
hmmmm bacıııııı bunları not almam gerekıcek
sorcam ama müsthcen bu topkte gitmesin şmdi üstü kapalıda nasıl anlatılırki
he kız sendın demı o soru sorcak neymıs bakam sorun
sen bana özel msj olarak at sorunu ben anlatırım onu arkadaslara üstü kapalııısorcam ama müsthcen bu topkte gitmesin şmdi üstü kapalıda nasıl anlatılırki
heee anlamışammmlen bide su var sen erkegini tanıycan bambaska istekleri olabiler yani deneyerek anla elle heryerini artık napalım
sorcam ama müsthcen bu topkte gitmesin şmdi üstü kapalıda nasıl anlatılırki
üstü kapalı sorun sorularınızıı üstü kapalı cvplar vermeye çalışalımda bu topikciğim bari + 18 e taşınmasınn
aynen valla kuzumm aslında sohbet topiklerinde bari serbestlik olması lazımmmheee anlamışammm
yaa burası sohbet topıgı ıstedıgımızı konusurz yaaa.oyle olması lazım yanı burda bıle rahat yok yaaaa
üstü kapalı sorabilsem hemen soruvercem ama sorulmazda şimdi öle
fıstıgım sen bana sor ozelden mesaj yaz ben senı aydınlatıyım burdada ustu kkapalı bı sekılde kızlara soylerım
sen birine ozel mesaj at o baskasına atsın oyle oyle birbirimize haber ederiz
biz çok zekiyiz yaaaaaaasen birine ozel mesaj at o baskasına atsın oyle oyle birbirimize haber ederiz
iletişim ağı kurdun valla gween 2 dk da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?