- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.081
eskiden sabah ezanlarına kadar konusurken öyle demiyodu amaaa :) napıyımm kaç kere dedimm birbirmizi görelim camda diyee en son tartıştıkk madem benı görmesi bukadar sorun haline geliyoo görmesın ne diyimm zorla kendimimi göstericemmtatlım bir de şu var insan sevdiğini yanında ister ki her gün görmek ister
ben dayanamıyorum mesela
belki o seni kamerada görünce niye yanımda olamıyor diye sıkıntı yapıyordur ve bu sıkıntılarını sana söylemiyordur yani açıklaması güç bi durum bu duygusallık erkekler için
doğalarında yok anacım
sağol kuzum içmiş kadar oldummben haydarpaşa numune hastanesinde çalışıyorum da benim öküzümle 20sinde nöbetçiyiz beraber, ve o gün de yıldönümümüz.. bi ziyaret ediverin beni yaaaa, bakın yakışıyoz muubi çay kahve ikram ederim size..
herkes ayrı telden çalıyor yani
ya ne bilim çok garip bi baba nasıl böyle der bi kere normal bi ailede evlilik mevzusu açıldı mı herp birlikte bi toplanılır neyin nasıl olacağına karar verilir.
sevgilin o ailenin içinden nasıl çıkmış öyle
sağol kuzum içmiş kadar oldummgelebilsemm gelirdim canımmm resım varsa koyy bakalımmm yakışıp yakışmadıgınızaa
ben haydarpaşa numune hastanesinde çalışıyorum da benim öküzümle 20sinde nöbetçiyiz beraber, ve o gün de yıldönümümüz.. bi ziyaret ediverin beni yaaaa, bakın yakışıyoz muubi çay kahve ikram ederim size..
tmm kuzummm önemli olan gönüllerin yakışması yaa dış görünüş ilk bakışta önemli ama zamanla o kişiyi tanıdıkca önemini yitirmeye başlıyoo cooook yakısıklıda olsaa karakteri kötüysee soğumaya başlıyosun o kişiden zatenncanım nöbetteyim şimdi ,evde bakiciizzz
hee teklıf bumuydu sekercım .
ahh be tatlım ben de bakırkoylerdeyım .aramız da bır bogaz var
ne olurdu sankı avrupa yakasın da olaydın
yaa canım bu arada nume hastanesın de gorevın ne ?
ben normal de modelıstlık yapıyorum ama tekstıl ortamından nefret ettıgım ıcın cıktım .
hastanelere gıde gele de bu doktorların yanın da calısanlar olsun resepsıyonda calısanlar olsun
cok dıkkatımı cektı yaa ,rahatlat gıbı .bu ara kafamı taktım hastane de calısma olayına
hastane de calısmak ıcın krıterler nedır acaba sen bılırsın tatlım
ne biliim artık gripten bile korkuluyor, Allah şifası olan hastalık versin, ben de çok sevindim iyileşmesine baya rahatladımhahahh kıyamamm erkekler cok nazlı oluyolar hastalanınca yaaasevındım senın adına canımm iyileşmesinee :) aksam cok korktunn belli oluyoduu sevgi böyle bişey işte yaaaa
evet canım, zaten araya birileri girseydi, sanmıyorum şu an bu halde olucağımızı.. gerçi kaderimde varsa her türlü karşıma çıkardıokudum canımm maşallah büyük bi aşkmışş sizinkisii 2 yıl ne demekk başkaları 2 yılda kacıncı sevgiliyi değiştiriyolarr ama siz hep birbirinizi sevip beklemişsinizz
ben de seviyorum, mutlu sonla bitenlere bayılıyorumayy okumam mı okurum canım .severım boyle ask hıkayelerını
kuzum mesafeler de biçok şeye engel oluyor ya bak yanyanayken nasıl süpermişsiniz, evlenince böyle olucağınızı sanmıyorum, yani sizin şu an en büyük engelin uzaklık olduğunu düşünürseko günleri hiç unutamıyorum yaaa inşallah bi gün yine o günlerdeki gibi oluruzz sanmıyorum amaa
yoksa enişte bey o yılların acısını mı çıkarıyor dersinhahahhh begenmezsek çıkmıcazz cok güldüm bunaabenımki 2 sene beni bekledide nolduu 'süründürdüm' demek istemiyorumm olurda okursa falan kızmasın şimdiii :)) önemli olan sonuç valla son aylardada o süründürüyo beniii
öyle derler amaa genede bi yerlerde dayın olmadan girmek pek mümkün olmazz ne yazıkkiiözel hastanede danışman olmak için de lise mezunu olmak yeterli
canım nöbetteyim şimdi ,evde bakiciizzz
aynen öyle canımm benım ilgi baya arttıı o da kaçmaya başladıııne biliim artık gripten bile korkuluyor, Allah şifası olan hastalık versin, ben de çok sevindim iyileşmesine baya rahatladım
evet canım, zaten araya birileri girseydi, sanmıyorum şu an bu halde olucağımızı.. gerçi kaderimde varsa her türlü karşıma çıkardı
ben de seviyorum, mutlu sonla bitenlere bayılıyorumgünümüzde boşanmalar artıyor, onları duymak istemiyorum artık inan ki
kuzum mesafeler de biçok şeye engel oluyor ya bak yanyanayken nasıl süpermişsiniz, evlenince böyle olucağınızı sanmıyorum, yani sizin şu an en büyük engelin uzaklık olduğunu düşünürsek
yoksa enişte bey o yılların acısını mı çıkarıyor dersinşaka bi yana ilişkilerde bi taraf diğer tarafın üstüne daha çok düşer, bi kere bi tarafın ilgisi artınca da bunun kontrolü sınırdadır, o sınır kaçınca ilgi gösteren taraf ilgiyi abartır, diğer taraf da kaçmayı abartır. teraziyi dengede tutturmak lazım
ayy dimi tam bir liseli ergen. dış görünüşümüzü beğenmeyebileceğimizi ve bu yüzden birbirimizle çıkmayacağımızı söylemişiz ya, ne diyim ben bize
ben edirnedeyim malesef canım, yoksa bi çayını içerdim, çaykolik olarak, tam bir çay tiryakisiyim
canım ben sağlık memuruyum , burdakiler yani senin dediğin bilgi işlem ve danışma personeli şirkete ait oluyor , hastane şirketten istem yapıyor.. sen direkt şirkete başvurabilirsin ya da özel hastanelerde bilgi işlem danışmanlık ya da hosteslik yapabilirsin
aynen öyle canımm benım ilgi baya arttıı o da kaçmaya başladıııbence ilişkilerde herzaman üstüne düşenn kovalayan taraf erkek olmalııı kız herzmaan daha nazlı daha çekingen olmalı nebileyimm bizim ilişkimizdede böyleydi ilk zamanlarda ama şimdii o nazlanıyoo
ben de seviyorum, mutlu sonla bitenlere bayılıyorumgünümüzde boşanmalar artıyor, onları duymak istemiyorum artık inan ki
canım bu hastane sırketlerı ne oluyor hıc anlamam valla .bıraz acar mısın tatlım ?
ozel hastaneler de hosteslık dedıgın nasıl oluyor canım .
genel de netler de hıc hastaneler ıcın ılanlar yok .sanırım bırebır basvurmam gerekıyor
benımkisine sen azıcık yontulmuş odunsun demiştimmm ama yanılmışımm yontulmamışş kesinlikleeebenimki de hastayken çok nazlı yaa, şu an mesela.. diyo ki ''ben hasta hasta yatağımızda tek başıma yatıyorum sen kkdasın, senin yerin hasta kocişinin yanı olmalı'' diyoayy bakar mısın çıldırmış olmalı, sanki yanındayım
valla bu erkekler çok ilginç öküzler yavv, öküzün bile ilginç bi türünden bunlar
bi gün oraya yolum düşerse uğrıcam bak çay sözünü unutmayaa ama niye beni kimse seeeemiyooo
eet canım yaa eften puften sebelerden cok bosanan var .artık kadınlar da tahammulsuz olmus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?