- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.061
benımleyken iyiydi canımm normaldi yaniii uzaktayken cok ilgisizz ama herzaman bulusamıoruzz telefonla msnle idare etmek zorundayızz
tmm kuzum senıde ekledım listeyeeee20,05,2010 dan bu yana.. ben 21 o 26 , evlilik için okulunun bitmesini ve kısa dönem askerliğini bekliyoruz, tahmini 2.5 senemiz var .. çok teşekkür ediyorum ..
böyle devam ederse onu denicem artık canımmm anlamaz diye düşünüyorumm ama bakalımmbi süre sende ona sana davrandığı gibi davran bakalım
bişilerin ters olduğunu anlayabilir mi ? dene
canım neden ayrılmıstınız ozel degılse anlatır mısın ?
barısırsınız tatlım merak etme ,ayrılacak adam ne dıye konussun kı arkadas gıbı
gurur yapıyor senın kı bellı .
bunun tek anlamı var seni seviyor ve gerçekten değer veriyor. yoksa umursamadığı biri için göz yaşı dökmez erkekler
dogru soyluyorsun canım .bızım evlenemeyısımızın sebebı ,tamamen aılesı canım yaa .
aıle ne yazık kı bıraz sorumsuz vurdumduymaz .paran varsa evlen yoksa bız karısmayız dıyenlerden .
o garıbım de ıkı arada derede kaldı anlayacagın .zaten bugun aglarken babasına sureklı sıtem ettı durdu:2:
okudum canımm maşallah büyük bi aşkmışş sizinkisii 2 yıl ne demekk başkaları 2 yılda kacıncı sevgiliyi değiştiriyolarr ama siz hep birbirinizi sevip beklemişsinizz
vay be, demek ki istemem desen de o senin kaderinmiş canım, hehe şartları baya zorlamış ama eniştemiz
benimki çok uzun, biz de bi de ayrılıp barışma muhabbeti var, okumak isteyenlerehttp://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/352121-9829-masalimiz-9829-a.html
Kızlar, pek yeri ve zamanı değil gerçi ama size bir şey danışacağım...
Sevgilimle sınav dönemlerimiz yaklaştığı için,görüşememeye de dayanamadığımız için birlikte ders çalışma kararı aldık. yarın ders çalışmak için onlara gideceğim ve bu ilk olacak. Birlikte kahvaltı ve sonra da yemek yapmayı planlıyoruz ama ben çok beceriksizim malum.. Öğlen yenebilecek,kolay yapılabilen aperatif şeyler söyleyebilir misiniz? yoğurtlu makarna salatası geldi benim aklıma ama yanında kolay yapılan bir hamur işi de olabilir sanki:44: Bu arada sevgilimin kuzeni ve sevgilisi de yan apartmanlarında oturuyor. onlarla da tanışırım belki. ay çok heyecanlandım ya... :18:
tatlım aslında birçok sebep var ama benim sabrımı taşıran ve patlamama sebep olan bana yolun ortsaında bağırması oldu , en nefret ettiğim şeydir ve dayanamam.. bi kaç lafı da çok oturdu içime , kalbimi kırdı aslında ders vermek istedim ama pişman oldum sonradan sen iyi ki ayrılıcam dedikten sonra çevirmişsin işi :) benimkinde vardır gurur biraz.. ve bana demişti benden bugüne kadar 2 kez ayrıldın bi daha ayrılırsan birleşmemiz çok zor olur diye.. o yüzden biraz ağırdan alıyor ama pek düşmüyorum üzerine..
bizimde arkadas aracı oldu gibi bişey kuzummm ortak bi arkadasımız bizi uygun görmüşş sonra ben onu sitede ekledimm konustuk falan 2 yıl arkadasça konustuk ama o 2 yıl hep benı sevdii bende onu tabi ama bunu kendıme kabul ettirmem zaman aldıı..2 yılın sonunda çıkmaya başladıkk o günleri hiç unutamam sabah ezanlarına kadar konusuyodukk camda birbirimize bakıyodukk o bakışları cok farklıydı yaaaa.bi aksam görmesin kızıyoduu bu aksam seni göremedim diye bekliyodu hep beniii msne geleyim diye..sen benım olacaksın diyodu banaa ara sıra tartışıp küsüyodukk bana diyodu şimdi ayrılsakta sen benım olacaksın bunu unutma diyeeşimdi o günleri hatırladıkca gözlerim doluyo acı veriyo bana şimdiyle uzaktan yakından alakası yok çünküü
aile onayı önemli ama işte insanın bu gibi durumlarda amaaaan salla aileyi diyesi geliyor
gıcık oluyorum ya oğlun sevmiş mutlu mu mutlu e daha ne senin görevin oğluna yardımcı olmak yani araya taş koymak değil
kız çevirmem mı hemen cevırdım valla ıcım parcalandı onu oyle bırakamadım ,hanı bıraz burnu surtsun dıye dusunmedım degıl ama
kendıne bırsey yapacak dıye gercekten cok kortum .normal degıldı hal ve hareketlerı .
sen de sıkma canını kuzum ,her cıft arasın da oluyor boyle sorunlar .
sızın bu yasadıgınızı emın ol butun cıftler yasamıstır
benımkı de cok bagırır sokak ortasın da ,hep bıter o ılıskı ama ertesı gun yıne barısıırz
sızın de sayılı gununuz kalmıs
vay be, demek ki istemem desen de o senin kaderinmiş canım, hehe şartları baya zorlamış ama eniştemiz
benimki çok uzun, biz de bi de ayrılıp barışma muhabbeti var, okumak isteyenlerehttp://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/352121-9829-masalimiz-9829-a.html
o günleri hiç unutamıyorum yaaa inşallah bi gün yine o günlerdeki gibi oluruzz sanmıyorum amaakuzum yine o günleriniz gelicek elbet, hem de daha güzellerini yaşıcaksınız evlenince..
ayy inş canım benimamaaa benim teklifime kimse he demedi yaaaa
canım bizimki de sizinkine benziyor biraz. Ben izmitte okuyan arkadaşımı ziyarete gitmiştim. onun arkadaş ortamında tanıştık. çok efendiliği ve kibarlığıyla dikkatimi çekmişti zaten. beyefendi de bana göz koymuş görür görmezBenim de tam 1 yıl süren süründürme dönemim oldu ama en başından beri gönlüm vardı. Sadece biraz naz yapayım dedim, o da 1 yıl sürdü
canım bızım sorunumuz aıleının benı ıstemeyısı degıl ,aıle garıp bır aıle canım .
nasıl anlatsam herkes kendı derdın de kendı hayatın da .herkes kendını dusunuyor o evde .
sevgılım babasına "baba ben sashamıa ıle evlenmek ıstıyorum "dedıgın de babanın cevabı sudur
"ıyı evlen oglum o zaman "budur .baska da bırsey degıldır .hanı bır kosesınden de bız tutalım yardım edelım demek yoktur .
herkes kendı alemın de anlayacagın .
Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlımbende anlatıcam heves ettim
şimdiik ben üniversite 4. sınıftaydım son senem artık heryere gidicem diye düşüncem vardı, bizim yurtta da bir karadeniz eğlencesinin afişini gördüm en yakın 2 arkadaşımı da kafaladım ve gittik biz bu eğlenceye bayıldım ordaki ortama ve netten sitesinide bulup kayıt oldum daha sonra öğrendim ki meğer bu eğlenceler haftalıkmış bende gitmeye başladım bizimkide oranın kurucularından ve herkesin çok sevdiği komik klasik karadenizliherneyse gidip geldikçe öğrendim ki bunlar her hafta kendi aralarında samimi oldukları kişilerle başka aktivitelerde yapıyolar benide çağırmaya başladılar.. sonra işte git gel derken biz sevgilimle msnden falan ayrıca konuşmaya başladık ve beni yemeğe götürdü bu yemekten sonra biz baya samimi arkadaş olduk ama ben bunu arkadaş olarak gördüm yani soranlar oldu sevgili misiniz diye nasıl sert çıktım saçmalamayın diye.. bu arada 1 sene geçti meğerse bu 1 senedir bana aşıkmış ama ben herkese öyle sert tepkiler verdim diyede korkmuş söyleyememiş. 1 sene sonunda benimde aşk duygularım kabardığından sinyaller verdim buna ve 1 senedir ne kadar kör dolaştığımı farkettim. çünkü onun beni sevdiğini görmemek büyük körlükmüş
ve biz tanıştığımızdan tam 1 sene 2 gün sonrada çıkmaya başladık.
hahahhh begenmezsek çıkmıcazz cok güldüm bunaaanammm ben gene hiç süründürmedim.biz de tabi direkt çıkmadık, tam hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar sadece arkadaş olarak mesajlaşmıştık sanırım, hatta hiç yüzümüzü görmemiştik birbirimize demiştik ki ''birbirimizi beğenmezsek sevgili olmıcaz'' demiştik, baştan anlaşmıştık. ergenliğe bakar mısın yaa
o günleri hiç unutamıyorum yaaa inşallah bi gün yine o günlerdeki gibi oluruzz sanmıyorum amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?