Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

teşekkür ederim canım..bende gidip hemen öğrenirim hemen peki hemen geliyomuşmu ne yaparım o korkuda ben:18:
okudugum araştırdııgım kadarıyla hemen geliyomuşş canımm valla bende cok korkuyorumm napıcaz bilmemm :18: öğrenmek cok iyi bişey aslındaa kendını insan ona göre hazırlar

stres yapmıyayım diom ama kafam orda ki daha çok var evliliğe ama işte kafa takılıyo canım :) o an ne yaparım bilemiyorum

O an olduktan biraz sonra lavaboya gidersiniz zaten iççamaşırınızda da görürsünüz mutlaka. Az yada çok kişiye göre değişir.

ben bi ara soyle dusunmustum cok acıyor vs diyorlarya en guzeli bayılt beni kalkınca olmus bitmis olsun bende rahat edeyim diye

Son düzenleme:
merhaba kızlarr burda sohbet baya ilerlemiş ama çok geç saatlerde konuşuosunuz o saatte benim totomda pireler uçuşuyo oluyo

Dün muhabbete katılamadım bazı sebeplerden dolayı
Halbuki benim de çok pis bi sorum vardıı Bu konuda bilgili kişiler gelsin, özelden mesaj atıp sorarım

Bir ilişkiye en çok 1 yıl zaman verilmeli diye düşünüyorum! Olmuyorsa yolları ayıracaksın!!.Zaten erkek eğer dürüst ise sizi gercekten sevmişse ama olmuyorsada, erkeğin bunu söylemesi gerek!! Hiçbir şekilde olmayacak duaya amin deyip beklemeyin kızlar, zamanınıza yazık!

Olmuyorsa olmuyor, önemli olan bunu erkenden anlayıp yolları ayırmak! Yani amacınız gezmek ise bilemem! Bu turlude sadece kendınıze yazık edersiniz..Akıllı olalım kızlar, biri giderse başkası gelir, önemli olan iyi ahlaklı, düzgün biri olmalı, ev erkeği olmalı (Evlilik için konusuyorum tabıkıde) gerisi yalan dolan....

Son düzenleme:

1 yıl ama neye göre kime göre? Okuyan veya maddi durumu evliliğe henüz müsait olmayan birinden sırf bunun için ayrılacak mıyız? O zaman sevgi bu işin neresinde? Hatta sevgiyi, aşkı geçtim, mantık bile yok söylediklerinizde. Önemli olan iyi, düzgün, ahlaklı olması demişsiniz. Sevgililerimizin ahlaksız veya düzgün olmadıklarını nereden çıkardınız?
Biz mutlu bir geleceği birlikte, sevdiğimiz! ve bizim için doğru olduğunu düşündüğümüz kişiyle birlikte bekliyor, ve bunun için çabalıyoruz. Buradaki kişilere kalkıp "akıllı olalım", "kendinize yazık edersiniz" gibi sözler sarfetmek ne kadar da kırıcı. Ve de konuyla alakasız kişiler için bilmeden konuşmak ne kadar kolay...
Biraz sert olmuş olabilirim ama zaten bu konuda yeterince üzüldüm etrafımdaki kişiler yüzünden, bir de tanımadığım insanlar tarafından yargılanmayı hiç kaldıramayacağım!

ikimizde okuyoruz ve bir yandan çalısıyoruz ve 4.senemızı doldurcaz yakında maddi sorunları var 1yılı gecırdık nolcak sımdı
evdeki hesap hayata uymuyor napalım

ikimizde okuyoruz ve bir yandan çalısıyoruz ve 4.senemızı doldurcaz yakında maddi sorunları var 1yılı gecırdık nolcak sımdı
evdeki hesap hayata uymuyor napalım

Nayırr, 1 yılı geçirdiniz evlenemezsiniz..
Hoşgeldin bu arada canım
Buradaki çoğu kişi aynı dertten muzdarip zaten kuzum. Biz de 3.5 yıldır birlikteyiz, okulların bitmesini bekliyoruz henüz. Hepimiz isteriz tabiki sevdiğimiz adamla bir an önce evlenebilmeyi ama hayat şartları, maddiyat buna el vermiyor malesef... Hayat şartlarını uygun hale getirebilmek için çalışıp çabalıyoruz zaten.

hosbulduk canım el birliği ile yapmaya çalısıyoruz birseyler sevgımız daım olsunda genciz ya yaparız ben sevgımı sonuna kadar beklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…