Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yok valla canım benim :) kıyafetim hazır değil henüz, evde yapılacağı için, sade bişey giyicem.. heyecanlıyım ama, valla bu koşturmalardan heyecanımı yaşayamıyorum :))
anladım kuzumm ben cok sabırsızım yaa benım nişan kıyafetim aylar öncesınden hazır olurr evet haklısınn cok yogunluk vardırr ah ah o günleri bende göreyimmmm

yok valla canım benim :) kıyafetim hazır değil henüz, evde yapılacağı için, sade bişey giyicem.. heyecanlıyım ama, valla bu koşturmalardan heyecanımı yaşayamıyorum :))

darısı bızlerın başına kızlar amın deyın ıcınızden..
gerçi şimdi dunku arkadas bu yazımı gorse ne kınardı benı

ne şanslısın ya benim çıkmıyor:26: 4 üde alınacak haziranda

ahh kuzummmm 20 dişim benım gömük olarak çıktıı yok nefeste sorun olmuyoo ama bi ağrı yapıp şiştiği zamann yandınn ne yemek yiyebiliyosun ne adam akıllı konusabiliyosunn..berbat bişey yaa bide ameliyatı zorr çene cerrahisi yapıyoo dişi aldıktan sonra dikiş atılıyomuş ve biraz tehlikesi olabilen bi ameliyatmışş

bacıııı bide o diş alınıyo mu alıncasa ne demeye cıkıyor yahuuu

bacıııı bide o diş alınıyo mu alıncasa ne demeye cıkıyor yahuuu
kuzum diş gömük çıkıncaa veya çürümeye başlayınca çektirebiliyosunn ağrısı dayanılmaz çünküü çenelerin kilitleniyoo ağzımı acamıyorum benn tam çene bitiminde cıkarmış 20 lik dişler bu yüzden ameliyatı zormuşşş hatta bı yerde okudum kızın çenesi kırılmış ameliyat anındaa uzunnn bi süre hiç konusamamışş korktum benn valla ağrıdan ölsemde çektirmem :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…