- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.421
biz çok zekiyiz yaaaaaaa
dur ben sana bilimsel acıklama yapayım erkekler kulak memesinin hafif haif ısırılmasından tahrik olurlar sonracıgıma bacaklarının ic kısımlarına (cinsel organa yakın olan kısım tabiki) dokunulması boynuna ufacıktan opucukler kondurulması ve kuyruk sokumuna dogru masaj yapılmasıda erkekleri tahrik eder
sen bana özel msj olarak at sorunu ben anlatırım onu arkadaslara üstü kapalııı
İşte bu. Olayı kısaca özetlemişsin bravoancak bu kadar uygun bi şekilde ve açık anlatılabilirdi canım bilmeyenler için çok faydalı olucaktır inşallah bu konuda taşınmaz. Konu konuyu açıyo çünkü :18:
gayet usturuplu dimi tasımasınlar yani
hahahh güldürdün beni aynen yaa napalımm bu topikçikte giderse ne gibi oluruz bilmiyorumTürk sinemasında ki fakir ama gururlu gençler gibi olduk konu taşınınca
hepinizze attım len birden hemde
kızlar breeze soruyu bana attı ben gwene yolladım o da baskasına yollasın üstü kapalı cvp verelimmsöyledıgın şey kişiden kişiye değişiyomuş canım kiminde hiç gelmezken kiminde baya bi gelebiliyomuşş yanı tamamen yapıya bağlı bi olaymışş doktorun müdahalesi bile oluyomuş yani düşün..ama artık evlenmeden önce gidip baktırıp az cok öğrenebiliyo mussun o gecenın nasıl geçeceğinii ben öğrenmeyi düşünüyorum meselaa
nasıl becerdin kız
teşekkür ederim canım..bende gidip hemen öğrenirim hemenpeki hemen geliyomuşmu ne yaparım o korkuda ben:18:
kızzzz sen acık soru gormemissin bu gayet kapalı oldu breeze3547yarım saat icinde gelir canımcım hemen o anda da olur biraz zaman gecincede olur cok fazlada gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?