Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Boşverin kızlar kendini bilmez hadsiz kişileri...

Heralde sizin diliniz yanmış o yüzden böyle konuşuyo olmalısınız.!
Sevgililerimiz sadece '' gönül eğlendirmek'' derdinde olsalar her sene 1 kızla çıkardılar ama hala bizimleler...Üstelik güzel ahlaklı olmadıklarını nerden biliyosunuz? Bizim derdimiz sizi hiiiçç hiiiç germesinn...
Ha bide 'amacınız gezmek ise' yazmışsınız burda bize hakarette bulunuyosunuz bide..Sevgiliniz sizi oyalayıp sonra da tekmeyi basmışsa böyle cahilce düşündüğünüzden dolayı size müstahaktır derimm!!!!!!!! İster ağır olsun ister çooook çoook ağır olsun..Hakkettiniz bu sözleri.. ''Amacınız gezmek ise bilemem'' ne demek ya? Ne kadar ayıp ve aşağılık bi söz?

kendi adıma soyliyim amacım gezmek olsaydı her ay bi tane erkek bulurdum ne cekicem onca yıl aynı adamı ki biliyorumki diger arkadaslarda boyle dusunuyor..bir erkegin bir kadını kandırmasına herkes karsı istemiyorsa bastan soylemeli ama 1-2 sene gectikten sonra adam ben hazır degilim evlilige diyorsa o kıza hadi ayrıl bak adam istemiyor seni diyemezsin cunku vazgecmesi kolay degil sabır ediyor bekliyor cabalıyor sonunda sevdigi adamla evlenebilmek icin ya davulun sesi uzaktan hos gelir misali kimse yasamadan bilemez herkesin duyguları hayata bakıs acısı beklentileri farklıdır herkes aynı davranmak zorunda degil..

Son düzenleme:
Kızlaaar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle aramız iyi değil. Sorun kıskançlıklar :26: Ben sevgilimin sanal ortamda, telefonda falan bi kız arkadaşıyla konuştuğunda bana haber vermesini istiyorum . İzin almasını değil haber vermesini istiyorum ki veriyoduda zaten . Ama dün vermek istemediğini ve vermiceğini söyledi. Ona güvenmediğimi düşünüyomuş bu onu huzursuz hissettiriyomuş çocuk muamelesi gördüğünü söylüyo. Ama ben ona haber veriyorum ve haber vermemide istiyor ısrarla. Ozaman bende haber vermiyim diyorum. Yok diyo sen kızsın ben erkeğim. Biri sana asıldığında bşey yapamazsın erkekler üstelerler ve en azından önceden benm haberm olur fln diyo. Ama ben erkeğim, kızlar bi erkeğin asıldığı kadar asılmazlar. Asılsalar bile ağızlarının payını veririm dahada bişey yapamazlar falanda filan. Ki normaldede sıkıntıya gelemeyen bi insan. Ama ben haberm olsun istiyorum uff. O an sıkmamak için tamam dedm ama içim hç iyi değil rahat değilim. Ya güveniyorum ona ama işte blmek istiyorum sadece. Ve bu sıkıntıdan dolayı ona soğuk davranıyorum hatta cok öfkeliyim. Napıcam bilmiyorum. Hani oda benim haber vermememi söylese tamam zoruma gitmez. Ama yinede onun haber vermicek olmasına sinir oluyorum o bana izin verse bile. :18:

erkeklerin su cumlesi fixdir zaten ben erkegim sen kız..sende ona deki canım bu islerin kızı erkegi yok tabiki bir erkek bir kızın sana verebilcegi zarardan daha fazla zarar verir bana bunun aksini iddaa etmiyorum benim derdim duygular sen nasıl beni kıskanıyorsan bende seni kıskanıyorum ve engel olamıyorum kendime ve senin baska bir kızla konusmanı bana haber vermeni bu yuzden istiyorum..
gibisinden bir mail at mesela tabi sen sevgilini daha iyi tanırsın ona gore kelimeler ekle guzel bir dille anlat derdini icinden ne geciyorsa yaz iliskilerdeki bazı sorunlar iletisim eksikliginden kaynaklanıyor maalesef o anda kızıyorsun cevap veremiyorsun icine atıyorsun falan sonra bir suru trip sogukluklar o yuzden kendini ona acıkla bazen yazarak anlatmak daha etkili oluyor

Aynen fix cümlelerinden biri. Ve hepte bunun arkasına sığınıyor. Canım zaten yazarak konuştuk başka şehirde olduğu için. Güzelce anlattım hatta dediklerini aynısını bile dedim ama lafından vazgeçmiyor. Ya benim sorunum benim haber vermem değil veririm benim için bi sıkıntı yok zaten benim fazla sıkmıyor. Sadece zoruma gidiyor birde diyorum ya haberimin olmasını istiyorum. Sizlerin ilişkisinde bu tür bi konuda haber veriyorlarmı ?

Bir iki cümlem olay mı oldu? Ben kimseyi yargılamadım, yargılamakta aptallık olur, kimse kimseyi tanımıyor burda, ne de yüzlerimiizi görebiliyoruz.. Başlık uzerıne genel bır yazı yazdım, üstüne alınan, gocunan varsa kendı problemi..Kımseye ithafen yazmadım!!

Kendi fikrim bu benim, olay yapacak bır sey yok kızlar, yarası olan gocunur! Neden gocundunuz anlamadım!!!

İlişkilerde eğer olursa olur, olmuyorsa uzatmanın manası yok dedim! Maddiyat, sevgiyi ele almadım! Çok genel bir yazı yazdım, içeriğine girmeden, siz çok içine girmişsiniz konunun!

sanırım mesaj sayınızı arttırmak için gereksiz bi yazı yazdınız...

Canım eğer o bunu istiyosa seninde bunu istemeye hakkın var demektir.Bu tarz ben erkeğim sen kızsın gibi ayrımcılık yapıp üstünlük kurmasna izin verme yok öyle bişey eğer bi hayatı paylaşıcaksanız birbirinizin isteklerine saygı duymalısınız tabi çok taviz vermeden.

yok haber verme durumu yok bende vermem oda vermez sadece tel no falan verirsem sorarım veriyimmi diye:26:

yukarda siyah olarak isaretledigim yer biraz antipatik geldi bizlere esasen bide o unlemler biraz sert bir uslupmus gibi algılandı acıkcası

Son düzenleme:
bir ilişkiye bir yıl zaman..

üni 1. sınıfta beri beraberiz 4 yılımız oldu..daha okul bitecek öğretme olcaz inş atanacazda işe başlıcaz biz evlenicez...bunları beklerken benim amacım gezmek mi oluyor, sevgilim gönül mü eğlendiriyo yoksa okula devam ederken mi evlenelim yada brakalım mı okulu napalım biz...burdaki arkadaslar sanki çok istiyo bu kadar uzun süre sevgili kalmak..

yok haber verme durumu yok bende vermem oda vermez sadece tel no falan verirsem sorarım veriyimmi diye:26:

Ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum..

eyvah bizim şimdiye 6 kere ayrılmamız gerekiyodu :96: dur gelsin de ayrılayım bari, gerekçem de var nasıl olsa.. benimle gönüm eğlendiriyo ya
en çok 1 yıl haa.. biz de keyfimizden uzatıyoruz zaten dimi? buradaki bir çok kişi tüm engellere rağmen yine de en kısa zamanda evlenicek olan kişiler.. okul, askerlik, iş gibi engeller bittiği gibi hiçbirimiz beklemicez inan bana. haa tüm bu engeller biter, maddi manevi doyuma ulaşırsın, ondan sonra en çok 1 yıl beklersin, o ayrı..
bu arada ben asıl sevgilimsiz geçirdiğim yıllara acıyorum. birbirimizi büyütmeye başladığımızdan beri, 14 yaşından beri geçirdiğim zamana hiçbir zaman yazık demedim! hatta ona teşekkür ederim en güzel yıllarımda yanımda olduğu için

Evlilikle flörtün çok farklı olduğunu herkes söyler. Şimdi daha sevgiliyken maddi sorumluluklarımız yokken araya aileler girmemişken ev geçindirme derdimiz yokken bence sevgili olmanın tadını çıkarmalıyız yıllarca

bugün ayrılığımızın 2. günü.. onun da doğum günü

yaa napıcagız bız ? dun bıraz ıyıdım bugun sabah karnımda sancıyla uyandım .

yaa o sancı cok acı cekılmez bır acıydı

neden onlar bu kadar rahat neden hep kadınlar uzuluyor .

ceken herseye katlanan bız oluyoruz ,ayrılıgın acısınıda ceken bızız.

off artık su ıskence bıtsın ıstıyorum ,ıns bıze de gün dogacak bır gun .

bıran once acımızın suresı dolsun .

ıns bıran once unuturz ıkımız de.

sen dogum gununu kutladın mı?

Daha ne yazdığını bilmiyosun Allah aşkına sus, bi dediğin bi dediğini tutmuyo.Savunmanı yapıcaksan da adam akıllı yap bari!
Evet yaramız var gocunuyoruz 2 senemiz oldu yaa geçti 1 seneyi keşke daha önce çıksaydın da uyarsaydın ne güzel evlenirdim 17 yaşımda, kandırılmazdım bide(!)
Maddiyatı ele almadım diyosun, maddi imkanı olmayan bi insan nasıl evlensin hemen.. Biz uzatıyoruz uzatmaktan da şikayetçi değiliz..Sen gerilme yerimize

ben unutmak istemiyorum :'( kaldı ki 2 yılı unutmak inan çok zor.. biz çok farklıydık ama kutlamadım doğum gününü.. o sana öyle görünüyor mutlu takılıyor eminim o da çok üzgündür. öyle düşünme olur mu ((

canım benım bu kadar sınırlenmeyın o uyeye de.

tabıkı de keyfıye beklemıyorsunuz tabıkı de amacınız var ,oyle gezmek tozmak amaclı

olur mu hıc .kızmayın o uyeye de .belkı bılemezsınız onun da acısı vardır .

oda beklemıstır beklemıstır sonu hüsranla sonlanmıstır .o yuzden oyle ofkeyle konusmustur .

uzmeyelım kırmayalım bırbırımızı ,bu topıkde toplananların hepsının amacı bellı zaten .

bırbırımıze destek cıkalım .o yuye de sevgılısınden ayrılmıstır ,sevgılısıne ofkelenıp oyle yazmıstır .

ınan canım ben de ayrıldım ve o kadar ofkelıyım kı sevgılıme karsı ,tum sabrıma beklemelerıme

sabahtan berı lanet okuyorum.keske beklemeseydım dıyorum keske katlanmasaydım keske bu kadar

sabır gostermeseydım dıyorum .kolay degıl canım 3 yılı hep sabrettım .ha bugun ha yarın sabret sashamıa

sabret gun dogacak sızde feraha cıkacaksınız dıye dıye ömrum bıttı bu s*lak adamla

en guzel caglarımı harcadım bu p*slık adamla .o kadar kotuyum kı canım anlaramam .

o kadar emeklerım meger bosaymıs .ıste sonumuz geldı .

ınsan ınan cok kotu oluyor bu surecte.belkı o uye de suan bunları yasadıgı ıcın

sevgılısıne sınırlenıp yazmıstır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…