- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #9.961
önceden cok kuruyoduk canımm mesela kızımız olsun sana benzesınn aynıı falan diyodu banaa...hatta kızımızın ismi bile hazırr ama askerden önceydi hepsii..konuya kaç kez girdimmm hatta işten eve gelirken işten çktım meleğim yazıyo hep bende evlenince eve geldiğinde masaj yapıcam sana falan dedimm verdiği cvp sadece ve sadece 'kıyamam veya tmm meleğim'hiç konuşmuyomusunuz valla biz evlilik öncesi evlenme faslı evlilik sonrası bütün hayalleri kurduk bitirdik..aslında konuşmak lazım beraber hayal kurmak lazım böylece karşındakinin evlilikten ne beklediğinide görmüş olursun..
sen girsen konuya bi şekilde sonrada bak evlenince ben sana ne yemekler yapıcam ne tatlılar börekler açıcam diye evliliğin güzel taraflarından bahsetsen oda heveslenir belki ya gerçi oda istiyodur bence de hayatını düzene sokmayı bekliyodur..
hmm, o zaman tabi en sağlıklısı beklemek..tavsiyem, işi gücü sağlamlaşana kadar bu konuyla ilgili bişey söyleme ona.. o durumda kendisi konuyu açacaktır zaten..
umarım canımm bekliyoruz bakalımm bu topikte nişanlanan en son ben kalıcam bak görürsünüzzhmm, o zaman tabi en sağlıklısı beklemek..tavsiyem, işi gücü sağlamlaşana kadar bu konuyla ilgili bişey söyleme ona.. o durumda kendisi konuyu açacaktır zaten..
umarım canımm bekliyoruz bakalımm bu topikte nişanlanan en son ben kalıcam bak görürsünüzz
umarım canımm bekliyoruz bakalımm bu topikte nişanlanan en son ben kalıcam bak görürsünüzz
evet öyle tabi yaa hrseyin öncelikle hayırlısıı dmiibelli olmaz o ya :) ama geç olsun güç olmasın demiş atalarımız.. artıı mutlu olunda en önce en sonra olsun farketmez di mi :)
haklısın canımm aslında ben nasıl bi evlenme teklifi alıcam onuda merak ediyorummm ah ah belkide etmez bileeegeç olsun, güç olmasın canım benim :))
haklısın canımm aslında ben nasıl bi evlenme teklifi alıcam onuda merak ediyorummm ah ah belkide etmez bileee
etmeleri lazım valla eğer etmezsee saalonda nikah kıyılırken memur soruyo ya evlenmek istiyo musunuz diyeee dicem ki ben daha evlenme teklifi almadım memur beyy önce onu alayımmm sonra düşünürüzz tüm salona rezil edicem onuu herkesın içinde etmek zorunda kalacakkkonu bende almadım ya biliyo musun ama istiyorum yani yoksa evlenmem
neden peki canımmm nişanlı falan mısınnn :26:Kizlar kynanami hic sevmiyorum((
etmeleri lazım valla eğer etmezsee saalonda nikah kıyılırken memur soruyo ya evlenmek istiyo musunuz diyeee dicem ki ben daha evlenme teklifi almadım memur beyy önce onu alayımmm sonra düşünürüzz tüm salona rezil edicem onuu herkesın içinde etmek zorunda kalacakkk
böyle bi topik vardııı nasıl evlenme teklifi aldınız gbi sanırım ismi böyleydiii ve birsürü evli kadınn hiç almadık falan yazmışlardııı o günden beri korktum bendee benımkide etmez diyeeeoda inadına etmezmiş beni millete rezil etti diyeen iyisi nikah tarihi almaya giderken yolda ettirmek sanırım ya da o güne kadar edersen evlenirim demek..
ama etmeme gibi bir lüksleri yok tabiiki edecekler..
neden peki canımmm nişanlı falan mısınnn :26:
böyle bi topik vardııı nasıl evlenme teklifi aldınız gbi sanırım ismi böyleydiii ve birsürü evli kadınn hiç almadık falan yazmışlardııı o günden beri korktum bendee benımkide etmez diyeee
kıyamam sana akıl vermiş gibi olmayayımm sonuçta sn benden tecrübelisindir ama kesinlikle eşine annesini şikayet etme tek diyebileceğim budur haklıyken haksz duruma düşersinn kimse annesının kötü olduguna inanmazz..yaşlı insanlar onlarr hiç takma eşine cocuguna bak onlarla ilgilenn o da bi anne neticede böyle bakmaya çalış olaya canımm :)) buarada kaynananla aynı evde mi yaşıyosunuzz :26:Evliyim nur topu gibi oglum vr cekemiyo beni kocmla konussam bisey sorsam o cevp veriyo aramiza cok giriyo
aynen bende isterim yaa tek taşta falan gözümmm yoookk gözlerimin içine baksınn güzel bikaç söz söylesinn teklifini yapsın o yeter banaavalla ben evlenmem böyle büyükte konuşurum yani o kadar kahırlarını çekiyoruz bi evlenme teklifini çok görmesinler bize..
aynen bende isterim yaa tek taşta falan gözümmm yoookk gözlerimin içine baksınn güzel bikaç söz söylesinn teklifini yapsın o yeter banaa
tmm kuzumm iyi gecelerr öpüldünnöyle canım ya onlarda gözümüz yok çok şükür..
neyse ben yatıyim ya saat geç olmuş gözlerimi açık tutmaktada zorlanıyorum
bu arada evlilik teklifinden konuştuk en son belki rüyamda alırım bi teklif
iyi geceler kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?