- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.981
Hayir cok sukur ayriyiz ama gercektn cok bunaldim biz kiradayiz insallh evimiz olur desem yuzunu ceviriyo cocuguma dua et istahi acilsin zayif diyosun dedim yok ya zayiflasin diyo grm verse butun sulalesine yayiyo sanki bn bkmamisim gibi gecen biraktim 5 saat hic bisey yedirmemis ac klmis yavrun[/QUOTE
kıyamam yaa bırakmasaydın keske sendee yaşlılara zor geliyo bazı şeylerr çocuk bakımını falan unutmuştur zatenn..ayrı evdeymişsiniz zatenn canımm arada geldiğinde veya sen gittiğinde saygında kusur etmee ne derse desın hiç takma lafta söyleme Allah herşeyi görür hiç bi yapılan cezasız kalmaz çocugun için eşin için sabret..yapılacak bişey yok çünküü tartışsanda eline bişey geçmezz
Hayir cok sukur ayriyiz ama gercektn cok bunaldim biz kiradayiz insallh evimiz olur desem yuzunu ceviriyo cocuguma dua et istahi acilsin zayif diyosun dedim yok ya zayiflasin diyo grm verse butun sulalesine yayiyo sanki bn bkmamisim gibi gecen biraktim 5 saat hic bisey yedirmemis ac klmis yavrun[/QUOTE
kıyamam yaa bırakmasaydın keske sendee yaşlılara zor geliyo bazı şeylerr çocuk bakımını falan unutmuştur zatenn..ayrı evdeymişsiniz zatenn canımm arada geldiğinde veya sen gittiğinde saygında kusur etmee ne derse desın hiç takma lafta söyleme Allah herşeyi görür hiç bi yapılan cezasız kalmaz çocugun için eşin için sabret..yapılacak bişey yok çünküü tartışsanda eline bişey geçmezz
Cok saol canim icim acldi ya cok saol ins sizin kynanada cadi olmz sonunda sevginiz askiniz ebedi olsun esimi cok seviyorum oda bni onu bu kdr sevmesem bitmisti coktan
inşallah kuzummm üzme kendini hiçç eşine bak senn yavrunuzda varmış ne güzellCok saol canim icim acldi ya cok saol ins sizin kynanada cadi olmz sonunda sevginiz askiniz ebedi olsun esimi cok seviyorum oda bni onu bu kdr sevmesem bitmisti coktanbende cıkayım canımm geç oldu bayaa iyi gecelerr
inşallah kuzummm üzme kendini hiçç eşine bak senn yavrunuzda varmış ne güzellbende cıkayım canımm geç oldu bayaa iyi gecelerr
Sanada iyi geceler kadinlar kulubune yeni uye oldum yavas yazdim karisik geldi biraz kusur bkma sagol cnm tekrar
Kızlar günaydın dün internet gitti yurtta birden kayboldum yani kusura bakmayın :) Rüyamda ablamı gördüm, elini tuttum :) Uyandığımda biraz ağladım ama sevindim onu gördüğüm için :)
Günaydın canım...Seninde ablan vefat etmişti değil mi :26: bende 2 gündür babamı görüyorum
Evet tatlım 6ay 4gün oldu ablamı kaybedeli.. Rüyada görmek çok iyi oluypr değil mi :) ben rüya görebilmek için sürekli uyuyorum okula bile gitmiyorum çoğu zaman :) sen babanı ne zaman kaybettin başın sağolsun
ooo sizin evlenmenize az kalmış ozamann okul,askerlik vs beklemiyosunuz anladıgım kadarıylaa :) zordur ama sevgilinin ailesinide anlamak lazımm bi düğün kolay değill kaç milyarlar harcanıyoo
Babayı kaybetmek kolay degil ki canim Allah sabir versin. Kardesin var mi?Allah rahmet eylesin canımbenim 2 yıl 2,5 ay oldu..Bilmiorum ben bu aralar çok kötü oluyorum :'(
İyi ki msj atmamissin canim senin canin sıkkınmıs sevgiline patlamissin gibiKızlar dün sevgilimden ayrılıcaktımm...
Çok gergindim konuştuk neyin var diye sordu kaç defa anlatmadım,tersledim,tersledim o da bağırdıtelefonu yüzüne kapadım..
Sonra özür diledim, o uzattı..Bi özürle geçiyo mu dedi...Gergindim alttan alamaz mıydın dedim...Mesaj atıcaktım ''bitti, bi daha beni arama, sorma'' diye..
Bilmioyorum hem ayrılmak istiyorum hemde istemiyorum.. Canım çok sıkkın :'(
benımde psikolojim cok kötü yaaa başım dönüyo yemek yiyemiyorumm sevgilimle bişey konusamıyoruz zatenn çünkü biliyorum ki bişey desem direk sıkma bunaltma beni diyecekk...kendi kendimi yiyip bitiriyorummKızlar dün sevgilimden ayrılıcaktımm...
Çok gergindim konuştuk neyin var diye sordu kaç defa anlatmadım,tersledim,tersledim o da bağırdıtelefonu yüzüne kapadım..
Sonra özür diledim, o uzattı..Bi özürle geçiyo mu dedi...Gergindim alttan alamaz mıydın dedim...Mesaj atıcaktım ''bitti, bi daha beni arama, sorma'' diye..
Bilmioyorum hem ayrılmak istiyorum hemde istemiyorum.. Canım çok sıkkın :'(
Babayı kaybetmek kolay degil ki canim Allah sabir versin. Kardesin var mi?
İyi ki msj atmamissin canim senin canin sıkkınmıs sevgiline patlamissin gibi
senınde mi derdin var kuzumm evet ya son zamanlarda bi cok kişi sevgilisinin ilgisizliğinden şikayetçiiiBugün herkesin dertli günü sanırımmerhaba kızlar üzülmeyin ya :26:
senınde mi derdin var kuzumm evet ya son zamanlarda bi cok kişi sevgilisinin ilgisizliğinden şikayetçiii
bu erkeklerın hepsi aynı sanırım...bnımkide işini öne sürüpp hiç ilgi vs göstermiyo..ikimizdede tl yok hiç anneannemden arayacaktım onu msj attım müsait oldugunda arıcam konusalım dedim tmm dedi..bekledim bekledim yok sonra uyuyayım ben meleğim yazmışşbenimki iş kuruyor da. tam bir işkolik kendini fena kaptırdı ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. kpds ye grcem pazar günü ve benim için çok önemli. bir sürü dengesizlik yaptı geçen hafta tüm motivasyonumu sıfırladı. bu hafta da adetim ve acayip ötesi kötü gidiyorağrılı çok aşırı kanamalı fln... haliyle psikolojim bozuk çatacak yer arıyorum...
tüm bunlar olurken tahmin edebileceğiniz gibi tek bulduğum sıfır anlayış
bu erkeklerın hepsi aynı sanırım...bnımkide işini öne sürüpp hiç ilgi vs göstermiyo..ikimizdede tl yok hiç anneannemden arayacaktım onu msj attım müsait oldugunda arıcam konusalım dedim tmm dedi..bekledim bekledim yok sonra uyuyayım ben meleğim yazmışşmsj atıyorum verdiği cvplar hep aynıı uzaklaşıyo sanki benden..aslında üstüne gitmiyorumm özellikle son zamanlarda..benımde başım inanılmaz ağrıyo biraz yürüyünce basım dönmeye başlıyo
ya benimki gerçekten yoruluyor ama tüm gün eşşekler gibi çalışıyor. akşamları elinden geldğince arayıp konuşmaya çalışıyor. dün gece ben çok gerildim o da anlayışsızlığın dibine vurdu suratıma telefonu kapattı. ben ağlarken aradı bi 20 dk sonra. özür diledi. bende hem ağladım hem derdimi anlattım ondan sonra anladı derdimi. önceden çok anlayışlıydı şimdi ise bir anda değişti... o da bana sen değiştin önceden anlatırdın artık derdini anlatmıyorsun diyor.. uzakta olduğumuz için sanırım iletişimimizde bir kopma var...
[/QUOTE
az önce msj attı benımki aksam konusacaktık unuttum ben yazmışş...unutmuş olması bile dogru değil aslındaa ama neyse tartışarak elime bişey geçmeyecek..
az önce msj attı benımki aksam konusacaktık unuttum ben yazmışş...unutmuş olması bile dogru değil aslındaa ama neyse tartışarak elime bişey geçmeyecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?