Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar günaydın dün internet gitti yurtta birden kayboldum yani kusura bakmayın :) Rüyamda ablamı gördüm, elini tuttum :) Uyandığımda biraz ağladım ama sevindim onu gördüğüm için :)

Son düzenleme:
Günaydın canım...Seninde ablan vefat etmişti değil mi :26: bende 2 gündür babamı görüyorum

Evet tatlım 6ay 4gün oldu ablamı kaybedeli.. Rüyada görmek çok iyi oluypr değil mi :) ben rüya görebilmek için sürekli uyuyorum okula bile gitmiyorum çoğu zaman :) sen babanı ne zaman kaybettin başın sağolsun

Allah rahmet eylesin canım benim 2 yıl 2,5 ay oldu..Bilmiorum ben bu aralar çok kötü oluyorum :'(

Kızlar dün sevgilimden ayrılıcaktımm...
Çok gergindim konuştuk neyin var diye sordu kaç defa anlatmadım,tersledim,tersledim o da bağırdı telefonu yüzüne kapadım..
Sonra özür diledim, o uzattı..Bi özürle geçiyo mu dedi...Gergindim alttan alamaz mıydın dedim...Mesaj atıcaktım ''bitti, bi daha beni arama, sorma'' diye..
Bilmioyorum hem ayrılmak istiyorum hemde istemiyorum.. Canım çok sıkkın :'(

ooo sizin evlenmenize az kalmış ozamann okul,askerlik vs beklemiyosunuz anladıgım kadarıylaa :) zordur ama sevgilinin ailesinide anlamak lazımm bi düğün kolay değill kaç milyarlar harcanıyoo

yok askerliğide bitirdik geçtiğimiz yaz bu ağustos ayında 1 sene olucak biteli :) aralık ayındada düğünleri oldu işde şimdi sıra bizde ama bakalım ses yok şimdilik dediğin gibi tabi zor düğün yapmak ama beklemekte bir o kadar zor

Allah rahmet eylesin canım benim 2 yıl 2,5 ay oldu..Bilmiorum ben bu aralar çok kötü oluyorum :'(
Babayı kaybetmek kolay degil ki canim Allah sabir versin. Kardesin var mi?
İyi ki msj atmamissin canim senin canin sıkkınmıs sevgiline patlamissin gibi

benımde psikolojim cok kötü yaaa başım dönüyo yemek yiyemiyorumm sevgilimle bişey konusamıyoruz zatenn çünkü biliyorum ki bişey desem direk sıkma bunaltma beni diyecekk...kendi kendimi yiyip bitiriyorumm

Babayı kaybetmek kolay degil ki canim Allah sabir versin. Kardesin var mi?

İyi ki msj atmamissin canim senin canin sıkkınmıs sevgiline patlamissin gibi

Hiç hiç kolay değil canım..B, yanın hep eksik..Evet bnden 3 yaş küçük....

Evet o anki sinirle atıcaktım ama hala sinirliyim ona, çok kırıldım..Alttan alamaz mıydı..Sabahtan beri aramadı bende aramicam, hatta arasa bile açmicam..Soğuttu kendine benii

senınde mi derdin var kuzumm evet ya son zamanlarda bi cok kişi sevgilisinin ilgisizliğinden şikayetçiii

benimki iş kuruyor da. tam bir işkolik kendini fena kaptırdı ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. kpds ye grcem pazar günü ve benim için çok önemli. bir sürü dengesizlik yaptı geçen hafta tüm motivasyonumu sıfırladı. bu hafta da adetim ve acayip ötesi kötü gidiyor ağrılı çok aşırı kanamalı fln... haliyle psikolojim bozuk çatacak yer arıyorum...

tüm bunlar olurken tahmin edebileceğiniz gibi tek bulduğum sıfır anlayış

bu erkeklerın hepsi aynı sanırım...bnımkide işini öne sürüpp hiç ilgi vs göstermiyo..ikimizdede tl yok hiç anneannemden arayacaktım onu msj attım müsait oldugunda arıcam konusalım dedim tmm dedi..bekledim bekledim yok sonra uyuyayım ben meleğim yazmışş msj atıyorum verdiği cvplar hep aynıı uzaklaşıyo sanki benden..aslında üstüne gitmiyorumm özellikle son zamanlarda..benımde başım inanılmaz ağrıyo biraz yürüyünce basım dönmeye başlıyo

ya benimki gerçekten yoruluyor ama tüm gün eşşekler gibi çalışıyor. akşamları elinden geldğince arayıp konuşmaya çalışıyor. dün gece ben çok gerildim o da anlayışsızlığın dibine vurdu suratıma telefonu kapattı. ben ağlarken aradı bi 20 dk sonra. özür diledi. bende hem ağladım hem derdimi anlattım ondan sonra anladı derdimi. önceden çok anlayışlıydı şimdi ise bir anda değişti... o da bana sen değiştin önceden anlatırdın artık derdini anlatmıyorsun diyor.. uzakta olduğumuz için sanırım iletişimimizde bir kopma var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…