Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

İşte bu. Olayı kısaca özetlemişsin bravo ancak bu kadar uygun bi şekilde ve açık anlatılabilirdi canım bilmeyenler için çok faydalı olucaktır inşallah bu konuda taşınmaz. Konu konuyu açıyo çünkü :18:

kızlar breeze soruyu bana attı ben gwene yolladım o da baskasına yollasın üstü kapalı cvp verelimm söyledıgın şey kişiden kişiye değişiyomuş canım kiminde hiç gelmezken kiminde baya bi gelebiliyomuşş yanı tamamen yapıya bağlı bi olaymışş doktorun müdahalesi bile oluyomuş yani düşün..ama artık evlenmeden önce gidip baktırıp az cok öğrenebiliyo mussun o gecenın nasıl geçeceğinii ben öğrenmeyi düşünüyorum meselaa

kızzzz sen acık soru gormemissin bu gayet kapalı oldu breeze3547 yarım saat icinde gelir canımcım hemen o anda da olur biraz zaman gecincede olur cok fazlada gelmiyor

teşekkür ederim canım..bende gidip hemen öğrenirim hemen peki hemen geliyomuşmu ne yaparım o korkuda ben:18:

teşekkür ederim canım..bende gidip hemen öğrenirim hemen peki hemen geliyomuşmu ne yaparım o korkuda ben:18:

fıstıgım bu kısıden kısıye değişir yanı cok ta gelebılır az da yahut hiç gelmeyebilir.ilk yaptıgında gelende var sonrakı denemelerde gelende var:)) yanı tamamen muamma fazla kafa yorma stres yapma bu durumu

kızlar ben yatıyorum final haftası yaklaştı ders çalışmak için dinç olmam lazım hepinize iyi geceler

Soruya cevabım: Kişiye göre değişir. Kiminde epey çok kiminde ise az olur. Hemen olur evet canım. Kendinde farkedersin zaten görürsün. (Daha fazla üstü kapalı cevaplayamadım) :44: Pot kırmadım inşallah :18:

kızzzz sen acık soru gormemissin bu gayet kapalı oldu breeze3547 yarım saat icinde gelir canımcım hemen o anda da olur biraz zaman gecincede olur cok fazlada gelmiyor

teşekkr ederim canım..ne biliyim açık gibi geliverdi bana ben heralde oldu an atarım üzerim dur gelcek bklyelim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…