- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.021
anladım kuzumm ben cok sabırsızım yaa benım nişan kıyafetim aylar öncesınden hazır olurryok valla canım benim :) kıyafetim hazır değil henüz, evde yapılacağı için, sade bişey giyicem.. heyecanlıyım ama, valla bu koşturmalardan heyecanımı yaşayamıyorum :))
yok valla canım benim :) kıyafetim hazır değil henüz, evde yapılacağı için, sade bişey giyicem.. heyecanlıyım ama, valla bu koşturmalardan heyecanımı yaşayamıyorum :))
aynen canım, bekliyoruz bakalım :))
aynen canım, bekliyoruz bakalım :))
bende dedim bi yerde bişimi kaçırdım acaba
ya fıstıklarım alakasız olacak ama 20 lik diş çıkarıyorum daha once cıkaranlar varsa ne gibi sıkıntıları oluyor,nefesimin ferahlıgını etkılemez demı en onemlısı o cunku cok onem verırım ferah bı nefese:26:
sen agrısını dusunmekten nefesi dusunmeye fırsat bulamazsın bencecok agrı yapıyormus
anladım kuzumm ben cok sabırsızım yaa benım nişan kıyafetim aylar öncesınden hazır olurrevet haklısınn cok yogunluk vardırr ah ah o günleri bende göreyimmmm
sağol canım... benim isteme-söz-nişan olacak bir ay öncesinden karar verdik, ama zaten senelerdir evlenmeyi düşünüyoruz :)
ahh kuzummmm 20 dişim benım gömük olarak çıktıı yok nefeste sorun olmuyoo ama bi ağrı yapıp şiştiği zamann yandınn ne yemek yiyebiliyosun ne adam akıllı konusabiliyosunn..berbat bişey yaa bide ameliyatı zorr çene cerrahisi yapıyoo dişi aldıktan sonra dikiş atılıyomuş ve biraz tehlikesi olabilen bi ameliyatmışşya fıstıklarım alakasız olacak ama 20 lik diş çıkarıyorum daha once cıkaranlar varsa ne gibi sıkıntıları oluyor,nefesimin ferahlıgını etkılemez demı en onemlısı o cunku cok onem verırım ferah bı nefese:26:
hayırlısı olsun ya sizin nisan uzun zaman onceden bellimiydi :26:
hayırlı olsun arkadaşım allah tamamına erdirsin
ahh kuzummmm 20 dişim benım gömük olarak çıktıı yok nefeste sorun olmuyoo ama bi ağrı yapıp şiştiği zamann yandınn ne yemek yiyebiliyosun ne adam akıllı konusabiliyosunn..berbat bişey yaa bide ameliyatı zorr çene cerrahisi yapıyoo dişi aldıktan sonra dikiş atılıyomuş ve biraz tehlikesi olabilen bi ameliyatmışş
korkutma kız benııı gerçi ben gece evden cıkmıyorummm kiiiihahah bende bakim günleri falan okuyunca aklima ilk o geldi, okadar sinir olmusum...
Semiramis yarin gece Bursadayim eger olurda yolda biri arkandan kosarsa bilki benimdir o :)))
bacıııı bide o diş alınıyo mualıncasa ne demeye cıkıyor yahuuu
kızlar ekledım bakabılırsınız
kızlar ekledım bakabılırsınız
kuzum diş gömük çıkıncaa veya çürümeye başlayınca çektirebiliyosunn ağrısı dayanılmaz çünküü çenelerin kilitleniyoo ağzımı acamıyorum bennbacıııı bide o diş alınıyo mualıncasa ne demeye cıkıyor yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?