- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.001
sinamekiyi yaptım bnde 2 ayy şimdi ara verdimm yarın gene başlıcamm ama bende etkili bi uzama yaratmadı yaa
dudaklar ince özensem kaç yazar baştan kaybetmişim ben
iyi geceler canım hoşgeldinnn..nişan hazırlığı vardı yanlış hatırlamıyosammmmiyi geceler kızlaaar :))
iyi geceler canım hoşgeldinnn..nişan hazırlığı vardı yanlış hatırlamıyosammmm
olabilirr cnmm yaa ben kafama esiyo yapıyorumm annemle birlikte yapıyoruz bidee tarihlere uyabileceğimi sanmıyorummm ama aslında denemekte fayda varrhani bi konu varya okadar bakım yapıoruz neden sonuç alamıoruz die. ben ordaki günlere uygun yaptım bakımımı ondanmı etkili oldu acaba:26:
ayy kıyafetın falan hazırdır senınnnn acayip heyecanlısındırr ben olsam uyku uyuyamazdım nişana kadarreveet hoşbuldum canım :)) tam bir hafta kaldı
ewet yaaa sankı bndede beklenen abartıldıgı gbı bı etkı olmadısinamekiyi yaptım bnde 2 ayy şimdi ara verdimm yarın gene başlıcamm ama bende etkili bi uzama yaratmadı yaa
len sashamia88 gordum ben seni simdi konundan hatırladım siyah sac yapmıstın sen kararsızdın falan ama guzeldi
ewet yaaa sankı bndede beklenen abartıldıgı gbı bı etkı olmadı
hanı yaa bn nıe goremıyom sashamıanın albumunu
bende göremedim valla :26:ewet yaaa sankı bndede beklenen abartıldıgı gbı bı etkı olmadı
hanı yaa bn nıe goremıyom sashamıanın albumunu
ayy kıyafetın falan hazırdır senınnnn acayip heyecanlısındırr ben olsam uyku uyuyamazdım nişana kadarr
hahahh canım yanlış oldu sanırımmm burda ağda konusu konusulmadıo konu hakkinda hic birsey bilmek istemiyorummmmyapamiyorum beceremiyorum heryer sir oluyor ( ben philips kullanmaya devam edicem sanirim.
yok valla canım benim :) kıyafetim hazır değil henüz, evde yapılacağı için, sade bişey giyicem.. heyecanlıyım ama, valla bu koşturmalardan heyecanımı yaşayamıyorum :))
hahahh canım yanlış oldu sanırımmm burda ağda konusu konusulmadı
ya fıstıklarım alakasız olacak ama 20 lik diş çıkarıyorum daha once cıkaranlar varsa ne gibi sıkıntıları oluyor,nefesimin ferahlıgını etkılemez demı en onemlısı o cunku cok onem verırım ferah bı nefese:26:
guzel heyecanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?