- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.141
canım sarıda yaptın mı sen
ay ıyı dayanmıs sacların valla
valla merak ettim bekliorm yarınki fotonu canım. küllü tonları denedinmi hiç benim bii o kaldı valla aslnda açık küllü kumral çok istiorum belki yakışır
sarı ardından kızıl sonra kahve-siyah-kızıl boyle devam etti
canım sen de delı cesaretı var ,ustelık ara tonlar da degıl bırden renk gecıslerı yapmıssın .
dua etkı kel kalmadın
cnm evet denedım ,acık kullu kumral ılk boyadıgın da cok guzel oluyor ama ,aktıkca yesıl renge donuyor ıhh onun da sevemedım .
ıkı hafta bı sac boyamakla basedemıyordum
bacı bişi sorcam gwen profesyonel makıne cekımlerı mı o
karamelde olmustu bir ara bide rofle vardı unuttumya napıyım elimde kalırsa kalsın mantıgıyla yaptım cok takmadım kafama belkide ondan bisey olmadı
Kızlar kaçtım ben uyuyayım yarından itibaren sınavlara çalışmaya başlıyorum finaller geldi çattı:18::18:
ii geceler kızlar tatlı rüyalar hepinize:118::119:
fıstıgım bana msnden palmıye agacının yanında cekınıp gonderdıgın resımde sacların accuk kısa o mu vıctorıa bachemın bıraz uzamıs halı anamonlar prof makineyle cekilmisti cnm
ıyı geceler tatlımKızlar kaçtım ben uyuyayım yarından itibaren sınavlara çalışmaya başlıyorum finaller geldi çattı:18::18:
ii geceler kızlar tatlı rüyalar hepinize:118::119:
kızlar ben de son zamanlar da su renklere taktım kafayı .
dıpler kumral gıbı olup uclara dogru dıplerın bır ıkı ton acıgı olan roflemı desem balyaj mı ıste anladınız sız
bu renkler yanı ,cok dogal durmuyor sızce de
canm kesınlıkle bnm ıstedıgım sac nası tutturcaz bılmem rofle galıba
bende cok begenıyorum cnm cıg bır renk degıl ve cok dogal duruyor .
nasıl donerız onu bılmıyorum ama
senın ısın kolay senın zaten acık sacların donersın ama ,ben ne yapıyım nerelere gıdem gayrı
bılmıyorum .benım ısım zor gıbı ,ben de gwencooper gbı oluruna bırakıp boyasam mı acaba
canm bnmde sıyaha yakın bı kahve suan ama bnmde donmem zor gıbı bızım ıyı bır kuafore ıhtıyacımız var ama yolunmus tawuk gıbı soyarlar bızı valla bıde saclar supurgeye döner
çok geçmiş olsun canımm bi an önce iyileşirsin umarım..aa dogum gününde bbek patiği mi aldınnn nasıl merak ettımmbende alıcamm biliyosunn bu konuda senın fikirlerine ihtiyacım olacakk
bacılar bıde ben 2 gun olmucam istabula gideyrum opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?