Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy evet semıramıs yaa hala ıcım buruk bılıyor musun ? hıc boyle bır tepkı verecegını dusunmedım acıkcası .yaa bırsey oldu sandım o kadar garıptıkı tıpı korktum .

annesını cagırmaya da korktum bırsey mı yaptın ogluma dıyecek dıye ama cagırmasam ne olacak bu cocuk boyle dıye bayag korktum yaa

kımseden de utanmıyor aglarken mınık kedı yavrusu gıbı oldu.yanımız da da bır cıft vardı cıftlerden bırı de dedıkı "cocuk mahvoldu yaa kız cok gamısz dıye soylenıyorlar" bıde

benım ne yasadıgımı bılıp bılmeden ama semıramıs gercekten sevdıgını anladım

ayın 20sinde yani yıldönümümüzde beraber nöbetçiyizzzz .. kızlar ist da oturan varsa beklerim yaa gelin bi çay kahve ikram ederim size.. haydarpaşa numune hastanesindeyim..

sanırım bu erkeklere kaybetme korkusunu yaşatmak gerekiyo değerimizi anlamaları içinn ya da ne kadar sevdiklerini görebilmemiz içinn kimse kimsenın ne yaşadıgını bilemezz evet bugun emınım cok üzülmüşsündürr ben bile okuyunca sevgilimin ağlamaları aklıma geldii içim acıdı ama iyiki yaşandı bence suanda gönlün cok daha rahat artık 'beni seviyor' diyebilirsinnn

hoşbulduk canımmm. dün gece 1.5 saat konuştuk :) ama hala adım atmadık.. mesafe var konuşmalarımızda ama olucak bu iş olucak sen beni de ekleyiver listene
ekleyeyım canımmm nekadarlık ilişkiniz var yaşlarınız kaçç evlilik için neyi bekliyosunuz ve tahmınen nekadar var evliliğinize

erkekler zor ağlar ağladı mı da tam ağlar işte timsah gözyaşı olmaz

kıyamam canım yaa senın yüzünden olur mu hiçç nerden bilebilirdin böyle olacağınııı...cok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versinnn...

ayy kıyamam canım yaa Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. kendini suçlama canım,olacağı varmış demek ki. inşallah hemencik geçer ateşi.

kızlar çok teşekkür ederim, dualarınız işe yaradı, sevdiceğim şimdi biraz daha iyi, en azından ateşi düştü ay çok korktum, bi aradı akşam acile gidiyorum diye. ateşi 39 a yükselmiş, doktor sevgilimin deyişiyle kocaman iğne yapmış popişe seni bu paklar, anca ateşin düşer demiş. kıyamam yaa, bugün geldi edirneye, bir nazlı bir nazlı. tutturdu gel beni ziyarete diye, ee söz yok bişey yok kayınvalidemin önünde heyecandan geberiyorum zaten gidemedim. o zaman ben geleyim size, sizde yatayım diyo ne kadar yaratıcı bi sevgilim var

dogru dıyorsun canım ,bunlar ne zaman kaybetme korkusunu yasıyorlar o zaman kıymete degere bınıyorsun .

bugun kaybetme korkusunu ılıklerıne kadar yasadı .evet ıcım cok acıdı canım benım de cok yandı onu oyle gorunce

ama en azından dedıgın gıbı sevıldıgımı anladım .

ayrıyız canım 9 gün oldu ama konuşuyoruz arkadaş gibi .. barışcaz inş. 2 senemi atamam ben çöpee seviyom öküzümüüü

canım neden ayrılmıstınız ozel degılse anlatır mısın ?

barısırsınız tatlım merak etme ,ayrılacak adam ne dıye konussun kı arkadas gıbı

gurur yapıyor senın kı bellı .

hahahh kıyamamm erkekler cok nazlı oluyolar hastalanınca yaaa sevındım senın adına canımm iyileşmesinee :) aksam cok korktunn belli oluyoduu sevgi böyle bişey işte yaaaa

evet canım yaa onu ılk defa boyle gordum .daha once de agladıgını bılırım ama

boyle hıc ıc gecırerek hıckıra hıckıra aglamamıstı

bunun tek anlamı var seni seviyor ve gerçekten değer veriyor. yoksa umursamadığı biri için göz yaşı dökmez erkekler

vay be, demek ki istemem desen de o senin kaderinmiş canım, hehe şartları baya zorlamış ama eniştemiz
benimki çok uzun, biz de bi de ayrılıp barışma muhabbeti var, okumak isteyenlere
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/352121-9829-masalimiz-9829-a.html

ekleyeyım canımmm nekadarlık ilişkiniz var yaşlarınız kaçç evlilik için neyi bekliyosunuz ve tahmınen nekadar var evliliğinize

20,05,2010 dan bu yana.. ben 21 o 26 , evlilik için okulunun bitmesini ve kısa dönem askerliğini bekliyoruz, tahmini 2.5 senemiz var .. çok teşekkür ediyorum ..

20,05,2010 dan bu yana.. ben 21 o 26 , evlilik için okulunun bitmesini ve kısa dönem askerliğini bekliyoruz, tahmini 2.5 senemiz var .. çok teşekkür ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…