Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hurremland canım sımdı gordum ,bızım topıgın kızları hepıcıgı cok guzel valla

canım 1.fotoda kı sac rengını ben cok begendım .sık golge gıbı sanırım ama o rengı degıstrme cok yakısmıs cnm

canım saol sende oyle
sarı dıyosunuz yanı oy bırlıgıyle yaaa o resımde bide 18 yasındamıydım 19 muydu ne bayagı eskı resım

tsk ederim cnm sende oylesiin valla
bugday gibi ne cok koyu ne cok acık bu normalsiyahdı ya ben bronzlasıncada cok iyi duruyor sanırım bnm rengim siyah

ben de tesekkur ederım canımcım

yaa bronzken ben cok korkuyorum ,bronz tende sımsıyah sac karabocuk olur dıye korkuyorum

bakalım bu yaz gorucegm karabocuk gıbı olacak mıyım

sen degıstrme cnm normal sıyah cok daha guzel ,ben mavı sıyah tonlarını gercekten begenmıyorum .

o hataya bır kere dustum bır daha tovbe ettım valla

yok ya olmazsın havalı durur
mavi siyahda yakısıyo ama bana yapıcam ben bu ara ozaman gosteririm

turuncu yada sarı yansımalı sıcak renkler gidiyor bize sanırm ikimizde ii hata yapmışız valla

turuncu yada sarı yansımalı sıcak renkler gidiyor bize sanırm ikimizde ii hata yapmışız valla

canım ben turuncu denedım ama bana hıc gıtmedı tenımı olu gıbı gosterdı .

mavı sıyah da gercekten cok yapay parıl parıl bırsey oldu hele ılk boyadıgım da

onu da hıc sevmedım ,daha da ona bulasmam zaten .

ama sımdı kuzgunı sıyah gıbı oldu ,hanı gun ısıgın da sarımsı kızılımsı yansımaları olan sıyah

ton var yaa ,oyle oldu .ek boyamadım aktıkca o hale geldı

kuzgunı sıyah canım ıffetın sac rengının aynısı gormstun ,cok dogal bır sıyah ben cok begendım

yarın foto cekıp eklıycem .

valla merak ettim bekliorm yarınki fotonu canım. küllü tonları denedinmi hiç benim bii o kaldı valla aslnda açık küllü kumral çok istiorum belki yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…