Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

eskiden sabah ezanlarına kadar konusurken öyle demiyodu amaaa :) napıyımm kaç kere dedimm birbirmizi görelim camda diyee en son tartıştıkk madem benı görmesi bukadar sorun haline geliyoo görmesın ne diyimm zorla kendimimi göstericemm

ben haydarpaşa numune hastanesinde çalışıyorum da benim öküzümle 20sinde nöbetçiyiz beraber, ve o gün de yıldönümümüz.. bi ziyaret ediverin beni yaaaa, bakın yakışıyoz muu bi çay kahve ikram ederim size..

sağol kuzum içmiş kadar oldumm gelebilsemm gelirdim canımmm resım varsa koyy bakalımmm yakışıp yakışmadıgınızaa

valla canım bu cocugun dengesız olması o kadar normal kı hak verıyorum ona yanı .

cunku normal tanıdık bır aıle profılı degıl bunların .

bak benım abımın de sevgılısı var ,annem babam hergun basının etını yıyor evlen hadı kızı ısteyelım dıye .

normalı budur .ama onlar oralı degıl ,bız bı on yıl daha bekleyelım onlar hala on yıl bekledıgımızı farketmezler bıle .

oglu 40 yasına gelse de evlensın dıye dertlerı olmaz .boyle ıste canım .cocugun dengesız olması da cok normal yanı .

sevgılım bugun cok ıcerledı yarın aılesıyle konusacak restı cekecek "yaa o kızı ıstersınız ya da bız bıldııgmız turden evlenırırız"dıyecektı .

ama ben boyle olsun ıstemedım .dıklenme sakın restte cekme kımseye,tatlılıkla olsun hersey dur bakalım ısın bı otursun ıyıce

o zaman aılene ıstemekden bahsedersın sımdı ses etme sen de dedım .sıkma canını bız beraberız dedım .

hee teklıf bumuydu sekercım .

ahh be tatlım ben de bakırkoylerdeyım .aramız da bır bogaz var

ne olurdu sankı avrupa yakasın da olaydın

yaa canım bu arada nume hastanesın de gorevın ne ?

ben normal de modelıstlık yapıyorum ama tekstıl ortamından nefret ettıgım ıcın cıktım .

hastanelere gıde gele de bu doktorların yanın da calısanlar olsun resepsıyonda calısanlar olsun

cok dıkkatımı cektı yaa ,rahatlat gıbı .bu ara kafamı taktım hastane de calısma olayına

hastane de calısmak ıcın krıterler nedır acaba sen bılırsın tatlım

canım nöbetteyim şimdi ,evde bakiciizzz
tmm kuzummm önemli olan gönüllerin yakışması yaa dış görünüş ilk bakışta önemli ama zamanla o kişiyi tanıdıkca önemini yitirmeye başlıyoo cooook yakısıklıda olsaa karakteri kötüysee soğumaya başlıyosun o kişiden zatenn

canım ben sağlık memuruyum , burdakiler yani senin dediğin bilgi işlem ve danışma personeli şirkete ait oluyor , hastane şirketten istem yapıyor.. sen direkt şirkete başvurabilirsin ya da özel hastanelerde bilgi işlem danışmanlık ya da hosteslik yapabilirsin

hahahh kıyamamm erkekler cok nazlı oluyolar hastalanınca yaaa sevındım senın adına canımm iyileşmesinee :) aksam cok korktunn belli oluyoduu sevgi böyle bişey işte yaaaa
ne biliim artık gripten bile korkuluyor, Allah şifası olan hastalık versin, ben de çok sevindim iyileşmesine baya rahatladım
okudum canımm maşallah büyük bi aşkmışş sizinkisii 2 yıl ne demekk başkaları 2 yılda kacıncı sevgiliyi değiştiriyolarr ama siz hep birbirinizi sevip beklemişsinizz
evet canım, zaten araya birileri girseydi, sanmıyorum şu an bu halde olucağımızı.. gerçi kaderimde varsa her türlü karşıma çıkardı
ayy okumam mı okurum canım .severım boyle ask hıkayelerını
ben de seviyorum, mutlu sonla bitenlere bayılıyorum günümüzde boşanmalar artıyor, onları duymak istemiyorum artık inan ki
o günleri hiç unutamıyorum yaaa inşallah bi gün yine o günlerdeki gibi oluruzz sanmıyorum amaa
kuzum mesafeler de biçok şeye engel oluyor ya bak yanyanayken nasıl süpermişsiniz, evlenince böyle olucağınızı sanmıyorum, yani sizin şu an en büyük engelin uzaklık olduğunu düşünürsek
yoksa enişte bey o yılların acısını mı çıkarıyor dersin şaka bi yana ilişkilerde bi taraf diğer tarafın üstüne daha çok düşer, bi kere bi tarafın ilgisi artınca da bunun kontrolü sınırdadır, o sınır kaçınca ilgi gösteren taraf ilgiyi abartır, diğer taraf da kaçmayı abartır. teraziyi dengede tutturmak lazım
ayy dimi tam bir liseli ergen. dış görünüşümüzü beğenmeyebileceğimizi ve bu yüzden birbirimizle çıkmayacağımızı söylemişiz ya, ne diyim ben bize

aynen öyle canımm benım ilgi baya arttıı o da kaçmaya başladııı bence ilişkilerde herzaman üstüne düşenn kovalayan taraf erkek olmalııı kız herzmaan daha nazlı daha çekingen olmalı nebileyimm bizim ilişkimizdede böyleydi ilk zamanlarda ama şimdii o nazlanıyoo

canım bu hastane sırketlerı ne oluyor hıc anlamam valla .bıraz acar mısın tatlım ?

ozel hastaneler de hosteslık dedıgın nasıl oluyor canım .

genel de netler de hıc hastaneler ıcın ılanlar yok .sanırım bırebır basvurmam gerekıyor

benimki de hastayken çok nazlı yaa, şu an mesela.. diyo ki ''ben hasta hasta yatağımızda tek başıma yatıyorum sen kkdasın, senin yerin hasta kocişinin yanı olmalı'' diyo ayy bakar mısın çıldırmış olmalı, sanki yanındayım
valla bu erkekler çok ilginç öküzler yavv, öküzün bile ilginç bi türünden bunlar

mesela netten özel şirketler eleman istemi yapar, elemanı kendi şirketi bünyesinde dağıtıma verir. atıyorum x şirketi netten der ki bünyemizde çalıştırılmak üzere 100 sekreter alınacaktır der. sen artık o x şirketinin elemanı olursun, herhangi bi kurumdan istem olunca seni oraya gönderir. özel hastanede hosteslik de , genelde her doktorun kapısında bi hostes oluyo, o bölümle ilgili hastayı yönlendiriyo.. diyelim ki dahiliye, dahiliyeye gelen hastaları o yönlendirir, onlara bilgilendirmeyi o hostes yapar.. site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama özelden atarım sana, siteye üye oluyorsun arama yerine danışman, hostes, bilgi işlem yazınca ilanlar sıralanıyor canım

benımkisine sen azıcık yontulmuş odunsun demiştimmm ama yanılmışımm yontulmamışş kesinlikleee

yaa ama niye beni kimse seeeemiyooo
bi gün oraya yolum düşerse uğrıcam bak çay sözünü unutma
eet canım yaa eften puften sebelerden cok bosanan var .artık kadınlar da tahammulsuz olmus gercekten

kesinliklee, bence bu kadar çoğalmasının sebebi sabırsız olmalarından kaynaklanıyo, ufacık bişey olsa mesela, aman ne çekicem deyip boşanma davasını açan çok. tabii burada genel konuşuyorum. mutlaka kendilerine göre haklı sebepleri olanlar vardır, lütfen kimse üstüne alınmasın. ben de boşanmış bi ailenin çocuğuyum, çok iyi biliyorum o süreci, ama annem o kadar büyük bi şeye katlanmış ki, kendini ezdirip susmak da iyi bişey değil tabii ki, ama şartları gerektiğince zorlamalı. basite indirgenmemeli. artık nasıl 2 dk da nikah için imza atıyolarsa, 2 dkda da boşanma için imza atıp bitirebiliyorlar. bunlar çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…