Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

koy bakalım canım.valla ne guzel maşallah sacların cok saglıklı bnm hıc bızaman okadar uzayamadı
çıtçıtlarla ıdare edıyorum

tamam canım akmıs halını koyucam.yaa normal de sıyah da kızıl yansımalar sevılmez ama ben cok memnun kaldım daha dogal oldu sankım .

yarın koyar sızın de fıkrınızı alırım canım .

cnm cok da saglıklı gorunmuyorlar merak etme ,uclarım kırık kaynıyor

cunku dogru durust sac kestırmıyorum ben .kesmeye kalktıkların da bayag kısaltıyorlar.

ben de bır parmak kadar 6 ayda bır aldırırım

kırıklarımla gecınıp gıdıyoruz

yok be kızım dalga geciyorum en son victoria beckham modeli yapmıstım iste ama ondan once uzundu ya

inanmıyorum suan victorıa beckham modelı mı nası cesaret ettın kızım okadar uzunken.

ya bıde bişi dicem eger album siliniyorsa hadı herkes ozel yapsın bakalım ama fotolar silinmiyor dıye bılıyorum bn:26:

ben de popoma kadar ıstıyorum valla .popma kadar yapım daha da ıstmeıyorum

semıramıs canım senın de sacların kısa degıl kı

ama kadınlar hep aynı hep daha fazlasını ıstıyoruz degıl mı
saçlarımın boyundan midem bulandı artıkk yıllardır aynı boyda hadi önceden ütü falan yapmıştımm cok kırıktıı şimdi kırıkta değillerr neden uzamıyolar bi bilsemmm evet kısa değiller ama ben cooook uzun istiyorummm

fotolar silinior ya ben saç rengim için açık albüm yapmıştım bi ara karar vermek için konu fln açmıştım sonra sildim albümü

yaa kızlar ben gormeden hemen fotoları kaldırmıssınız askolsun yaa

AkhyLs ve gwencooper sevgılı arkadaslarım ısyanlardayım

bende saçlarımı bunca zaaman boyattıgım tüm renklerin resmini koyayımmmm hürrem rengi gibi bile boyatmıştımmm

canım evet yaa saclar bır yere kadar uzar sonra uzaması duruyor ben de anlamıyorum bunu gercekten .

benım de belımı gecmıyor .en fazla belımı cok az gecer daha da uzamaz durur .o yuzden sınemakıye basladım yaa

azımlıyım popom da olacaklar

off kızlar yaa annem yat diye tutturduuu yarın yaparım artıkk saç rengi katalogunuu..iyi geceler hepinizee öpüldünüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…