Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla merak ettim bekliorm yarınki fotonu canım. küllü tonları denedinmi hiç benim bii o kaldı valla aslnda açık küllü kumral çok istiorum belki yakışır

cnm evet denedım ,acık kullu kumral ılk boyadıgın da cok guzel oluyor ama ,aktıkca yesıl renge donuyor ıhh onun da sevemedım .

ıkı hafta bı sac boyamakla basedemıyordum

cnm evet denedım ,acık kullu kumral ılk boyadıgın da cok guzel oluyor ama ,aktıkca yesıl renge donuyor ıhh onun da sevemedım .

ıkı hafta bı sac boyamakla basedemıyordum

ay o yüzden kına rahat şuan ya dibim belli olmuor tarçın ve mavi siyahta bende 2-3 haftada bir boyuordum kaşınmamak lazım durucam durduum yerde belime uzatcam saçlarımı bu sefer azimliyim

Kızlar kaçtım ben uyuyayım yarından itibaren sınavlara çalışmaya başlıyorum finaller geldi çattı:18::18:

ii geceler kızlar tatlı rüyalar hepinize:118::119:

kızlar ben de son zamanlar da su renklere taktım kafayı .

dıpler kumral gıbı olup uclara dogru dıplerın bır ıkı ton acıgı olan roflemı desem balyaj mı ıste anladınız sız

bu renkler yanı ,cok dogal durmuyor sızce de

Eklentiler

• $2baed7f8892f11e1a39b1231381b7ba1_7.webp
    9 KB · Görüntüleme: 19
onlar prof makineyle cekilmisti cnm
fıstıgım bana msnden palmıye agacının yanında cekınıp gonderdıgın resımde sacların accuk kısa o mu vıctorıa bachemın bıraz uzamıs halı anam
Kızlar kaçtım ben uyuyayım yarından itibaren sınavlara çalışmaya başlıyorum finaller geldi çattı:18::18:

ii geceler kızlar tatlı rüyalar hepinize:118::119:
ıyı geceler tatlım

canm kesınlıkle bnm ıstedıgım sac nası tutturcaz bılmem rofle galıba

canm kesınlıkle bnm ıstedıgım sac nası tutturcaz bılmem rofle galıba

bende cok begenıyorum cnm cıg bır renk degıl ve cok dogal duruyor .

nasıl donerız onu bılmıyorum ama

senın ısın kolay senın zaten acık sacların donersın ama ,ben ne yapıyım nerelere gıdem gayrı

bılmıyorum .benım ısım zor gıbı ,ben de gwencooper gbı oluruna bırakıp boyasam mı acaba

canm bnmde sıyaha yakın bı kahve suan ama bnmde donmem zor gıbı bızım ıyı bır kuafore ıhtıyacımız var ama yolunmus tawuk gıbı soyarlar bızı valla bıde saclar supurgeye döner

canm bnmde sıyaha yakın bı kahve suan ama bnmde donmem zor gıbı bızım ıyı bır kuafore ıhtıyacımız var ama yolunmus tawuk gıbı soyarlar bızı valla bıde saclar supurgeye döner

evet canım dogru dıyorsun .ben soyle kendı capında kuaforlere danıstım da dıyorlar kı "bu sacı acamayız bız acarız ama sacının en az kulak esnasın da kesılmesını goze alacaksın"dıyorlar pahalı bır yer lazım ,benım eskıden gıttıgım yer cok basarılıydı ama cok da pahalıydı .oraya gıtsem dunyanın parasını alacak benden bılıyorum o yuzden gozum kesmıyo

çok geçmiş olsun canımm bi an önce iyileşirsin umarım..aa dogum gününde bbek patiği mi aldınnn nasıl merak ettımm bende alıcamm biliyosunn bu konuda senın fikirlerine ihtiyacım olacakk

evet kuzum, hani buraya da yazmıştım ya bi patik alıp bi yazı yazmıştım, sanki bebişimizden babasına bi mektup gibi bişey olmuştu. onu verdim işte. patik de çok tatlı bişeydi. ama dün sevgilime verdim,şimdi onda. keşke vermeden fotoğrafını çekseydim. bence asıl babalar gününe uygun bi hediye kuzum, çık bi gün dışarı bebek eşyaları satan yerlere bi göz gezdir bakalım.
çok sağol bi an önce iyileşip burada daha sık olmak istiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…