- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #10.101
bi gün oraya yolum düşerse uğrıcam bak çay sözünü unutma
kesinliklee, bence bu kadar çoğalmasının sebebi sabırsız olmalarından kaynaklanıyo, ufacık bişey olsa mesela, aman ne çekicem deyip boşanma davasını açan çok. tabii burada genel konuşuyorum. mutlaka kendilerine göre haklı sebepleri olanlar vardır, lütfen kimse üstüne alınmasın. ben de boşanmış bi ailenin çocuğuyum, çok iyi biliyorum o süreci, ama annem o kadar büyük bi şeye katlanmış ki, kendini ezdirip susmak da iyi bişey değil tabii ki, ama şartları gerektiğince zorlamalı. basite indirgenmemeli. artık nasıl 2 dk da nikah için imza atıyolarsa, 2 dkda da boşanma için imza atıp bitirebiliyorlar. bunlar çok üzücü
benımkisine sen azıcık yontulmuş odunsun demiştimmm ama yanılmışımm yontulmamışş kesinlikleee
mesela netten özel şirketler eleman istemi yapar, elemanı kendi şirketi bünyesinde dağıtıma verir. atıyorum x şirketi netten der ki bünyemizde çalıştırılmak üzere 100 sekreter alınacaktır der. sen artık o x şirketinin elemanı olursun, herhangi bi kurumdan istem olunca seni oraya gönderir. özel hastanede hosteslik de , genelde her doktorun kapısında bi hostes oluyo, o bölümle ilgili hastayı yönlendiriyo.. diyelim ki dahiliye, dahiliyeye gelen hastaları o yönlendirir, onlara bilgilendirmeyi o hostes yapar.. site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama özelden atarım sana, siteye üye oluyorsun arama yerine danışman, hostes, bilgi işlem yazınca ilanlar sıralanıyor canım
hahahhhhh hatırlıyorum bunuhahahaben de bi kere buna benzer bişey dedim. benimkinin arkadaşları benimle ilk tanıştıklarında ''yenge sen nasıl çıkıyosun bu onurla ya'' falan demişlerdi. tabii onura şaka takılıyolar. ben de demiştim ki ''ben de anlamadım ki nerden buldum bu öküzü'' demiştim. ama biz gül Allah güll. onurun yüzünü görmeliydin
bi gün oraya yolum düşerse uğrıcam bak çay sözünü unutma
kesinliklee, bence bu kadar çoğalmasının sebebi sabırsız olmalarından kaynaklanıyo, ufacık bişey olsa mesela, aman ne çekicem deyip boşanma davasını açan çok. tabii burada genel konuşuyorum. mutlaka kendilerine göre haklı sebepleri olanlar vardır, lütfen kimse üstüne alınmasın. ben de boşanmış bi ailenin çocuğuyum, çok iyi biliyorum o süreci, ama annem o kadar büyük bi şeye katlanmış ki, kendini ezdirip susmak da iyi bişey değil tabii ki, ama şartları gerektiğince zorlamalı. basite indirgenmemeli. artık nasıl 2 dk da nikah için imza atıyolarsa, 2 dkda da boşanma için imza atıp bitirebiliyorlar. bunlar çok üzücü
hahahhhhh hatırlıyorum bunuben yontarım diye düşünmüştüm amaa beceremiyorum sanırımmm napıcam bilmemm (kusum bu yazdklarımı okursan hiç kızma doğruları söylüyorum sonuçtaaa )
okur belki kuzummm okursada okusunn kötü bişey yok kiiiokur mu kuzum burayı.. ben çok anlatıyorum burayı yaa, bi ara bir derdim var topiğine çok dalmıştım, psikolojim bozulcaktı resmen ya, bi de çok kafama takan bi insanım, onura sürekli anlatıyodum, kafamda kuruyodum, insan kafayı yiyo yaa
aynen katılıyorum canım sana .
forumda da var .bırısı konu acar "bana sunu yaptı bunu yaptı der "hemen bızımkıler
o zaman ayrıl ne cekıyorsun bu adamı derler
yada ayrılmamısdır konu sahıbı sorunları cozmuslerdır bu sefer de "sen hala o adamla berabermısın "derle
tamam zor bır evlılıgı yurutmenın de bır anlamı yoktur ancak ,bana bunu dedı bana soyle yaptı dıye de
bosanmalar bana fazlasıyla eften puften gelıyor .evlılık sonuc da kolay bırsey degıl sabır cok onemlılıdır .
ufacık bır sorunda cekıp gıdeceksen eger zaten evlenme .ayrıca kımse de dort dortluk degıldır .
iyi geceler kuzummm görüşürüzzhee yaa ben de çok karşılaşıyorum o yorumlarla, insanlar artık destek olmak yerine köstek olmayı seçiyolar..
kızlar ben kaçayım artık, yarın stajım varmış, son bu artık hoca not vericekmiş. okul da bitti bugün, bi sınavlar kaldı oh bee
hepinizi öpüyorum iyi geceler
okur belki kuzummm okursada okusunn kötü bişey yok kiiiodun falan ama seviyorum ya iştee aynen benmde öyle yaa bu aldatmalar bosanmalar falann insan benımde basıma gelirse diye düşünüyooo dmiiii
bilmemki canımm ne olduuu :26:kızlar ıkı gun once ne sınavı vardı acık ogretım mı? ales felan mı
hee yaa ben de çok karşılaşıyorum o yorumlarla, insanlar artık destek olmak yerine köstek olmayı seçiyolar..
kızlar ben kaçayım artık, yarın stajım varmış, son bu artık hoca not vericekmiş. okul da bitti bugün, bi sınavlar kaldı oh bee
hepinizi öpüyorum iyi geceler
bilmemki canımm ne olduuu :26:
bnde kpssye daha var diye biliyorum canımm kuzenımde girecek çünküü üniv için olanada sevgilim girecek yanı olsa muhakak duyardımm aöf bilmiyorumm ya olabilir miii :44:canm benımkı sordu da kpss snavı yok muydu dedı bnde daha var acık ogretım sınavıdır dedım.bi arkadası girmişte kim deyıncede erkek ısmı soyledı bılemıcem artık yalanmı deılmı
valla onu berceste yazdııııııpara biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :) hurremland.
gülmekten öldüm yaa araba borcu bitecek
=)) e oyle vala canımpara biriktirmeyi bekliyorlar bir de araba borcu bitecek :) hurremland.
gülmekten öldüm yaa araba borcu bitecek
bnde kpssye daha var diye biliyorum canımm kuzenımde girecek çünküü üniv için olanada sevgilim girecek yanı olsa muhakak duyardımm aöf bilmiyorumm ya olabilir miii :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?