- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #8.461
Kızlaaar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle aramız iyi değil. Sorun kıskançlıklar :26: Ben sevgilimin sanal ortamda, telefonda falan bi kız arkadaşıyla konuştuğunda bana haber vermesini istiyorum . İzin almasını değil haber vermesini istiyorum ki veriyoduda zaten . Ama dün vermek istemediğini ve vermiceğini söyledi. Ona güvenmediğimi düşünüyomuş bu onu huzursuz hissettiriyomuş çocuk muamelesi gördüğünü söylüyo. Ama ben ona haber veriyorum ve haber vermemide istiyor ısrarla. Ozaman bende haber vermiyim diyorum. Yok diyo sen kızsın ben erkeğim. Biri sana asıldığında bşey yapamazsın erkekler üstelerler ve en azından önceden benm haberm olur fln diyo. Ama ben erkeğim, kızlar bi erkeğin asıldığı kadar asılmazlar. Asılsalar bile ağızlarının payını veririm dahada bişey yapamazlar falanda filan. Ki normaldede sıkıntıya gelemeyen bi insan. Ama ben haberm olsun istiyorum uff. O an sıkmamak için tamam dedm ama içim hç iyi değil rahat değilim. Ya güveniyorum ona ama işte blmek istiyorum sadece. Ve bu sıkıntıdan dolayı ona soğuk davranıyorum hatta cok öfkeliyim. Napıcam bilmiyorum. Hani oda benim haber vermememi söylese tamam zoruma gitmez. Ama yinede onun haber vermicek olmasına sinir oluyorum o bana izin verse bile. :18:
erkeklerin su cumlesi fixdir zaten ben erkegim sen kız..sende ona deki canım bu islerin kızı erkegi yok tabiki bir erkek bir kızın sana verebilcegi zarardan daha fazla zarar verir bana bunun aksini iddaa etmiyorum benim derdim duygular sen nasıl beni kıskanıyorsan bende seni kıskanıyorum ve engel olamıyorum kendime ve senin baska bir kızla konusmanı bana haber vermeni bu yuzden istiyorum..
gibisinden bir mail at mesela tabi sen sevgilini daha iyi tanırsın ona gore kelimeler ekle guzel bir dille anlat derdini icinden ne geciyorsa yaz iliskilerdeki bazı sorunlar iletisim eksikliginden kaynaklanıyor maalesef o anda kızıyorsun cevap veremiyorsun icine atıyorsun falan sonra bir suru trip sogukluklar o yuzden kendini ona acıkla bazen yazarak anlatmak daha etkili oluyor
Aynen fix cümlelerinden biri. Ve hepte bunun arkasına sığınıyor. Canım zaten yazarak konuştuk başka şehirde olduğu için. Güzelce anlattım hatta dediklerini aynısını bile dedim ama lafından vazgeçmiyor. Ya benim sorunum benim haber vermem değil veririm benim için bi sıkıntı yok zaten benim fazla sıkmıyor. Sadece zoruma gidiyor birde diyorum ya haberimin olmasını istiyorum. Sizlerin ilişkisinde bu tür bi konuda haber veriyorlarmı ?
Aynen fix cümlelerinden biri. Ve hepte bunun arkasına sığınıyor. Canım zaten yazarak konuştuk başka şehirde olduğu için. Güzelce anlattım hatta dediklerini aynısını bile dedim ama lafından vazgeçmiyor. Ya benim sorunum benim haber vermem değil veririm benim için bi sıkıntı yok zaten benim fazla sıkmıyor. Sadece zoruma gidiyor birde diyorum ya haberimin olmasını istiyorum. Sizlerin ilişkisinde bu tür bi konuda haber veriyorlarmı ?
Bir ilişkiye en çok 1 yıl zaman verilmeli diye düşünüyorum! Olmuyorsa yolları ayıracaksın!!.Zaten erkek eğer dürüst ise sizi gercekten sevmişse ama olmuyorsada, erkeğin bunu söylemesi gerek!! Hiçbir şekilde olmayacak duaya amin deyip beklemeyin kızlar, zamanınıza yazık!
Olmuyorsa olmuyor, önemli olan bunu erkenden anlayıp yolları ayırmak! Yani amacınız gezmek ise bilemem! Bu turlude sadece kendınıze yazık edersiniz..Akıllı olalım kızlar, biri giderse başkası gelir, önemli olan iyi ahlaklı, düzgün biri olmalı, ev erkeği olmalı (Evlilik için konusuyorum tabıkıde) gerisi yalan dolan....
Bir iki cümlem olay mı oldu? Ben kimseyi yargılamadım, yargılamakta aptallık olur, kimse kimseyi tanımıyor burda, ne de yüzlerimiizi görebiliyoruz.. Başlık uzerıne genel bır yazı yazdım, üstüne alınan, gocunan varsa kendı problemi..Kımseye ithafen yazmadım!!
Kendi fikrim bu benim, olay yapacak bır sey yok kızlar, yarası olan gocunur! Neden gocundunuz anlamadım!!!
İlişkilerde eğer olursa olur, olmuyorsa uzatmanın manası yok dedim! Maddiyat, sevgiyi ele almadım! Çok genel bir yazı yazdım, içeriğine girmeden, siz çok içine girmişsiniz konunun!
Canım eğer o bunu istiyosa seninde bunu istemeye hakkın var demektir.Bu tarz ben erkeğim sen kızsın gibi ayrımcılık yapıp üstünlük kurmasna izin verme yok öyle bişey eğer bi hayatı paylaşıcaksanız birbirinizin isteklerine saygı duymalısınız tabi çok taviz vermeden.
yok haber verme durumu yok bende vermem oda vermez sadece tel no falan verirsem sorarım veriyimmi diye:26:
Bir ilişkiye en çok 1 yıl zaman verilmeli diye düşünüyorum! Olmuyorsa yolları ayıracaksın!!.Zaten erkek eğer dürüst ise sizi gercekten sevmişse ama olmuyorsada, erkeğin bunu söylemesi gerek!! Hiçbir şekilde olmayacak duaya amin deyip beklemeyin kızlar, zamanınıza yazık!
Olmuyorsa olmuyor, önemli olan bunu erkenden anlayıp yolları ayırmak! Yani amacınız gezmek ise bilemem! Bu turlude sadece kendınıze yazık edersiniz..Akıllı olalım kızlar, biri giderse başkası gelir, önemli olan iyi ahlaklı, düzgün biri olmalı, ev erkeği olmalı (Evlilik için konusuyorum tabıkıde) gerisi yalan dolan....
bugun ayrılıgımızın 1.günü.
ben cok kotuyum ama o degıl o gayet halınden memnun cunku
bugün ayrılığımızın 2. günü.. onun da doğum günü
Bir iki cümlem olay mı oldu? Ben kimseyi yargılamadım, yargılamakta aptallık olur, kimse kimseyi tanımıyor burda, ne de yüzlerimiizi görebiliyoruz.. Başlık uzerıne genel bır yazı yazdım, üstüne alınan, gocunan varsa kendı problemi..Kımseye ithafen yazmadım!!
Kendi fikrim bu benim, olay yapacak bır sey yok kızlar, yarası olan gocunur! Neden gocundunuz anlamadım!!!
İlişkilerde eğer olursa olur, olmuyorsa uzatmanın manası yok dedim! Maddiyat, sevgiyi ele almadım! Çok genel bir yazı yazdım, içeriğine girmeden, siz çok içine girmişsiniz konunun!
yaa napıcagız bız ? dun bıraz ıyıdım bugun sabah karnımda sancıyla uyandım .
yaa o sancı cok acı cekılmez bır acıydı
neden onlar bu kadar rahat neden hep kadınlar uzuluyor .
ceken herseye katlanan bız oluyoruz ,ayrılıgın acısınıda ceken bızız.
off artık su ıskence bıtsın ıstıyorum ,ıns bıze de gün dogacak bır gun .
bıran once acımızın suresı dolsun .
ıns bıran once unuturz ıkımız de.
sen dogum gununu kutladın mı?
bir ilişkiye bir yıl zaman..
üni 1. sınıfta beri beraberiz 4 yılımız oldu..daha okul bitecek öğretme olcaz inş atanacazda işe başlıcaz biz evlenicez...bunları beklerken benim amacım gezmek mi oluyor, sevgilim gönül mü eğlendiriyo yoksa okula devam ederken mi evlenelim yada brakalım mı okulu napalım biz...burdaki arkadaslar sanki çok istiyo bu kadar uzun süre sevgili kalmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?