- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.001
benımde psikolojim cok kötü yaaa başım dönüyo yemek yiyemiyorumm sevgilimle bişey konusamıyoruz zatenn çünkü biliyorum ki bişey desem direk sıkma bunaltma beni diyecekk...kendi kendimi yiyip bitiriyorumm
evett gerçi benım sevgilim önceden öyle değildii saatlerce konusuyodukk ama şimdii konusacak olmamızı bile untuyooyaa unutyorlar bizim kadar hassas değiller :26:
evett gerçi benım sevgilim önceden öyle değildii saatlerce konusuyodukk ama şimdii konusacak olmamızı bile untuyoo
ben kızamıyorumda sadece şaşırıyorumm benım sevgilimm nasıl bukadar değişti diyorumm üzülüyorum..düşünmekten beynm ağrıyo hap içtim hala kesmedii gene ağrıyo :96:Daha kötü oluyo canımmAnlıorum seni bugün o kadar konuşmaya ihtiycaım vardı ki baktım off'luyo Sustum, içime attım Normalde sorardı ilgilenirdi..Tamam kırdım onu anladım ama mesaj attım özür diledim..O da bilio beni kızarım,sinirlenirim içimde bişey yoktur...Kin tuttu bana, düşmanıyım sanki.. Tamam deyip alttan alamaz mıydı??
Canım olan bize oluyo, biz yiyip bitiriyoruz kendimizi..
Çok kızgınımm
ne güzell ama ben cok deli yatıyorummm sabaha kadarr o kulaklıklar ya kopar ya da boğazıma falan dolanırrrbiz hala konuşuyoruz çok şükür de işte eskisi gibi kafasını toplayamıyor ince düşünemiyorbazı geceler gece yarısı arıyo aşkım beraber uyuyalım diye takıyoruz kulaklıkları sabaha kadar açık kalıyor telefon öyle onun sesini dinleye dinleye uyuyorum sabah onla uyanıyorum fln çok güzel oluyo
seviyorum eşşeği yine de yaaaa
ne güzell ama ben cok deli yatıyorummm sabaha kadarr o kulaklıklar ya kopar ya da boğazıma falan dolanırrrsenınki iyi ozaman canım ya senın üzülmene gerek yoookk arıyomuş her aksam beyin yorgunluğu vardırr senınki gibi yapsa benımki öper başıma koyarımmm ama msjlaşmak bile istemiyoo zaten telefonla konusamıyoruzz
'ben kızamıyorumda sadece şaşırıyorumm benım sevgilimm nasıl bukadar değişti diyorumm üzülüyorum..düşünmekten beynm ağrıyo hap içtim hala kesmedii gene ağrıyo :96:
o gebzede ben bursadayım canımm cok uzak değiliz ama buluşamıyoruz pekk benım için bulusamamamız sorun değil yeterki bana değerli oldugumu sevildiğimi hissettirsinn..ben onun sevgisinden acayip emindim öncedenn rahatlıkla 'benı cooook seviyo' diyodum ama şimdi diyemiyorumm emin değilim çünküüçok alıştırdı beni ilgiye alakaya bir anda dağılınca ben de haliyle noluyoruz moduna girdim... mesaj fln o da atmıyor. eğer ben dürtmezsem pek işi yok öyle hal hatır sorayım diye deli oluyorum ben de. ilgi manyağıyım çünkü... seninki nerede yaşıyor? siz de mi uzaktasınız?
tmm kuzumm öptüm bende görüşmek üzeree'
Canım hiç üzme kendini onlar bu kadar ince düşünmüyolar kii..! Msjlarına geç cvp ver, takmıyomuş gibi yap, koştur biraz..Ben çok sinirliyim şu an yapacağı tek şey'alttan almak' olcaktı.... Diorum ya gerçekten süründürüceksin...
Canım çıkmam gerekiyo sonra konuşuruz.Öpüyorum,Bb
o gebzede ben bursadayım canımm cok uzak değiliz ama buluşamıyoruz pekk benım için bulusamamamız sorun değil yeterki bana değerli oldugumu sevildiğimi hissettirsinn..ben onun sevgisinden acayip emindim öncedenn rahatlıkla 'benı cooook seviyo' diyodum ama şimdi diyemiyorumm emin değilim çünküü
kızlarrr...........
ups :26: nolduuu?
çalışıyo hem yeni bulustuk geçen hafta burdaydı kuzumm o yüzden 1 aydan önce bulusamayızzsenin yine iyiymiş yaben şehir şehir geziyorum görevim gereği. ilk çıkmaya başladığımızda da askerdeydi. gelir gelmez iş güçe girişti. şöyle diyeyim çıkmaya başladığımızdan beri sadece 2 kez görüşebildik. dolayısıyla tek iletişimimiz telefonla
öyle deme ya. oturun konuşun bence. haftasonu geliyor buluşun mesela tatlı tatlı otur konuş. suçlamadan fln.. bence anlayacaktır.
benımde canım sıkkın kuzum yaa aslında elle tutulur bi nedende yok ama cok kafama takıyorum herşeyii cok umutsuzummmofff içim şişti arkadaslar gunler cok mu kasvetli benım mı canım sıkkın
aynen canımmm ilk açtıgımda hiç bukadar tutulacağı aklıma gelmemiştiiKizlar topigimiz 1000 sayfayi gecmis :111:
aynen canımmm ilk açtıgımda hiç bukadar tutulacağı aklıma gelmemiştii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?