- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.041
kuzum diş gömük çıkıncaa veya çürümeye başlayınca çektirebiliyosunn ağrısı dayanılmaz çünküü çenelerin kilitleniyoo ağzımı acamıyorum benntam çene bitiminde cıkarmış 20 lik dişler bu yüzden ameliyatı zormuşşş hatta bı yerde okudum kızın çenesi kırılmış ameliyat anındaa uzunnn bi süre hiç konusamamışş korktum benn valla ağrıdan ölsemde çektirmem :18:
ben göremiorum albüm özelmi:26:
umarım canım benım gömük çıktılarr ya ameliyat olucam yada bi ömürr böyle ağrısına katlanıcam ben katlanmayı seçiyorum :18:enemmmm:18::18::18::18:
umarım oyle bı sorun olmaz
umarım canım benım gömük çıktılarr ya ameliyat olucam yada bi ömürr böyle ağrısına katlanıcam ben katlanmayı seçiyorum :18:
ayy bende gördümmmm çok güzelsin maşallah yaagözlerin kendi rengi mi canımm ben sarıyıda cok yakıştırdım ama siyahta güzell
sürekli değilll benım en sonn 3 ay önce ağrmıştı ama günlerce sürüyo ağrısıı sonra hap kullandım geçtii ama hissediyorum bugunlerde gene şişip ağrıyacakkpekı sureklı mı oluyor agrın canım cok mu sıddetlı:18:
sashamia
canım ben sana açık rengı daha cok yakıstrdım sankı yaaa:44: bence geri dönmelisin sana alessandra ambrosio tarzı sac renklerıde cok hoş durur kahve tonunun ustune ışıltı tarzında.birde sacında ek postiş vs var mı canım?
ne güzell iki renk gözzcanım tesekkur ederım .mavı sıyahı ılk boyadıgım da parıl parıl parlıyordum hıc sevmedım o hallını .akınca sac dogallastı .
goz rengım canım elamsı yesılımsı garıp bır renk habıre renk degıstırıyor
tamam baktım bende. valla canım sana ben taa konuyu açtığın zamanda söylemiştim karamelimsi olan saçların seni çok güzel gösteriyor. siyah ben yakıştıramadım tüm o havan endamını siyah örtmüş gwenin dediği gibi vamp bi hava katmış
ne güzell iki renk gözzbende merak ettım saçlarında çıt çıt ya da kaynak falan var mı kendi saçların mıı diyecektim kiii zatenn cvp vermişsin :) peki nasıl uzattın bukadar cnm yaa :26:
bılmıyorum valla kararsızım canım aslın da .bayagda akıttım acmak ıcın .ama yıne de kararsızlık yasıyorum .ılk boyadıgın da mavı sıyahdı bu fotolar mavı sıyah olanlar .hıc olmadı gıtmedı bana .ama akınca dogal sac rengım gıbı durdu .dur ben yarın akmıs halını de ekleyeyım ona da bakın
hayır canım postıj yok .
canım cıtcıt kaynak yok .belıme kadar .ben canım cok sık sac kestıren bır tıp degılım kırıkları bıle 6 ayda bı ucundan mılım mılım aldırırmama ben popoma kadar olsun dıye her hafta sınemakı kuru yapıyorum
off yaa bende upuzun saç istiyorummmmm :84:canım cıtcıt kaynak yok .belıme kadar .ben canım cok sık sac kestıren bır tıp degılım kırıkları bıle 6 ayda bı ucundan mılım mılım aldırırmama ben ılla popoma kadar olsun dıye her hafta sınemakı kuru yapıyorum belım de kaldılar cunku
benimde oyle upuzun yere kadaren son bi kestirdim artık umrumda degil ya uzamadı kaldı oyle
off yaa bende upuzun saç istiyorummmmm :84:
yere kadar mıay canım cok merak ettım ozel albume koy bır foto merak ettım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?