Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hani bi konu varya okadar bakım yapıoruz neden sonuç alamıoruz die. ben ordaki günlere uygun yaptım bakımımı ondanmı etkili oldu acaba:26:
olabilirr cnmm yaa ben kafama esiyo yapıyorumm annemle birlikte yapıyoruz bidee tarihlere uyabileceğimi sanmıyorummm ama aslında denemekte fayda varr

sinamekiyi yaptım bnde 2 ayy şimdi ara verdimm yarın gene başlıcamm ama bende etkili bi uzama yaratmadı yaa
ewet yaaa sankı bndede beklenen abartıldıgı gbı bı etkı olmadı
len sashamia88 gordum ben seni simdi konundan hatırladım siyah sac yapmıstın sen kararsızdın falan ama guzeldi

hanı yaa bn nıe goremıyom sashamıanın albumunu

o konu hakkinda hic birsey bilmek istemiyorummmm yapamiyorum beceremiyorum heryer sir oluyor( ben philips kullanmaya devam edicem sanirim.

ya fıstıklarım alakasız olacak ama 20 lik diş çıkarıyorum daha once cıkaranlar varsa ne gibi sıkıntıları oluyor,nefesimin ferahlıgını etkılemez demı en onemlısı o cunku cok onem verırım ferah bı nefese:26:

sen agrısını dusunmekten nefesi dusunmeye fırsat bulamazsın bence cok agrı yapıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…