- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.941
pazar günü canım :)) valla geçmiyor günler :))
Allah tamamına erdirsin inşallah
nolurdu benımkide benımle bukadar cok evlenmek isteseydiiiiöyle canım biz 2 senenin 1 senesi hergün buluşurduk nerdeyse ve harikaydı bulutların üstündeydik.. ama diğer 1 senede bi o kadar zor geçti..
o yüzden evlilik çözüm gibi görünmeye başladı sevgilimin gözünde. zaten istiyoduda şimdi daha çok istiyo ve daha erken olsun istiyo beni kaybetmekten korkuyo çünkü..
aslında bu mesafe bizim için bi şans oldu özellikle benim için daha iyi tanıdım sevgilimi, şimdi ciğerini biliyorum ben senin diyorum oda beni bu kadar iyi tanımak zorunda mıydın der hep
tmm cnmm bekliyorum fotoları eklemeniii merak ettimmmerken vaktim olmaz ama, pazar günü fotoğrafları eklicem buraya :) pudra rengiyle uçuk pembe arası diz hizasında bişey işte :)
tmm cnmm bekliyorum fotoları eklemeniii merak ettimmm
nolurdu benımkide benımle bukadar cok evlenmek isteseydiiiibu işin tek sırrı üstüne düşmemek miiii
nolurdu benımkide benımle bukadar cok evlenmek isteseydiiiibu işin tek sırrı üstüne düşmemek miiii
albüm yaparım :)) telaştan '' tamam tamam bu olsun işte çok güzel oldu '' dedim aldım çıktım.. millet diyo ki ne gamsız kızsın
ben 21 sevgilim 24 yasında canımm ya ben zaten hemen evlilik istemiyorum..ama aramızda ufakta olsa bi söz olsunn en azından geleceğimizle ilgili konusalım hayaller kuralımm planlar yapalım istiyorum...bu konular acıldıgında sevgilim 'sana umut vermek istemiyorumm benım evlilik düşünecek durumum yok ' diyoo ben zaten ona hemen evlenelim demiyorum kii tmm 5 sene sonra evlenelim ama en azından bana karşı ilgili olsunn muhabbetler edelimm geleceğimiz hakkındaüstüne düşmemek ama arada bi hissettireceksinde sevgini öle odun olmicaz hepten..
birde bizde yaşında etkisi var canım ya ben 25 o 27 sen daha 22 yaşındaydın sanırım sizin daha zamanınız var bence..
kuzum mesela siz hiç konusmadınız mı evlilik veya geleceğiniz hakkında aniden mi evlenme teklifi ettii :26:zamanı geldiğinde oluyor hayatım.. taktikle olacak bi iş değil bu.. yani tabiki hep bi gizem olacak seninle alakalı kafasında.. ama sen duruşunu hiç bozma, eğer seviyorsa eninde sonunda siz de evliliğe gideceksiniz zaten..
cidden ne gamsızsınama önceden zaten kafanda belirlemişsindir az çok ne istediğini..
benim nişan kıyafetim şimdiden kafamda hazır ama ortada fol yok yumurta yok
ben 21 sevgilim 24 yasında canımm ya ben zaten hemen evlilik istemiyorum..ama aramızda ufakta olsa bi söz olsunn en azından geleceğimizle ilgili konusalım hayaller kuralımm planlar yapalım istiyorum...bu konular acıldıgında sevgilim 'sana umut vermek istemiyorumm benım evlilik düşünecek durumum yok ' diyoo ben zaten ona hemen evlenelim demiyorum kii tmm 5 sene sonra evlenelim ama en azından bana karşı ilgili olsunn muhabbetler edelimm geleceğimiz hakkında
kuzum mesela siz hiç konusmadınız mı evlilik veya geleceğiniz hakkında aniden mi evlenme teklifi ettii :26:
yok yok, hiç yoktu aklımda, öyle sanki normal alışverişe gitmişim gibi oldu :)) sizinki de en yakın zamanda olur inşallah
ben aile arasında değil kendi aramızda olsun istiyorummmaslında öyle uzun süre sözlü nişanlı kalmakta iyi değil bence ya kabak tadı veriyo sonra.. birde işin içinde aile faktörü oluyo ve işler dha karmaşık hale geliyor..
yani etrafımdan gördüğüm kadarıyla tabii..
değerini iyice anladı o ayrılık döneminde yanii ne güzell inşallah cok mutlu olursunuz canımmmcanım biz çok uzun zamandır birlikteyiz, ama benim sözlüm de evliliğin lafını ettirmiyordu :)) ben çok istiyordum.. bi ayrılık dönemimiz oldu, barıştığımız gün evlenme teklifi etti :)
değerini iyice anladı o ayrılık döneminde yanii ne güzell inşallah cok mutlu olursunuz canımmm
aileler girerse gerçekten zor olurr çünkü sevgilimin daha işi bile belli değil..yanı aşağı yukarı 5 sene kadar var evlenmemize diye düşünüyorum son zamanlardainşallah canım benim çok sağol.. sizde bir an önce adını koyarsınız inşallah, ama kendi aranızda yapmayın bence, aileler girsin işin içine.. tamam çok iç açıcı değil bu durumlar, insan ister istemez bi tuhaf oluyor ama, tuzu biberi yani :)
ben aile arasında değil kendi aramızda olsun istiyorummmaskerdeyken geldiğimde bikaç ay içinde yaparız demiştiii hemde ben hiçbişey demedenn ya söz olmasa bile geleceğimizle ilgili konusmak planlar yapmak istiyorum benn
aileler girerse gerçekten zor olurr çünkü sevgilimin daha işi bile belli değil..yanı aşağı yukarı 5 sene kadar var evlenmemize diye düşünüyorum son zamanlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?