Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

enemmmm:18::18::18::18:
umarım oyle bı sorun olmaz

ayy bende gördümmmm çok güzelsin maşallah yaa gözlerin kendi rengi mi canımm ben sarıyıda cok yakıştırdım ama siyahta güzell

sashamia
canım ben sana açık rengı daha cok yakıstrdım sankı yaaa:44: bence geri dönmelisin sana alessandra ambrosio tarzı sac renklerıde cok hoş durur kahve tonunun ustune ışıltı tarzında.birde sacında ek postiş vs var mı canım?

tamam baktım bende. valla canım sana ben taa konuyu açtığın zamanda söylemiştim karamelimsi olan saçların seni çok güzel gösteriyor. siyah ben yakıştıramadım tüm o havan endamını siyah örtmüş gwenin dediği gibi vamp bi hava katmış

ayy bende gördümmmm çok güzelsin maşallah yaa gözlerin kendi rengi mi canımm ben sarıyıda cok yakıştırdım ama siyahta güzell

canım tesekkur ederım .mavı sıyahı ılk boyadıgım da parıl parıl parlıyordum hıc sevmedım o hallını .akınca sac dogallastı .

goz rengım canım elamsı yesılımsı garıp bır renk habıre renk degıstırıyor

pekı sureklı mı oluyor agrın canım cok mu sıddetlı:18:
sürekli değilll benım en sonn 3 ay önce ağrmıştı ama günlerce sürüyo ağrısıı sonra hap kullandım geçtii ama hissediyorum bugunlerde gene şişip ağrıyacakk normal bi diş ağrısından kat kat daha şddetliii hiçbişey fayda etmıoo doktor hap yazdıı haplar bitti sonra dişim geçtii düşünn..bütün dişlerini etkiliyo ağrısı ekmek çiğnerken bile acıyo

bılmıyorum valla kararsızım canım aslın da .bayagda akıttım acmak ıcın .ama yıne de kararsızlık yasıyorum .ılk boyadıgın da mavı sıyahdı bu fotolar mavı sıyah olanlar .hıc olmadı gıtmedı bana .ama akınca dogal sac rengım gıbı durdu .dur ben yarın akmıs halını de ekleyeyım ona da bakın
hayır canım postıj yok .

ne güzell iki renk gözz bende merak ettım saçlarında çıt çıt ya da kaynak falan var mı kendi saçların mıı diyecektim kiii zatenn cvp vermişsin :) peki nasıl uzattın bukadar cnm yaa :26:

Son düzenleme:

hehehe ben de vamp olsun dıye sıyah yapmıstım

ne güzell iki renk gözz bende merak ettım saçlarında çıt çıt ya da kaynak falan var mı kendi saçların mıı diyecektim kiii zatenn cvp vermişsin :) peki nasıl uzattın bukadar cnm yaa :26:

canım cıtcıt kaynak yok .belıme kadar .ben canım cok sık sac kestıren bır tıp degılım kırıkları bıle 6 ayda bı ucundan mılım mılım aldırırm ama ben ılla popoma kadar olsun dıye her hafta sınemakı kuru yapıyorum belım de kaldılar cunku

Son düzenleme:

koy bakalım canım.valla ne guzel maşallah sacların cok saglıklı bnm hıc bızaman okadar uzayamadı
çıtçıtlarla ıdare edıyorum

benimde oyle upuzun yere kadar en son bi kestirdim artık umrumda degil ya uzamadı kaldı oyle

off yaa bende upuzun saç istiyorummmmm :84:

saçımın en uzun hali bu seneki hali benimde. göğsüme yakın uzunluğu şuan. bi uzatsam rahatlicam bende rihannah modeli kestirdim en son bi yanı uzun dier yanı kısaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…