Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benımleyken iyiydi canımm normaldi yaniii uzaktayken cok ilgisizz ama herzaman bulusamıoruzz telefonla msnle idare etmek zorundayızz

bi süre sende ona sana davrandığı gibi davran bakalım
bişilerin ters olduğunu anlayabilir mi ? dene

canım neden ayrılmıstınız ozel degılse anlatır mısın ?

barısırsınız tatlım merak etme ,ayrılacak adam ne dıye konussun kı arkadas gıbı

gurur yapıyor senın kı bellı .

tatlım aslında birçok sebep var ama benim sabrımı taşıran ve patlamama sebep olan bana yolun ortsaında bağırması oldu , en nefret ettiğim şeydir ve dayanamam.. bi kaç lafı da çok oturdu içime , kalbimi kırdı aslında ders vermek istedim ama pişman oldum sonradan sen iyi ki ayrılıcam dedikten sonra çevirmişsin işi :) benimkinde vardır gurur biraz.. ve bana demişti benden bugüne kadar 2 kez ayrıldın bi daha ayrılırsan birleşmemiz çok zor olur diye.. o yüzden biraz ağırdan alıyor ama pek düşmüyorum üzerine..

bunun tek anlamı var seni seviyor ve gerçekten değer veriyor. yoksa umursamadığı biri için göz yaşı dökmez erkekler

dogru soyluyorsun canım .bızım evlenemeyısımızın sebebı ,tamamen aılesı canım yaa .

aıle ne yazık kı bıraz sorumsuz vurdumduymaz .paran varsa evlen yoksa bız karısmayız dıyenlerden .

o garıbım de ıkı arada derede kaldı anlayacagın .zaten bugun aglarken babasına sureklı sıtem ettı durdu:2:

aile onayı önemli ama işte insanın bu gibi durumlarda amaaaan salla aileyi diyesi geliyor
gıcık oluyorum ya oğlun sevmiş mutlu mu mutlu e daha ne senin görevin oğluna yardımcı olmak yani araya taş koymak değil

okudum canımm maşallah büyük bi aşkmışş sizinkisii 2 yıl ne demekk başkaları 2 yılda kacıncı sevgiliyi değiştiriyolarr ama siz hep birbirinizi sevip beklemişsinizz

iyi fikir ama bu sefer de birbirinize bakmaktan çalışamayabilirsiniz yani bizde öyle oluyo da şu sınav zamanları tam işkence
kuzum biz de bi ara aynı evde yiyoduk. örnek veriyim. marketlerde milföy hamurları oluyo, o hamurlar hazır zaten, içine biraz peynir koyup kapa, üzerine yumurta sarısı, hoopp fırına, pişince afiyetle yersiniz.
bi de yine hazır marketlerde olan dondurulmuş mantılar var. onları da sıcak suyun içine at hemen pişiyo, sarmısaklı yoğurtlu pul biberli mükemmel bir sosla servise hazır olur.
yine aklıma gelirse yazarım

kız çevirmem mı hemen cevırdım valla ıcım parcalandı onu oyle bırakamadım ,hanı bıraz burnu surtsun dıye dusunmedım degıl ama

kendıne bırsey yapacak dıye gercekten cok kortum .normal degıldı hal ve hareketlerı .

sen de sıkma canını kuzum ,her cıft arasın da oluyor boyle sorunlar .

sızın bu yasadıgınızı emın ol butun cıftler yasamıstır

benımkı de cok bagırır sokak ortasın da ,hep bıter o ılıskı ama ertesı gun yıne barısıırz

sızın de sayılı gununuz kalmıs

kuzum yine o günleriniz gelicek elbet, hem de daha güzellerini yaşıcaksınız evlenince..

canım bızım sorunumuz aıleının benı ıstemeyısı degıl ,aıle garıp bır aıle canım .

nasıl anlatsam herkes kendı derdın de kendı hayatın da .herkes kendını dusunuyor o evde .

sevgılım babasına "baba ben sashamıa ıle evlenmek ıstıyorum "dedıgın de babanın cevabı sudur

"ıyı evlen oglum o zaman "budur .baska da bırsey degıldır .hanı bır kosesınden de bız tutalım yardım edelım demek yoktur .

herkes kendı alemın de anlayacagın .

ayy inş canım benim amaaa benim teklifime kimse he demedi yaaaa

anammm ben gene hiç süründürmedim. biz de tabi direkt çıkmadık, tam hatırlamıyorum ama 2 hafta kadar sadece arkadaş olarak mesajlaşmıştık sanırım, hatta hiç yüzümüzü görmemiştik birbirimize demiştik ki ''birbirimizi beğenmezsek sevgili olmıcaz'' demiştik, baştan anlaşmıştık. ergenliğe bakar mısın yaa

herkes ayrı telden çalıyor yani
ya ne bilim çok garip bi baba nasıl böyle der bi kere normal bi ailede evlilik mevzusu açıldı mı herp birlikte bi toplanılır neyin nasıl olacağına karar verilir.
sevgilin o ailenin içinden nasıl çıkmış öyle

Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım

hahahhh begenmezsek çıkmıcazz cok güldüm bunaa benımki 2 sene beni bekledide nolduu 'süründürdüm' demek istemiyorumm olurda okursa falan kızmasın şimdiii :)) önemli olan sonuç valla son aylardada o süründürüyo beniii

o günleri hiç unutamıyorum yaaa inşallah bi gün yine o günlerdeki gibi oluruzz sanmıyorum amaa

tatlım bir de şu var insan sevdiğini yanında ister ki her gün görmek ister
ben dayanamıyorum mesela
belki o seni kamerada görünce niye yanımda olamıyor diye sıkıntı yapıyordur ve bu sıkıntılarını sana söylemiyordur yani açıklaması güç bi durum bu duygusallık erkekler için
doğalarında yok anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…