- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.121
bakın dedim ama ben siliverdim
hurrem ilk resimdeki sarına bittim ya
kızım sen gordunya beni yakısa sac modelimi bulamadım ya o bile bulunmak istemiyo
hurremland canım sımdı gordum ,bızım topıgın kızları hepıcıgı cok guzel valla
canım 1.fotoda kı sac rengını ben cok begendım .sık golge gıbı sanırım ama o rengı degıstrme cok yakısmıs cnm
tsk ederim cnm sende oylesiin valla
bugday gibi ne cok koyu ne cok acık bu normalsiyahdı ya ben bronzlasıncada cok iyi duruyor sanırım bnm rengim siyah
canım saol sende oyle
sarı dıyosunuz yanı oy bırlıgıyle yaaa o resımde bide 18 yasındamıydım 19 muydu ne bayagı eskı resım
tamamdır ekledim
canım saol sende oyle
sarı dıyosunuz yanı oy bırlıgıyle yaaa o resımde bide 18 yasındamıydım 19 muydu ne bayagı eskı resım
ben de tesekkur ederım canımcım
yaa bronzken ben cok korkuyorum ,bronz tende sımsıyah sac karabocuk olur dıye korkuyorum
bakalım bu yaz gorucegm karabocuk gıbı olacak mıyım
sen degıstrme cnm normal sıyah cok daha guzel ,ben mavı sıyah tonlarını gercekten begenmıyorum .
o hataya bır kere dustum bır daha tovbe ettım valla
ben de tesekkur ederım canımcım
yaa bronzken ben cok korkuyorum ,bronz tende sımsıyah sac karabocuk olur dıye korkuyorum
bakalım bu yaz gorucegm karabocuk gıbı olacak mıyım
sen degıstrme cnm normal sıyah cok daha guzel ,ben mavı sıyah tonlarını gercekten begenmıyorum .
o hataya bır kere dustum bır daha tovbe ettım valla
vay vay vayyy diyorum... siyah senin rengin kesinlikle canım
saol cnmm..degistirmem artık heralde sanırsam bilemiycem
zor valla canım ya ne sen ne ben akıllanmayız çünkü
ama sarı hic gitmiyor bana kızılda siyah kdr guzel degilkendimi durdurmam lazım boyamamak icin
turuncu yada sarı yansımalı sıcak renkler gidiyor bize sanırm ikimizde ii hata yapmışız valla
canım ben turuncu denedım ama bana hıc gıtmedı tenımı olu gıbı gosterdı .
mavı sıyah da gercekten cok yapay parıl parıl bırsey oldu hele ılk boyadıgım da
onu da hıc sevmedım ,daha da ona bulasmam zaten .
ama sımdı kuzgunı sıyah gıbı oldu ,hanı gun ısıgın da sarımsı kızılımsı yansımaları olan sıyah
ton var yaa ,oyle oldu .ek boyamadım aktıkca o hale geldı
kuzgunı sıyah canım ıffetın sac rengının aynısı gormstun ,cok dogal bır sıyah ben cok begendım
yarın foto cekıp eklıycem .
ama sarı hic gitmiyor bana kızılda siyah kdr guzel degilkendimi durdurmam lazım boyamamak icin
gwen canım bu resımlerın cok hoşmus bana gonderdıklerın de guzeldı ama bunları daha cok begendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?