Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

burunum için tşk ederim canım. ay keşke albüm yapmasaydım al işte yeniden saç krizim başladı resimlerime baktıkça valla içim gitti şimdi ya. şuan saçlarım kınalı:84:

hehehe canım sıkma canını donersın gerı .sacın suan da kınalı ıse tarcın bakıra donmek kolay dıye bılıyorum ben zor mu oluyor.

hehehe canım sıkma canını donersın gerı .sacın suan da kınalı ıse tarcın bakıra donmek kolay dıye bılıyorum ben zor mu oluyor.

ay evet canım ya tarçın bakır çok açık bir renk bak sana tarçının bir rengini eklim demek istediğimi anlarsın dur ekliorm albüme

koydum azcık bakınız hadi

Wowww afet afet dıyorum sadece .

ten rengın sarımsı bugday dımı tatlım ,sıyah sacı her ne kadar beyaz tenlere yakıstırsam da

sana cok yakısmıs tatlım .bu bogurtlen sıyahı mı oluyor cok begendım ben .

ya bıde seyı merak edıyorum yazın ne yapıyorsun ,hanı bronzlasınca sac da sımsıyah olunca nasıl oluyor

yakısıyor mu

ekledim tamamen gün ışığı altında çekmiştik bunu. tarçın çok açık bir renk akınca sarıya yaklaşıyor resmen. kınalı saçıma imkanı yok gerçi mavi siyahın üstüne yaptım ben bunu

AkhyLs canım gordum sımdı cok sıcak tatlı bır renk ,sen nasıl bu rengı degıstırısın ben cok begendım yaa

kuaoforun bu rengı yapma ımkanıda mı yok canım

tsk ederim cnm sende oylesiin valla
bugday gibi ne cok koyu ne cok acık bu normalsiyahdı ya ben bronzlasıncada cok iyi duruyor sanırım bnm rengim siyah

AkhyLs canım gordum sımdı cok sıcak tatlı bır renk ,sen nasıl bu rengı degıstırısın ben cok begendım yaa

kuaoforun bu rengı yapma ımkanıda mı yok canım

maalesef canım ya kınayı açmayı kabul etmiyorlar büyük sorumluluk. AH ah birde bu rendi evde kendim yapmıştım ben. napim canım sewgilim tuttu konulmdan götürdü kuaföre boyattık saçları siyaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…