Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

topikciğimin bütün fıstıklarınaa bu şarkyııı armağann ediyorummmm
[video=youtube;l4lF1hf6Ips]http://www.youtube.com/watch?v=l4lF1hf6Ips[/video]

come on,sashamia,gwencooper,sedefonur,ammavelakin,hurre mland,akhyls let's go party :118: (umarım doğru yazmışımdırrr)
[video=youtube;ZyhrYis509A]http://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A[/video]

şarkılar süpermiş tam bizlik cuk oturmuş
kuzum bak şu.. buraya yazmıştım ama görmedin herhalde sen
''Babişim bu papişleri ben gelene kadar saklar mısın? Bekle bekle, az kaldı gelmeme, sen bugün 22 yaşına girdin, 8 yıl sonra bana kavuşacaksın. Şarkıların 3 ü bir arada muhteşem bir ahenk oluyor. Biz de muhteşem üçlü olucaz, sen annem ve ben..Babacım ben sizin meyvenizim =) anneciğimi hamiş bıraktığında ona çok iyi bak tamam mı? Ben tekme attığımda kulağını anneciğimin karnına daya, İyi dinlemek için annemin karnına bardak koyabilirsin mesela, iyi duy beni ki Çünkü tekme attığım zamanlar canım hambuş çekebilir, anneme bi iletiverirsin. =) tekme atmadığım zamanlar da annemin karnını dinle. Bazı şeyler aramızda kalabilir dimi =) sana sır veririm. Mesela annem karnından çok gıdıklanıyor ve kendini kasıyor. Rahatsız oluyorum, ama ağlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda? He, sorarım size? Ama nerden duyacaksınız, işiniz gücünüz kız mı oğlan mı diye düşünmek.. =) neyse son olarak sana 8 sene ilerisinden %100 kesin olacak olan bişey söylicem. Annem seni çok seviyo ve hep sevicek babacım. Hadi beni bekleyin canlarım baaayyyy.''

aa cok tatlı olmuş yazı yaaa heyecanlıyımmm bunları yapmak içinn ama inşallah ailesi açıp okumazz yapmazlar sanırım daha önce böyle bişe olmadı amaa insan çekiniyo genedee annemi hamiş bırakınca falan okuduklarını düşünsene

canım dur bakiim sevgilime sorayım, o dün götürdü eve bunları, ailesi nasıl tepki vermiş sorayım ben direk patiği gösterme, bebek mi geliyo diye kalplerine inmesin dedim açıklama yap dedim

canım dur bakiim sevgilime sorayım, o dün götürdü eve bunları, ailesi nasıl tepki vermiş sorayım ben direk patiği gösterme, bebek mi geliyo diye kalplerine inmesin dedim açıklama yap dedim
sor bakalımm aynen kuzumm işin bide yanlış anlama kısmı vaarrrr bide benımki evde olmayacak yüksek ihtimalle hediyeye bi bakarlarsaaaa

sor bakalımm aynen kuzumm işin bide yanlış anlama kısmı vaarrrr bide benımki evde olmayacak yüksek ihtimalle hediyeye bi bakarlarsaaaa
kuzum benimki eve gittiğinde annesi uyuyomuş, babasıyla çay içmişler sadece, babası da sormamış. seninki ailesini uyarsın da açmasınlar

çok rahat bi ayakkabıya benziyo canım, hem renginden ötürü de her şeyle uyacak bi ayakkabı, iyi günlerde giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…