- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.061
koy bakalım canım.valla ne guzel maşallah sacların cok saglıklı bnm hıc bızaman okadar uzayamadı
çıtçıtlarla ıdare edıyorum
yok be kızım dalga geciyorumen son victoria beckham modeli yapmıstım iste ama ondan once uzundu ya
saçlarımın boyundan midem bulandı artıkk yıllardır aynı boyda hadi önceden ütü falan yapmıştımm cok kırıktıı şimdi kırıkta değillerr neden uzamıyolar bi bilsemmmben de popoma kadar ıstıyorum valla .popma kadar yapım daha da ıstmeıyorum
semıramıs canım senın de sacların kısa degıl kı
ama kadınlar hep aynı hep daha fazlasını ıstıyoruz degıl mı
yok be kızım dalga geciyorumen son victoria beckham modeli yapmıstım iste ama ondan once uzundu ya
inanmıyorum suan victorıa beckham modelı mı nası cesaret ettın kızım okadar uzunken.
ya bıde bişi dicem eger album siliniyorsa hadı herkes ozel yapsın bakalımama fotolar silinmiyor dıye bılıyorum bn:26:
inanmıyorum suan victorıa beckham modelı mı nası cesaret ettın kızım okadar uzunken.
ya bıde bişi dicem eger album siliniyorsa hadı herkes ozel yapsın bakalımama fotolar silinmiyor dıye bılıyorum bn:26:
yaa kızlar ben gormeden hemen fotoları kaldırmıssınız askolsun yaa
AkhyLs ve gwencooper sevgılı arkadaslarım ısyanlardayım
yaa kızlar ben gormeden hemen fotoları kaldırmıssınız askolsun yaa
AkhyLs ve gwencooper sevgılı arkadaslarım ısyanlardayım
bende saçlarımı bunca zaaman boyattıgım tüm renklerin resmini koyayımmmm hürrem rengi gibi bile boyatmıştımmm
saçlarımın boyundan midem bulandı artıkk yıllardır aynı boyda hadi önceden ütü falan yapmıştımm cok kırıktıı şimdi kırıkta değillerr neden uzamıyolar bi bilsemmmevet kısa değiller ama ben cooook uzun istiyorummm
gwen sende victoria backhem modelını koysana kız merak ettım senı hayal edemıyorum o sac tıpıyle
bnde yapcam ozel album lan ozendım
beklıyoruz sekerım.yaparsın sonra rahatsz olursan sılersın canım .
ama bız bı gorelım dımı sekerım
ben nasıl görecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?